2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bendede oluyo yanliz degilsin ben bi yil once dis teli taktirdim cikardim simdi plak kullaniyorum hamile kaldigimdan beri dis wti sorunu cekiyorum bu gidisle zamaninda birakamiycam plaklari
her diş fircaladigimda kanıyor doktoruna soyledin mi peki canim ? Herhangi bi takviye verdi mi bunun icin

erkek kromozumu erkekten gelen birşey. senin alakan dahi yok.keşke ilk sen deseydin. bana bir erkek dahi vermedin diye

Bi kaç kere bende de oldu canım. Normal sanırım. Yoğurt tüketmemiz lazım. 15. Hafta ve sonrası bebeğin kemik oluşumu başlıyor.
ama benim her seferinde kaniyor canim yogurt cok olmasada yemeye calisiyorum acaba kalsiyum falan kullanmam gerekir mi

Kızlar ya merak ettim cinsiyet öğrenenlerin hep içinden gecen mi cikti ? Hani anneler hisseder derler ya ondan bn de kiz hissediyorum da

erkek kromozumu erkekten gelen birşey. senin alakan dahi yok.keşke ilk sen deseydin. bana bir erkek dahi vermedin diye
fairyyytale bilgeem e katılıyorum canım. Konu açılınca bi erkek evlat veremedin bana de. Bi dahakine daha dikkat et de.
Boşver sen , sıkma canını. Kusura bakma canım ama bilmiyor demek ki. Öğretmek sana düşer artık cinsiyetin kadın ve erkek kromozomlarını.

ama benim her seferinde kaniyor canim yogurt cok olmasada yemeye calisiyorum acaba kalsiyum falan kullanmam gerekir mi
Normalde günde 2 bardak süt , bi kase yoğurt tüketmemiz lazım. Ama osman müftüoğlu sütten gelen kalsiyumun düşündüğümüz kadar çok olmadığını söylüyor. Onun yerine günde 2 kase yoğurt tüketsek iyi ama . Maalesef
Sen git doktora canım. İhtiyaç varsa verir illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…