2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sabah aksam ignesini oluyrm kuzum progestanin totom icler acisi durumda onu konusuyoduk kizlarla berbat birsey..ama kanama alanim kuculdu biraz da olsa faydasi var yani

Çok af buyur uzanınca kalçanın altına yastık koy kanama biraz daha sakinleşiyor gün geçtikçe kahve rengine dönüyor çamurlaşıyor. bana bir gün 3 tüp progestan iğnesi yaptılae bir kaç gün sonra da 2 tane devam edilecek mi bilmiyorum

Rahimim çok kasılganmış bebeğin pozisyonu aşağı doğruymuş herkesin bünyesi aynı değil dedi başka da birşey demedi

Rabbim razı olsun inşallah ben korkumu atlatmıştım artık kanamam olmaz diye kafam biraz rahattı. Yine iş yapmadım ağır kaldırmadım dikkat ettim ama bir anda doğum sancısı çektim bebek aşağı kaymış. Allahım hepimizinkini korusun. inşallah

Kuzum kirmizi degil benm en son 23unde yaasadim kirmizi sekilde parcali ck kotuydu..smdi kahve olarak devam ediyr..

fairyyytale Deseydin senin beceriksizliğin o bir erkek yollayamadın.
Ya tövbe Yarabbim.. üzülme kuzum hiç ileride nasıl pişman olacak o kız onun yüzüne baktığında

Demekki 16 hafta 4 ay olmuyormuş öğrenmiş oldum.
Allah bağışlasın sana inşallah canım. İyi bak kendine. Dikkat et kuzum.
Kuzum kirmizi degil benm en son 23unde yaasadim kirmizi sekilde parcali ck kotuydu..smdi kahve olarak devam ediyr..
Bol su içmeyi ihmal etme canım. Sağlıkla al kucağına inşallah. Allah yardımcın olsun

Valla olmuyormus ya 4 haftayı 1 ay olarak baz alıyordum millete 4 ay dolacak haftaya dedim o kadar

Ahh ahh kuzum iciym ck sagolasinn pzt taburcu olcaz buyuk ihtimal insallah..hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah cnm bnmm

Kesinlikle katılıyorum sırf içimiz rahat olsun diye 3500tl yi bayıldık. Ben dogum o kadar tutar derken doguma gelmeden ilaclar testler muayeneler 8000 i bulduk biz. Parasını gectim tam oh dicem bişi çıkıyor... Ağız tadıyla yaşamayacağım şu hamileliği ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…