2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Havuzu öneriyorlar mı?
Güvenilirliğine inandığın ve herzaman düzenli temizlenen bir yer olduğu sürece sorun yok canım.
Bizi zaten oraya doktor yönlendirdi,gelenlerde hep gebeler ve eşleri oluyor baska kimse göremiyor yani..suda yapılacak egzersizler falan gösterilecekmiş bende daha gitmedim hic

Evet ilk,görmemişin bebeği olmuş gibi açıp açıp bakıyoruz karı koca göbeğe
İlkine ben de böyleydim, her hafta aynı pozisyonda aynadan karnımın fotoğrafını çekiyordum ki büyümeyi takip edebileyim Şimdi acaba kilo alıyor muyum, ne kadar alıyorum en çok neremden alıyrum diye bakıyorum :) İkinci çocukta daha zor olurmuş ya vermesi öyle diyolar:)

Erkeğe benzettim
Ay inşallah canım hayırlısı ama erkek olsa ne güzel olur

Buda benim göbüş,siyahlardan pek belli olmasada baya sivrildi
Maşallah. Çok tatlı gözüküyorsun
Benim göbiş daha fazla galiba. Ama şişkinlik olduğundan artık çok eminim. Hiç kilo almadan göbeğin benden önce gitmesinin başka nedeni olamaz
Böyle fotolar bize çok güzel anı olacak

Ben ultrason resmini attım 12+6 deyken bazıları kıza benzetti bazıları erkeğe bence nub teorisinin de kesinliği yok

Kız bana 14+3 te iki doktor 4 kere baktı 4ün de de erkek dediler pipi gösterdiler bende gördüm bariz belliydi yani ama olur mu ki degişme
Ya kucuk ihtimaller iste ama yine de beklemek lazm biraz biliyorsun bana da en son erkek dediler ama yinede pazartesi gunu randevum var onu beklicem 16 haftalik oluorum ne gorunur artik

ben hiç sevmedim tadını.

Bizim doktorumuz nub için sadece teori kanıtlanmış birşey değil dedi 12. Haftada değişir diye cinsiyeti söylemedi ama iyki de söylememiş biz kendi gördüğümüzün bile çok etkisinde kalmışız inşallah sağlıkla gelsin minikler

Bizim doktorumuz nub için sadece teori kanıtlanmış birşey değil dedi 12. Haftada değişir diye cinsiyeti söylemedi ama iyki de söylememiş biz kendi gördüğümüzün bile çok etkisinde kalmışız inşallah sağlıkla gelsin minikler

İlk bebek mi sizin?

Kilolu kalınca dağa çok dikkat ediyor insan cnm, kendimden biliyorum ilk gebelikte daha zayıftım.

Çiğ köfteye çiğ yumurta mı koyuyorlar 

Ne yazık ki çiğ yumurtalı çiğ etsiz köfteler var. Bence bilmediğin yerden yeme. Malum gebelere yasak cnm.

Nifty markalardan biri en iyisi ve en kötüsü diye bir şey yok bunlarda. Doktor markadan çok kapsamlı olanın tercih edilmesine yönlendiriyor yaptıracaksan.

Bu arada ikinci gebeliği olup ta bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ??

İkinci gebelik ama hala çoooook küçük teyzesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…