2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben 5 buçuk kilo almışım
Ben 2 :) doktor ayda bir alacaksın dedi. Ama sanırım bu ara hızlı gidiyorum :))
Böyle şaka mı olur. O şaka yapsın. Sen ise gerçekten söyle valla. Öyleki bi daha aklına dahi gelmesin bu durum. Geldikçe kendinden olduğunu hatırlasın.
Ayy şu hormonlar sen bana bakma canım. Sıkma canını. Boşver. Kızını düşün. Onunla yapacağın kombinleri düşün
Çok geçmiş olsun canım. Belli bi dönem bu tür şeyler oluyor diye biliyorum ama Normal mi tam bilemiyorum .

Canım bir haftadır bir geçiyor tekrar başlıyor baş ağrısı hatta bugün baya kötüydü. Boyun ve omuzuma magnezyum yağı ile masaj yaptık, buz koydum coraspin içtim bir tık gözüm açıldı

Benim de yüzümde bir sürü sivilce cikti biri geçiyor diğeri çıkıyor çok canim sıkılıyor ya
Benim de, ne yapmamız lazım acaba?
Kızlar ben en son 12. Haftada gittim dr a beni 16. Haftada çağırdı 1 ay sonra yani normal mi ? Sizler ne kadar sürede kontrole gidiyorsunuz ?
Benim de randevularım 1 ay sonraya verildi artık ben 2 haftada bir görünmek istiyorum aslında doktora..
Kizin mi olcak acaba kizlar annelerinin guzelligini alir derler
bilmem ki..o mu beni böyle yapıyor acaba? . 12. Haftada ikili testte doktor erkek gibi ama kesin değil dedi.

Bi çözüm bulacağım ben bu işe.. güneş kremi kullanmamız lazımmış kışın bile ama her güneş kremi de olmuyor. İçindekş kimyasallar zararlı. Uygun bir güneş kremi araştıracağım önce bi. Ama bu lekeler için. Sivilce için başka bir çözüm arıyorum.
evet benim de öyle oldu. Sivilce değil minnacık çok ufak şeyler var ve bazı bölgeler kırmızı
Aynen benim de öyle... sivilce değil aslında dediğim o minik kırmızı noktalar burun kenarlarım kırmızı. Yüzüm de arada kızarıyor.
Al benden de o kadar
Ergen gibi sivilcelendim
Parlaklığı gitti cildimin. İlk gebelikte tam tersi herkes ne çok güzelleştin demişti.
Makyaj bile canlılık vermiyor sanki yüzüme
yok bana da vermiyor. Cansız cildim. Sanki is bulaşmış suratıma. Bi karartı çökmüş gibi.
evet öyle çok da almamışsın aslında... belki bından sonrası için dikkat et demek mi istedi acaba..

Bende 12 haftalıkken çekmiştim
Daha hiç kilo almadım normal mi ya
Ama dümdüz olan göbeğim artık birazda olsa var
Bence sorun yoktur canım. Kilo alınca da çok mu aldım diye endişeniyor insan. Ne güzel:)
nasıl dikkat ediyorsun canım? Sağlıklı beslenerek mi? Biraz az yiyerek mi? Ben hızla kilo alıyorum durduramıyoruö. Fazla fazla alıyorum. Her hafta 250 gram alıyorum. Aslında sağlıklı besleniyorum. 7’den sonra yemiyorum bir şey. Akşam yatarken süt içiyorum.

Kızlar ya merak ettim cinsiyet öğrenenlerin hep içinden gecen mi cikti ? Hani anneler hisseder derler ya ondan bn de kiz hissediyorum da
Valla 6. Hissim kötüdür, iyice açığa çıktı,oğlan hissediyordum, %90 kız dedi,ama tabi ki çok sevindim, özellikle eşim ve kayınvalide çok sevindi. :)))

Valla benim hislerim hiç kuvvetli değildir . Ama ilk ayda erkek hissettim ben nedense. Ama doktor kız gibi görünüyor dedi
Canım benim bi kız hissi geliyordu bi erkek
İçimden kız geçiyordu ilk rüyamda kız bebek yüzü görmüştüm 2.rüyamda biraz daha büyümüş erkekti, usgye göre kız olacak
Benim hissettiğim oldu :) erkek
Umudum içimden gecen olur dil3giyle tabi hayirlisiyla:)

Kizar bugun 2 li test icin gttim erkege benziyor dedi doktorum hersey normal vikti kan tahlili de haftaya cikacak, igne kullaniyorum coraspirin kullaniyorum progestan da bu haftaya kadar kullandim bundan sonra kesecek.. szde de bu kadar kullanan var mi..

Canım bir haftadır bir geçiyor tekrar başlıyor baş ağrısı hatta bugün baya kötüydü. Boyun ve omuzuma magnezyum yağı ile masaj yaptık, buz koydum coraspin içtim bir tık gözüm açıldı
Çok fena birşey ya baş ağrısından ziyade benim kafam in ici çalkalanıyor sanki böyle uzanırken ayağa kalktıgımda felan çok kötü oluyorum. Dönem dönem olur herhalde inşallah çok uzun sürmez 2 gündür çok kötü hissediyorum

Buarada sayfaları okudum kızlar herkesin cinsiyet erkek gibi ya kız çok az :) genel olarak erkek çoğunlukta

Gözünaydın canım. Güzel sonuçla alırsın inşallah. Ben de o kadar kullandım canım :)

Çok geçmiş olsun canım. Sen hep yat ayaklarının altına yastık koy dizinden itibaren. Yorma kendini.

Cinsiyeti belirleyen erkek kromozomu bir kere. Kadının hiç bir faktörü yok burada. Cinsiyet direk babadan geliyor.
benim ki de tam tersi güzelleşti. hamilelikten önce dediğin gibiydi çoğu zaman. hametan pişik kremi çok iyi geliyordu. birde dışarı çıkmadan önce güneş kremi olmasını azltıyor
güneş kremi benekleri ds azaltıyor mu? Hametana bakıcam canım.. ayy ne şanslısın. Ferah yüzlü bir hamilelik geçireceksin. Zaten kilo alıyıroruz bütün sistem değişiyor bir de yüzümüz çirkinleşince iyice farklılaşıyoruz :)

Aaa ne güzel ne kadarlık oldu
İlk hamileliğin mi canım? Aayyy ne güzel, darısı hepimizin başına
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. 6. hafta 8. hafta 11. hafta ve 15. haftada oldu inanınn bana benim kadar dikkat eden kimse de yoktur belki annem bebek gibi bakıyor bana ama yine oluyor
Doktor ne diyor? Niye oluyorm
Kızlar görüntü atmayı unuttum size kilosunu hesaplamamış malesef bende heyacandan sormadım
ay ne tatlı kuzu:)
çok geçmiş olsun cankm, hasta mısın? Ben hasta oldum 3 güm boyunca ağrıdı.
Hasta değilsen de doktoru mu arasan ya da gidip sorsan?
çok geçmiş olsun. Eczacı da bana magnezyum önermişti her gün kullanmam için, suda eritilen cinsinden içmiştim. Ama henüz doktorla konuşmadım, devam etmedim.

Senin sanki tansiyon düşmesi gibi oluyor demekki. Umarım çabuk geçer.

Gittim tansiyonum normal çıktı canım bilmiyorum garip birseu

Aynısı bana da oluyor.. sersem gibi oluyorsun dimi? Şiddetli bi ağrı da değil tarifi zor.. kafanı taşımakta zorlanır gibi
Özellikle senin haftanda çok oldu şimdi ara ara oluyor.. ama sen yine doktoruna bi sor

Bende migren var ben o tetikletiyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…