Anladim sonuc olarak biz o hisseden anneler kategorisine girmiyoruzKızımda ilk erkek hissettim,, bu sefer ilk Kız gecti içimden
Benim hissettiğim oldu :) erkekKızlar ya merak ettim cinsiyet öğrenenlerin hep içinden gecen mi cikti ? Hani anneler hisseder derler ya ondan bn de kiz hissediyorum da
Normal normal ben de alamadım :) ama istahim acildi almaya başlarım artikBende 12 haftalıkken çekmiştim
Daha hiç kilo almadım normal mi ya
Ama dümdüz olan göbeğim artık birazda olsa var
Ben 2 :) doktor ayda bir alacaksın dedi. Ama sanırım bu ara hızlı gidiyorum :))Kızlar ben 5 buçuk kilo almışım
Böyle şaka mı olur. O şaka yapsın. Sen ise gerçekten söyle valla. Öyleki bi daha aklına dahi gelmesin bu durum. Geldikçe kendinden olduğunu hatırlasın.Biliyor, bilmediğinden değil ki... Sırf boş konuşmak olsun.. doktorun odasından çıktık, tek kelime etmedi, tam arabaya binecekken yüzüme dönüp böyle dedi... Öyle kırıldım öyle kırıldım ki... Şaka yaptım, sana şaka da mı yapmayım diyor. İnsanın aklına doktordan çıkınca ilk böyle bi şaka yapmak mı gelir? düşüncen bu işte dedim. resmen kızımın sevincini boğazıma dizdi..
Çok geçmiş olsun canım. Belli bi dönem bu tür şeyler oluyor diye biliyorum ama Normal mi tam bilemiyorum .Ya kizlar dünden beri kötüyüm ama ne okuyor anlamıyorum. Başım felaket ağrıyor kafam in tepesine ağrı atıyor ayağa kalktıgımda felan biran kafam in ici çalkalanıyor gibi. Tansiyonumu olcturdum normal çıktı da kansızlıktan mi oldu acaba . 3 gündür balık hapı verdi doktor ona başladım. Sağlık ocağı kansızlık ilacı vermişti doktorum gerek yok buna dedi balık yağını kullan yeter onda var herşey dedi . Bu sabah ben kam ilacını da içtim ama belki etki eder biraz ne bileyim ya çok fena dengesizin kafam çok ağrıyor çok kötü birsey
Yaa maşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinOgretmenanne3 canım sen merak ediyordun bugün 1 gün önde çıktı sadece kesin erkek dedi
Canım bir haftadır bir geçiyor tekrar başlıyor baş ağrısı hatta bugün baya kötüydü. Boyun ve omuzuma magnezyum yağı ile masaj yaptık, buz koydum coraspin içtim bir tık gözüm açıldıYa kizlar dünden beri kötüyüm ama ne okuyor anlamıyorum. Başım felaket ağrıyor kafam in tepesine ağrı atıyor ayağa kalktıgımda felan biran kafam in ici çalkalanıyor gibi. Tansiyonumu olcturdum normal çıktı da kansızlıktan mi oldu acaba . 3 gündür balık hapı verdi doktor ona başladım. Sağlık ocağı kansızlık ilacı vermişti doktorum gerek yok buna dedi balık yağını kullan yeter onda var herşey dedi . Bu sabah ben kam ilacını da içtim ama belki etki eder biraz ne bileyim ya çok fena dengesizin kafam çok ağrıyor çok kötü birsey
Benim de, ne yapmamız lazım acaba?Benim de yüzümde bir sürü sivilce cikti biri geçiyor diğeri çıkıyor çok canim sıkılıyor ya
Benim de randevularım 1 ay sonraya verildi artıkKızlar ben en son 12. Haftada gittim dr a beni 16. Haftada çağırdı 1 ay sonra yani normal mi ? Sizler ne kadar sürede kontrole gidiyorsunuz ?
bilmem ki..o mu beni böyle yapıyor acaba?Kizin mi olcak acabakizlar annelerinin guzelligini alir derler
Bi çözüm bulacağım ben bu işe.. güneş kremi kullanmamız lazımmış kışın bile ama her güneş kremi de olmuyor. İçindekş kimyasallar zararlı. Uygun bir güneş kremi araştıracağım önce bi. Ama bu lekeler için. Sivilce için başka bir çözüm arıyorum.Bendede oluyor
Aynen benim de öyle... sivilce değil aslında dediğim o minik kırmızı noktalar burun kenarlarım kırmızı. Yüzüm de arada kızarıyor.evet benim de öyle oldu. Sivilce değil minnacık çok ufak şeyler var ve bazı bölgeler kırmızı
yok bana da vermiyor. Cansız cildim. Sanki is bulaşmış suratıma. Bi karartı çökmüş gibi.Al benden de o kadar
Ergen gibi sivilcelendim
Parlaklığı gitti cildimin. İlk gebelikte tam tersi herkes ne çok güzelleştin demişti.
Makyaj bile canlılık vermiyor sanki yüzüme
evet öyle çok da almamışsın aslında... belki bından sonrası için dikkat et demek mi istedi acaba..Kayınvalide doktoru çok iyi tanıyor doğum için indirim yaptırt dedim.. doktoru aramış adam o kadar şeyin içinde gitmiş kadına "çok kilo almış, dikkat etmesi lazım" demiş. Üstüne basa basa bana demişti zaten.
Kayınvalide de kıvrana kıvrana bana bunu demeye çalışıyor
Ömrü hayatımda bi obez muamelesi görmediğim kalmamıştı
8 kilo aldim ama halâ bu kilo boyumun altında 1.78 boyum var 74 kilo oldum doktor niye bu kadar takıldı ki anlamadım
Bence sorun yoktur canım. Kilo alınca da çok mu aldım diye endişeniyor insan. Ne güzel:)Bende 12 haftalıkken çekmiştim
Daha hiç kilo almadım normal mi ya
Ama dümdüz olan göbeğim artık birazda olsa var
nasıl dikkat ediyorsun canım? Sağlıklı beslenerek mi? Biraz az yiyerek mi? Ben hızla kilo alıyorum durduramıyoruö. Fazla fazla alıyorum. Her hafta 250 gram alıyorum. Aslında sağlıklı besleniyorum. 7’den sonra yemiyorum bir şey. Akşam yatarken süt içiyorum.Normal ben de 600 gr aldım. Ama dikkat ettiğim için yoksa ohoooo :) Dümdüz bir göbeğe hiç sahip olmadığım için söylüyorum, eski haline göre çıkmış bence canım. Sadece dışarıdan insanlar tanımayanlar kilo sanabilir.
İlk 3 ayda aldığın kilo bebeğe değil doğrudan sana kalıyor zaten. 3. Aydan itibaren bebek de kilo almaya başlıyor canım.
Valla 6. Hissim kötüdür, iyice açığa çıktı,oğlan hissediyordum, %90 kız dedi,ama tabi ki çok sevindim, özellikle eşim ve kayınvalide çok sevindi. :)))Kızlar ya merak ettim cinsiyet öğrenenlerin hep içinden gecen mi cikti ? Hani anneler hisseder derler ya ondan bn de kiz hissediyorum da
Valla benim hislerim hiç kuvvetli değildir . Ama ilk ayda erkek hissettim ben nedense. Ama doktor kız gibi görünüyor dedi
Canım benim bi kız hissi geliyordu bi erkek
İçimden kız geçiyordu ilk rüyamda kız bebek yüzü görmüştüm 2.rüyamda biraz daha büyümüş erkekti, usgye göre kız olacak
Umudum içimden gecen olur dil3giyle tabi hayirlisiyla:)Benim hissettiğim oldu :) erkek
Çok fena birşey ya baş ağrısından ziyade benim kafam in ici çalkalanıyor sanki böyle uzanırken ayağa kalktıgımda felan çok kötü oluyorum. Dönem dönem olur herhalde inşallah çok uzun sürmez 2 gündür çok kötü hissediyorumCanım bir haftadır bir geçiyor tekrar başlıyor baş ağrısı hatta bugün baya kötüydü. Boyun ve omuzuma magnezyum yağı ile masaj yaptık, buz koydum coraspin içtim bir tık gözüm açıldı
Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsunCanım bir haftadır bir geçiyor tekrar başlıyor baş ağrısı hatta bugün baya kötüydü. Boyun ve omuzuma magnezyum yağı ile masaj yaptık, buz koydum coraspin içtim bir tık gözüm açıldı
Gözünaydın canım. Güzel sonuçla alırsın inşallah. Ben de o kadar kullandım canım :)Kizar bugun 2 li test icin gttim erkege benziyor dedi doktorum hersey normal vikti kan tahlili de haftaya cikacak, igne kullaniyorum coraspirin kullaniyorum progestan da bu haftaya kadar kullandim bundan sonra kesecek.. szde de bu kadar kullanan var mi..
Çok geçmiş olsun canım. Sen hep yat ayaklarının altına yastık koy dizinden itibaren. Yorma kendini.Yok canım öğrenmedim daha vallah merak ediyorum ama bir yandan da eşimle öğrenmek istiyorum ben memleketteyim daha
Bu arada ansızın doğum sancısıyla kıvrandım sancıyla uyudum 2 saat sonra çok kanamam oldu 4 gün yatırdılar düşük riski. devam ediyor 2 hafta daha evde yatışbu arada 16+1 haftalığım hamileliğimin başından beri hep kanamam oldu sürekli yattım biraz yürüsem yine oluyor. İnşallah bu sondur Allahım korusun bütün yavruları
Cinsiyeti belirleyen erkek kromozomu bir kere. Kadının hiç bir faktörü yok burada. Cinsiyet direk babadan geliyor.Kızlar bugün doktora gittik. 12. haftadayken, çıkıntı var erkek diyorum demişti. 15+3 te yani bugün önce göstermiyo göstermiyo dedi sonra bacak arasında çıkıntı yok, kız dedi. kesin mi dedim kesin dedi. eşimin yüzü düştü, hastaneden çıktığımızda da “bi erkek doğuramadın”dedi, bende karşı kaldırama geçtim yüzüm düştü. yanıma geldi özür dilerim özür dilerim dedi durdu. çok sinirim bozuldu, hevesimi kursağımda bıraktı
güneş kremi benekleri ds azaltıyor mu? Hametana bakıcam canım.. ayy ne şanslısın. Ferah yüzlü bir hamilelik geçireceksin. Zaten kilo alıyıroruz bütün sistem değişiyor bir de yüzümüz çirkinleşince iyice farklılaşıyoruz :)benim ki de tam tersi güzelleşti. hamilelikten önce dediğin gibiydi çoğu zaman. hametan pişik kremi çok iyi geliyordu. birde dışarı çıkmadan önce güneş kremi olmasını azltıyor
İlk hamileliğin mi canım? Aayyy ne güzel, darısı hepimizin başınaAaa ne güzel ne kadarlık oldu
Doktor ne diyor? Niye oluyormAllah razı olsun size de çok geçmiş olsun. 6. hafta 8. hafta 11. hafta ve 15. haftada oldu inanınn bana benim kadar dikkat eden kimse de yoktur belki annem bebek gibi bakıyor bana ama yine oluyor
ay ne tatlı kuzu:)Kızlar görüntü atmayı unuttum size kilosunu hesaplamamış malesef bende heyacandan sormadım
çok geçmiş olsun cankm, hasta mısın? Ben hasta oldum 3 güm boyunca ağrıdı.Ya kizlar dünden beri kötüyüm ama ne okuyor anlamıyorum. Başım felaket ağrıyor kafam in tepesine ağrı atıyor ayağa kalktıgımda felan biran kafam in ici çalkalanıyor gibi. Tansiyonumu olcturdum normal çıktı da kansızlıktan mi oldu acaba . 3 gündür balık hapı verdi doktor ona başladım. Sağlık ocağı kansızlık ilacı vermişti doktorum gerek yok buna dedi balık yağını kullan yeter onda var herşey dedi . Bu sabah ben kam ilacını da içtim ama belki etki eder biraz ne bileyim ya çok fena dengesizin kafam çok ağrıyor çok kötü birsey
çok geçmiş olsun. Eczacı da bana magnezyum önermişti her gün kullanmam için, suda eritilen cinsinden içmiştim. Ama henüz doktorla konuşmadım, devam etmedim.Canım bir haftadır bir geçiyor tekrar başlıyor baş ağrısı hatta bugün baya kötüydü. Boyun ve omuzuma magnezyum yağı ile masaj yaptık, buz koydum coraspin içtim bir tık gözüm açıldı
Senin sanki tansiyon düşmesi gibi oluyor demekki. Umarım çabuk geçer.Çok fena birşey ya baş ağrısından ziyade benim kafam in ici çalkalanıyor sanki böyle uzanırken ayağa kalktıgımda felan çok kötü oluyorum. Dönem dönem olur herhalde inşallah çok uzun sürmez 2 gündür çok kötü hissediyorum
Aminn.Allah şifa versin canım. Çok geçmiş olsun
Gittim tansiyonum normal çıktı canım bilmiyorum garip birseuSenin sanki tansiyon düşmesi gibi oluyor demekki. Umarım çabuk geçer.
Gittim tansiyonum normal çıktı canım bilmiyorum garip birseu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?