Bendede oluyo yanliz degilsin ben bi yil once dis teli taktirdim cikardim simdi plak kullaniyorum hamile kaldigimdan beri dis wti sorunu cekiyorum bu gidisle zamaninda birakamiycam plaklari
Kızlar bugün doktora gittik. 12. haftadayken, çıkıntı var erkek diyorum demişti. 15+3 te yani bugün önce göstermiyo göstermiyo dedi sonra bacak arasında çıkıntı yok, kız dedi. kesin mi dedim kesin dedi. eşimin yüzü düştü, hastaneden çıktığımızda da “bi erkek doğuramadın”dedi, bende karşı kaldırama geçtim yüzüm düştü. yanıma geldi özür dilerim özür dilerim dedi durdu. çok sinirim bozuldu, hevesimi kursağımda bıraktı
fairyyytale
bilgeem e katılıyorum canım. Konu açılınca bi erkek evlat veremedin bana de. Bi dahakine daha dikkat et de.
Boşver sen , sıkma canını. Kusura bakma canım ama bilmiyor demek ki. Öğretmek sana düşer artık cinsiyetin kadın ve erkek kromozomlarını.
Normalde günde 2 bardak süt , bi kase yoğurt tüketmemiz lazım. Ama osman müftüoğlu sütten gelen kalsiyumun düşündüğümüz kadar çok olmadığını söylüyor. Onun yerine günde 2 kase yoğurt tüketsek iyi ama . Maalesef
Sen git doktora canım. İhtiyaç varsa verir illaki.