2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ay hele sütü hic icemiyorum zaten evet onda pek kalsiyum olmadigini burdan ogrenmistim bende o gun bugundur de hic zorlamadim kendimi süt konusunda ben yogurda yogunlasayim biraz bakalim duzelecek mi, sen hazir yogurt mu tuketiyorsun canim

%85 kızımız olacak, doktor 35 yaş sonrasını nifty testini yaptırmasını istiyoruz dedi hatta belge imzalattı bu konuda bilgilendirildim düşüneceğim diye birde eski doğumlarımı yaptığım doktoruma sordum bakalım ne diyecek. bana saçma geliyor madem 250/1 ihtimal var 35 yaş sonrası hamilelik yasaklansın yada devlet bunları üstlensin bu kadar gerekli ise.

ay hele sütü hic icemiyorum zaten evet onda pek kalsiyum olmadigini burdan ogrenmistim bende o gun bugundur de hic zorlamadim kendimi süt konusunda ben yogurda yogunlasayim biraz bakalim duzelecek mi, sen hazir yogurt mu tuketiyorsun canim
Süt bende de yok canım. Yoğurt da yemeğin yanina koyarsak kaşınıyoz biz bence.
Bazen mayalıyoruz canım. Ama genelde hazır. Doktorlar da bu konuda ters düşüyor. Kimi mayalı kimi hazır tüketin diyor. Mayalamak için de sütü aldığın yere güvenmen ve iyi kaynatman gerek. Ortaya karışık yani benimki :))

Biliyor, bilmediğinden değil ki... Sırf boş konuşmak olsun.. doktorun odasından çıktık, tek kelime etmedi, tam arabaya binecekken yüzüme dönüp böyle dedi... Öyle kırıldım öyle kırıldım ki... Şaka yaptım, sana şaka da mı yapmayım diyor. İnsanın aklına doktordan çıkınca ilk böyle bi şaka yapmak mı gelir? düşüncen bu işte dedim. resmen kızımın sevincini boğazıma dizdi..

Ya kizlar dünden beri kötüyüm ama ne okuyor anlamıyorum. Başım felaket ağrıyor kafam in tepesine ağrı atıyor ayağa kalktıgımda felan biran kafam in ici çalkalanıyor gibi. Tansiyonumu olcturdum normal çıktı da kansızlıktan mi oldu acaba . 3 gündür balık hapı verdi doktor ona başladım. Sağlık ocağı kansızlık ilacı vermişti doktorum gerek yok buna dedi balık yağını kullan yeter onda var herşey dedi . Bu sabah ben kam ilacını da içtim ama belki etki eder biraz ne bileyim ya çok fena dengesizin kafam çok ağrıyor çok kötü birsey

Canım o baş ağrısı bendede var bir başladımı feci ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…