2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy sen kendine cok dikkat et canim gerekirse yurume bile insallah sondur Allah yardimcin olsun dönüş ne zaman evine belli mi

Benim eşimde oğlum diye seviyor sonra utanıp kızım diyor bi oglum bi kızım gidiyoruz

Gözün aydın diyelim o zaman eşin naptı erkek olduğunu öğrenince? Annesinin adını koyamayacak ya, merak ettim.
Haha hiç sorma bişey yapmadı farketmez diyordu o ama kız olursa ismi belli diyordu üstümden büyük bir yük kalktı annem bile ben hergün dua ediyordum erkek olsunda kavga etmeyin diye dedi kadın nasıl sevindi

Eşin öyle deyince sen göndereceksin y kromozomunu deseydin ya bi daha birşey derse bi y kromozomu göndermedin tüh de sen. Bununla ilgili bi karikatür vardı. Kadın doğum yapıyor gene kızları oluyor. Kocasına bi y kromozomu gönderemedin yazık sana diyor. Kaynanası da dönüyor oğluna diyor "ben sana demiştim okumuş gelin almayalım diye bak gör " diyor. O hesap herşeyden önce nasiptir bu işler. Olacaksa da erkek gönderecek

benim ki de tam tersi güzelleşti. hamilelikten önce dediğin gibiydi çoğu zaman. hametan pişik kremi çok iyi geliyordu. birde dışarı çıkmadan önce güneş kremi olmasını azltıyor

hatırlıyorum vu karikatürü cahillik işte. Sonra da o kızların onlara bakmasını beklerler allah hayırlısını versin

Ahh bu kanamalarr kanama alanim bitmedi bnde sanirim daha yasayacagim bir sure gecms olsn cnm

Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. 6. hafta 8. hafta 11. hafta ve 15. haftada oldu inanınn bana benim kadar dikkat eden kimse de yoktur belki annem bebek gibi bakıyor bana ama yine oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…