Yok canım öğrenmedim daha vallah merak ediyorum ama bir yandan da eşimle öğrenmek istiyorum ben memleketteyim daha
Bu arada ansızın doğum sancısıyla kıvrandım sancıyla uyudum 2 saat sonra çok kanamam oldu 4 gün yatırdılar düşük riski. devam ediyor 2 hafta daha evde yatış bu arada 16+1 haftalığım hamileliğimin başından beri hep kanamam oldu sürekli yattım biraz yürüsem yine oluyor. İnşallah bu sondur Allahım korusun bütün yavruları
Esin cok ayip etmis kuzumm ama sanirim bnde ayni senaryoyu yasayacagim.. ah bu erkeklerin erkek cocuk beklentisi..bnm esimde oglum diyip duruyr ya daha belli degl diip duzeltiyrm her seferinde bu sefer diyoki Allah soyletiyo..ikisidee evlat bnm babam 3. Kardesimde kiz oldugunu ogrenince annemi vuracakti neredeyse simdi hepimizden ck son besigine duskun 3 kiziz biz ve iyikide oyleyiz..saglikla al kucagina kuzumm hiic takilma esin dengesizlik etmis ama inan ck duskun olucak kizina
Haha hiç sorma bişey yapmadı farketmez diyordu o ama kız olursa ismi belli diyordu üstümden büyük bir yük kalktı annem bile ben hergün dua ediyordum erkek olsunda kavga etmeyin diye dedi kadın nasıl sevindi
Haha hiç sorma bişey yapmadı farketmez diyordu o ama kız olursa ismi belli diyordu üstümden büyük bir yük kalktı annem bile ben hergün dua ediyordum erkek olsunda kavga etmeyin diye dedi kadın nasıl sevindi
Iyi ki lcw'den almisim su hamile pantolonunu. Yoksa karnımi goremeyecektim
Bedenleri normal kalip degil sanirim bana 36 bile bol oldu bacaklari. Iyice sicak suda yikadim ancak oyle oturdu ustume.
70 tl idi kizlar tavsiye edilir
Kızlar bugün doktora gittik. 12. haftadayken, çıkıntı var erkek diyorum demişti. 15+3 te yani bugün önce göstermiyo göstermiyo dedi sonra bacak arasında çıkıntı yok, kız dedi. kesin mi dedim kesin dedi. eşimin yüzü düştü, hastaneden çıktığımızda da “bi erkek doğuramadın”dedi, bende karşı kaldırama geçtim yüzüm düştü. yanıma geldi özür dilerim özür dilerim dedi durdu. çok sinirim bozuldu, hevesimi kursağımda bıraktı
Eşin öyle deyince sen göndereceksin y kromozomunu deseydin ya bi daha birşey derse bi y kromozomu göndermedin tüh de sen. Bununla ilgili bi karikatür vardı. Kadın doğum yapıyor gene kızları oluyor. Kocasına bi y kromozomu gönderemedin yazık sana diyor. Kaynanası da dönüyor oğluna diyor "ben sana demiştim okumuş gelin almayalım diye bak gör " diyor. O hesap herşeyden önce nasiptir bu işler. Olacaksa da erkek gönderecek
Kızlar,
Benim cildim çok bozuldu. Özellikler yüzümden daha çok rahatsızım. Canlılığı gitti, 5-6 sene yaşlandım sanki, pütür pütür sivilcemsi şeyler çıktı. Bi pürüzler bir şeyler.
Bazı yerleri kızarıyor cildimin..
Böyle şeyler yaşayan var mı?
Böyle bir duruma çözüm önerisi olan?
benim ki de tam tersi güzelleşti. hamilelikten önce dediğin gibiydi çoğu zaman. hametan pişik kremi çok iyi geliyordu. birde dışarı çıkmadan önce güneş kremi olmasını azltıyor
Eşin öyle deyince sen göndereceksin y kromozomunu deseydin ya bi daha birşey derse bi y kromozomu göndermedin tüh de sen. Bununla ilgili bi karikatür vardı. Kadın doğum yapıyor gene kızları oluyor. Kocasına bi y kromozomu gönderemedin yazık sana diyor. Kaynanası da dönüyor oğluna diyor "ben sana demiştim okumuş gelin almayalım diye bak gör " diyor. O hesap herşeyden önce nasiptir bu işler. Olacaksa da erkek gönderecek
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. 6. hafta 8. hafta 11. hafta ve 15. haftada oldu inanınn bana benim kadar dikkat eden kimse de yoktur belki annem bebek gibi bakıyor bana ama yine oluyor