2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy nasil canim cektiiiii
Yazar misin bana bunun tarifini lutfeeeennn

bana mesaj geldi sonuçlarınız çıkmıştır maille bilgilendirilecektir diye fakat mail gelmedi. sonra kan alan hemşireyi aradım sonucu whatsapp dan gönderdi. hala mail gelmedi hatta
Ben aradım akşama doğru çalışılıyor dediler sonuçlanmamış 9 mayıstan beri cnm

Kizlar artik cok sık acikiyorum 2 3 saate 1 birseyler atmak istiyorum agzima ama artik ne yiyeceğimi sasirdim. Siz neler atistiriyorsunuz aciktikca. Pratik bi şeyler soyleyin. Ne yiyeceğim stresinden bi hos oldum
Canım benim mide bulantım olmadığı için son 3 haftadır aynı durumdayım. Ben genelde ana öğün+ara öğün şeklinde yapmaya çalışıyorum. Sabah kalvaltı sonra ara öğün meyve, öğleni çorba ayran cacık çok iyi geliyor. Akşamda ana yemek ve salata yapıyorum. Aralarda çok acıkırsam ayran veya meyve yiyorum.

Ayy nasil canim cektiiiii
Yazar misin bana bunun tarifini lutfeeeennn
Yarın yap soğuk soguk ye canım.
1 şu bardağı yeşil mercimegi iyice haşla,20 dakka falan yetiyor zaten.
Ben yarısını kullandım geri kalan mercimegi buzluğa attım sonra çıkarıp yapacağım.
2 tane kapya biber gözle,onu küçük küçük doğra sonra evde ne yeşillik varsa doğra içine koy(ben yeşil soğan,kuzu kulağı,dere otu ve çok çok azıcık maydonoz koydum) habi bide 1 koçan mısır haşladim koydum,sen istersen koymayabilirsin
Bol limonla harmanla afiyetle ye arada içine haşlanmış boyutta koyabilirsin çok lezsetlinoluyor

Allah allah doktorlarda hep ızgara tavuk yiyin diyor kime inanacagimiza şaşırdık valla
Aynen zaten ne yesek gdolu,aldığımız domates salatalık çokmu doğal sanki
Aayyyyy bana fenalık geldi,ne yiycez biz yaaaaa

16. Haftada olup kasık sancısı çekeniniz var mı ? benim bugün kasığıma sancı girip duruyor da :/

Evet aynı haftadayız hamileliğimin başından beri sancım var çok normal birşey değil bence. İlk defa olduysa doktora görün inşallah birşey yoktur.

Tesekkurler canim :)

Cok cok sagol canimm

Evet aynı haftadayız hamileliğimin başından beri sancım var çok normal birşey değil bence. İlk defa olduysa doktora görün inşallah birşey yoktur.
İlk defa değil ama arka arkaya sağ kasığıma sancı girince korktum şimdilik geçti birdaha olmaz umarım eşim de seyahate gidiyor ben de annemlere şehir dışına geldim çok kötü zamanlama

Merhaba herkese çok kötüyüm lütfen bilenler yardımcı olun pkoluyum klomen çatlatma iğnesiyle hamile kaldım beta hcg değerlerim güzel arttı kesesini de gördük son adet tarihme göre 9 haftalık falan olmam lazım ama ilk ultrason ölçümünde doktor 5 haftalık dedi bebeğin yolk kesesini gördük kalp atışını duyamadık iki hafta sonra gel dedi gittim yine aynıydı kesede büyüme yok bebekte kalp atışıda yoktu doktor 10 gün bekle dedi geç döllenme olabilir dedi çok korkuyorum ağlamaktan helak oldum lütfen başına böyle bişy gelen oldu mu hiç

Ani hareketten olurmuş ama durup dururken olunca endişelendim
Ani hareket değil benim canım bilmeden ağız aşağı yatıyorum gece bilmeden dönüyorum ayağımı çok çekiyorum karnıma unutuyorum ani hareket te yaptığım oluyor ama nadir alıştım ona

Benim basıma böle bisey gelmedi ama doktor bekle dediyse sakince bekle burdaki çoğu kişi ve son zamanlarda malsef çoğu insan zorluklarla tedavilerle hamile kaliyo, suan bebek yoksa bile rabbim en kısa zamanda insallah nasip eder üzme kendini , alacak nefesi varsa alır tevekkül et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…