2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şöyle düşün sağlıksız bir evladın olsun istermiydin ? O kadar muhteşem yaradılmışız ki vücut sağlıksız bebeği hissedip onu vücuttan atıyor. En önemlisi sen hamile kalabiliyorsun demekki. Güzel düşün güzel olsun kaderimize yazılanı yaşıyoruz. Hiç birimizin garantisi yok kendini üzme

Bende aşılama ile kaldım adet tarihine göre bebek iki hafta önde olması gerek ama ona gore bakmıyoruz ne zaman tutunduysa o yani ne çıkıyorsa bence telaş yapma bekle biraz hemen kese büyümüyor bide günde 1 mm falan büyüyor ayrıca kesenizoluştuysa devamı gelir inşallah

İnşallah canım inşallah beklemekten başka çarem yok Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin

Ani hareket değil benim canım bilmeden ağız aşağı yatıyorum gece bilmeden dönüyorum ayağımı çok çekiyorum karnıma unutuyorum ani hareket te yaptığım oluyor ama nadir alıştım ona
Ever hepsi de etkiler ayakları uzatınca da rahatsız ediyor hep dikkat etmek gerek ben de gerinirken yakalıyorum gece kendimi zor durduruyorum

Doğru çok haklısın hayırlısı inşallah

Kızlar hamile platesi yada yoga falan yapan varmı aranızda, sırt,bel ve bacakları güçlendirmek lazim ileeki dönemlerde rahat etmek için.
Ben hergün en az 40 dak yürüyüş falan yapıyorum zaten ama bugün hamile egzersizlerinde başladım yavaş yavaş artırırım diye.
Varmı tavsiye edeceğiniz bir uygulama yada spor hocası faln

Canım ben bugün araştırdım hatta görüştüm bir yerle 4.aydan sonra başlamak en iyisi dedi. Bende sırt ağrıları başladı 2 haftadır doktorum da plates öneriyorum dedi.

Canım ben bugün araştırdım hatta görüştüm bir yerle 4.aydan sonra başlamak en iyisi dedi. Bende sırt ağrıları başladı 2 haftadır doktorum da plates öneriyorum dedi.
Ben 17 haftanın içindeyim canım ,benim doktorumda önerdi yavs yavas basla zamanla artir dedi bende araştırmadayım.ama evde yapabileceğim bir uygulama yada dvd bulsam daha iyi sanirim

BEnde rüyamda çok güzel bir kız bebek doğurmuştum emziriyordum ama bebişim erkek miiş cuma ögrendim

bugun bebis 12+4 olarak gorunuyordu ve dr pipisini gosterdi ben hatta eminmisin diye sordum pipisi bariz gorunuyor dedi ama umarim yanilmamistir. sizlerde 12 haftada kesin ogrenen oldumu??
Ben öğrenmiştim cnn erkekler değişmiyor eğer öyle dediyse doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…