2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Vallaha çok kaptırdım kendimi şimdide kafamda deli sorular acaba diyorum bebeğin bacak arası hep açıktı hususi cinsiyetine bakmadı o yüzden kafam karıştı

Vallaha çok kaptırdım kendimi şimdide kafamda deli sorular acaba diyorum bebeğin bacak arası hep açıktı hususi cinsiyetine bakmadı o yüzden kafam karıştı
Bizim doktorumuz daha cinsel organını görmeden böbreklerindeki genişlemeden erkek olduğnu söylemişti cinsel organını görünce kesinleştirdi 16. Haftada yanılcağını pek düşünmüyorum ben

Anladım canım sen manaca yüce bir isim istiyorsun. Bu arada Atlas’ı ben de cok begeniyorum ama sadece cografi terim degil aynı zamanda ipekli parlak bir kumaş anlamı da var. Eren nasıl? Atlas Eren?

Kızlar bide anlamadım ben 12.haftada ikili test için kan veriyoruz sonuçta orda cinsiyet kesin açıklanıyor doktorunuz soylemiyormu ultrason dışında orda kesin
Ben de ikili test yaptim ama ikili test de cinsiyetin belli oldugunu ilk kez duydum..Doktorum da oyle bir seyden bahsetmedi..O gelen kagitta mi yaziyor canim??
Ben 16.haftaya girdim ama hâla doktorum cinsiyeti kesin erkek ya da kiz demiyor.Sadece erkege benziyor ama emin degilim diyor..20.haftadan once soylemeyecek bana heralde..Oyle olunca bir sey almak da istemiyorum..Saglikli olsun da.4 hafta daha bekleyecegim artik ne yapalim..

Kızlar benim birkaç gündür karnım küçüldü anlam veremedim yarın sabaha Dr randevusu aldım bakalım neler diyecek
Canım gaz vardır o inmiştir, veya büyük tuvaletine geç çıkıyorsan kabızlık varsa ondandır kilo vermedin ise

Kızlar benim birkaç gündür karnım küçüldü anlam veremedim yarın sabaha Dr randevusu aldım bakalım neler diyecek
inşaallah birşey yoktur. belki kilo vermişsindir. gaz şişkinliğidir gitmiş olabilir hemen korkma. doktoruna ulaşabiliyorsan ona danış.

Yok kuzum yurt dışındakilerde belli oluyor burda bakılmıyor. Ama nifty vb yaptıran arkadaslar talep ettilerse ogrenirler.

Arkadaşım var oda ayırmaya çalışmış yapamamış 2. Çocuğu 2 buçuk yaşında eşiyle bu yüzden sorun yaşıyor her yolu denedim olmuyor diyor kızın piskolojisi bozulmuş iyice
yorum yapmıyım allah korusun herkes farklı aile yaşantısı farklı bakalım bizde neler olacak hayırlısı

Kizlar artik cok sık acikiyorum 2 3 saate 1 birseyler atmak istiyorum agzima ama artik ne yiyeceğimi sasirdim. Siz neler atistiriyorsunuz aciktikca. Pratik bi şeyler soyleyin. Ne yiyeceğim stresinden bi hos oldum
bol bol kuruyemiş meyve bol su içecek ben böyle yapıyorum canım hurma ye
karışık kuruyemiş ye bir tane muz bir tane elma ye mesela her canın bişey istediğinde

merhaba canm benimde adetime göre ultrosanda 1 hafta geç çıkıyordu doktor geç döllenme olabilir dedi bende 5 haftalıkken gitmiştim yolk kesesi gözüktü hatta kesede düzensizlik vardı doktor olumsuz konuştu %50 ihtimal gibi 10 gün sonra gel dedi gittik bebişin kalp atışlarını duyduk cok şükür herşey olağan şekilde ilerledi.Canını sıkma stres yapma tekrar gittiğinde inşallah duyarsınız kalp atışlarını

Canım ben zaten 16. Haftadayım erkek dendi yani 2 gün önce Kesin dedi doktorda kız doktora gidiyordu sordurdum yanılma payı varmış kordonla karıştırılıyormuş

kuzum banada 13. haftada ve 14. haftada erkek dedi ve alttaki resmi verdi kesin dedi. kordon olma ihtimali varmı sence doktorlar uzman görebilenler söyler görmeyen söylemez. şu pozisyon kıza dönermi bilmem ama ben inandım. haftaya kontrolde 17 haftalık olcak bakalım kesinleşcek. benim dr um kızımda 20 hafta yorum yapmadı şimdide emin olmadan konuşmam bilirsin dedi doğru.

canım merhaba,
arkadaşıma oldu
bekle bence üzülme ne yazıldıysa o olacak allaha teslim ol istediğinide yapsan yaşayacaksa yaşayacak malesef az sabır.

Kizlar benim sorum olacak size agzim zehir gibi ne yesem ne icsem olmuyor bulantim hafifledi ama simdi bu cikti. Afedersiniz ama istifra edersinde agzin boyle zehir olur ya hep oyle ayni durumu yasayan var mi?
benim öyle canım iki gebeliktede yaşadığım kötü birşey ama azalıcak az kaldı merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…