2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dünyada her ne varsa Yaradandan geliyor. Bence bu kadar islami islami diye üzülmeye gerek yok onlar genelde islami diil arapça oluyor çünkü.

@aler
E kuzum ufukta islami degil atlasta oyle icime sinmior anlamlari en azindan birinin iyi ol.asj gerekir. Ufuk koymam ben

Kızlar, mesela ben cinsiyet belli olsun isim noktasına geleyim 2 isim(biri dini) olsun istiyorum. Ama dini ismi sadece ezanda kulanacağım kimlikte yazmayacağım tek isim kalsın diye.

alera isimleri beğenip dini olmadığından endişelerin varsa bir isim daha ekle sadece ezanda olsun bence :)

Bu arada aksam kardesim gelicek tavugu cok seviyor ona tavuk yapayım dedim deepfreeze de vardı. Yıkarken tavuga elledim bir şey olur mu sizce? Çiğ ete dokunmayın diyorlar ya
O kadar da değil sadece elinizi dezenfekte edin başka bir şeye dokunmayın diyorlar cnm. Ben çalışıyorum dışarıda yemek zorundayım zaten o kadar aşırı hassasiyet olacaksa çalışan kadınlar napsın :)

bugun bebis 12+4 olarak gorunuyordu ve dr pipisini gosterdi ben hatta eminmisin diye sordum pipisi bariz gorunuyor dedi ama umarim yanilmamistir. sizlerde 12 haftada kesin ogrenen oldumu??
Bana 12+2 de erkek demişti geçen hafta ki kontrolde yüzde yüz erkek dedi yani doktorunuza güvenin sağlıkla gelsin inşallah bebişin

E kuzum ufukta islami degil atlasta oyle icime sinmior anlamlari en azindan birinin iyi ol.asj gerekir. Ufuk koymam ben
Hımm anladım canım aman nasıl içine sinecekse öyle yap sonuçta 9 ay sen tanıyacaksın. Sana söylüyorum ama bende isimlerini koycam galiba benim eşimde tek.erkek herkesden önce kendi hevesleniyor

Kuzum benim icin kimlikte yazmasinda da bir sakinca yok istedigim isim zaten begendigim de bir isim oldugu icin boyle dusunuorum . Eger yok begenmiorum ismi ama dini boyutu da olsun diye dusunseydim dedigin gibi yazdirmazdim

Hımm anladım canım aman nasıl içine sinecekse öyle yap sonuçta 9 ay sen tanıyacaksın. Sana söylüyorum ama bende isimlerini koycam galiba benim eşimde tek.erkek herkesden önce kendi hevesleniyor
Iste bizimki de tek erkek sanirim o yuzden biraz sanssiziz

Kızlar burnum tıkandı resmen nefesi zor aliyorum ne yapsam geçer bide sabahları burnum kanamış kurumuş oluyor sizde de oluyor mu

Dünyada her ne varsa Yaradandan geliyor. Bence bu kadar islami islami diye üzülmeye gerek yok onlar genelde islami diil arapça oluyor çünkü.
Islamiden kastım arapca isim olmasi degil. Bize buyruldugu gibi cocugu utandirmayacak mana olarak guzel bir duruşu olan isim bulmak canim. Atlas ismini begendigim icin koyuorum soylenisi hosuma gidiyor ancak baktigin zaman oyle guzelde bir anlami yok harita bildigin o yuzden onu anlam olarak guzel bir isim bularak dengelemek istiyorum islamiden kastım bu

Bugün burdan bir arkadaşa sordurdumda yüzde yüz diye bişey yok demiş doktoru kordonla karıştırılabiliyormuş
12 ve 13 haftalarda %100 kavrami biraz uçarı oluyor bence. Henuz gelisim asamasinda olan seyin bu kadar buyuk ihtimalle bir tarafa cekilmesi yanlış emin olmak icin bence en az 16 olmasi lazm

Kızlar burnum tıkandı resmen nefesi zor aliyorum ne yapsam geçer bide sabahları burnum kanamış kurumuş oluyor sizde de oluyor mu
Benim hic kanamadı ama burun tıkanıklığı yaşıyorum bayadır geçmiyor çok kötü oluyo gece zor nefes alıyorum. Dün güm gün gebelik uygulamasında yazıyordu burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz diye bence olabilir belki de burnunda yara vardır o kanıyodur

12 ve 13 haftalarda %100 kavrami biraz uçarı oluyor bence. Henuz gelisim asamasinda olan seyin bu kadar buyuk ihtimalle bir tarafa cekilmesi yanlış emin olmak icin bence en az 16 olmasi lazm
Canım ben zaten 16. Haftadayım erkek dendi yani 2 gün önce Kesin dedi doktorda kız doktora gidiyordu sordurdum yanılma payı varmış kordonla karıştırılıyormuş

Canım ben zaten 16. Haftadayım erkek dendi yani 2 gün önce Kesin dedi doktorda kız doktora gidiyordu sordurdum yanılma payı varmış kordonla karıştırılıyormuş
Sana demiyorum zaten kuzum yazdigin icin sana cevap verdim. Genel olarak 16 dan oncekilere temkinli yaklasin hemen kaptirmayin diorum yani . ☺

Canım sen neden takildim bu konuya kendi doktorum yorum yapmak istemedi bana 12.haftada başka bi doktor geldi vakti yüzde doksan erkek dedi sonra kan verdim ordada erkek cıktı yani doktor eğer erkek dediyse o kadar tecrübeleri var kordonla ayırt edebiliyodur vence buna takılma hayırlı bi oğlusun olsun saglikla kavuşdeğişmez bence:)bosver kendine bunu dert etme ben çevremdekilere söyledim eğer değişmezse erkekmiş diye gerisi takdir ilahi

Kızlar bide anlamadım ben 12.haftada ikili test için kan veriyoruz sonuçta orda cinsiyet kesin açıklanıyor doktorunuz soylemiyormu ultrason dışında orda kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…