2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy sen kendine cok dikkat et canim gerekirse yurume bile insallah sondur Allah yardimcin olsun dönüş ne zaman evine belli mi

Allah razı olsun canım benim dönüşüm belli değil şu dönemi atlatsam inşallah. Sen nasılsın bebiş nasıl öğrendin mi cinsiyetini

Allah razı olsun canım benim dönüşüm belli değil şu dönemi atlatsam inşallah. Sen nasılsın bebiş nasıl öğrendin mi cinsiyetini
zor dönemi atlatta gelirsin elbet biz iyiyiz cok sukur suan tek derdimiz cinsiyet haftaya cumartesi ozel bi doktora randevu alacagim insallah ogrenebilirim artik 14 +5 oluyor o gun

Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. 6. hafta 8. hafta 11. hafta ve 15. haftada oldu inanınn bana benim kadar dikkat eden kimse de yoktur belki annem bebek gibi bakıyor bana ama yine oluyor
Bnde ayni kuzumm bnde ayni..transferden beri kalkmiyrm yerimden annm kardesim onlar bakiyr temizligimi yapiyr..ama oluyr yine de iste aklim cikiyr olunca Allah yardimcimiz olsn saglikla gelsin bebisler insallah

zor dönemi atlatta gelirsin elbet biz iyiyiz cok sukur suan tek derdimiz cinsiyet haftaya cumartesi ozel bi doktora randevu alacagim insallah ogrenebilirim artik 14 +5 oluyor o gun

Anneeem yaa maşallah yaaa haner ver bize de etiketlersin sürekli bakıyorum ama yazamıyorum

Doktor çok takilmis yani.. o kadar problemimin arasinda gitmis ona takilmis kayinvalideye onu soylemis

Yok aksine kayinvalide ye ye ye diye anlamsız bir baskı yapardı evine gittiğimde.. iyi oldu bi yandan
Boyuna bakmadan aldığı kiloya odaklanmış demekki
Baskıdan kurtuldun bu sayede. İyi yönden bak :)

Bnde ayni kuzumm bnde ayni..transferden beri kalkmiyrm yerimden annm kardesim onlar bakiyr temizligimi yapiyr..ama oluyr yine de iste aklim cikiyr olunca Allah yardimcimiz olsn saglikla gelsin bebisler insallah

Progestan iğne vurundum ve hapını içiyorum günde 3 defa tabi ben pert size verdiler mi peki ?

Kizlar benim gibi diş eti kanamasi yasayan var mi ? Haftaya doktora soracagim ama tek bende mi oluyor merak ettim

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzum. Test sonucun da güzel gelecek inşallah. İçini ferah tut.

Ya o ense kalınlığı ile ödem olan ense kalınlığı aynı şey değildir bence. Çünkü bu ödem etin üstünde ayrı bir şey gibi görünüyor. Su, şeffaf olduğu belli. Genetik olan ensenin kalınlığı gerçek ensedir yani. Foto atayım sana , daha net anlatmış olurum canım.

Aynen canım çok haklısın son 3 gündür günde 2.5 litre suyumu içiyorum
Doktoe bana en az 3 diyor. Ama fıtratımda yok. 2 anca içiyorum. Gece dahil hep tuvaletteyim zaten. İçtiğim ayranı saymiyorlar . Bence sayılır . Yoğurt yiyip üstüne su içsem midemde ayran olmayacak mı sanki ben öncesinde karıştırıyorum sadece

Kizlar benim gibi diş eti kanamasi yasayan var mi ? Haftaya doktora soracagim ama tek bende mi oluyor merak ettim
Bendede oluyo yanliz degilsin ben bi yil once dis teli taktirdim cikardim simdi plak kullaniyorum hamile kaldigimdan beri dis wti sorunu cekiyorum bu gidisle zamaninda birakamiycam plaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…