Güvenilirliğine inandığın ve herzaman düzenli temizlenen bir yer olduğu sürece sorun yok canım.
Bizi zaten oraya doktor yönlendirdi,gelenlerde hep gebeler ve eşleri oluyor baska kimse göremiyor yani..suda yapılacak egzersizler falan gösterilecekmiş bende daha gitmedim hic
İlkine ben de böyleydim, her hafta aynı pozisyonda aynadan karnımın fotoğrafını çekiyordum ki büyümeyi takip edebileyim Şimdi acaba kilo alıyor muyum, ne kadar alıyorum en çok neremden alıyrum diye bakıyorum :) İkinci çocukta daha zor olurmuş ya vermesi öyle diyolar:)
Maşallah. Çok tatlı gözüküyorsun
Benim göbiş daha fazla galiba. Ama şişkinlik olduğundan artık çok eminim. Hiç kilo almadan göbeğin benden önce gitmesinin başka nedeni olamaz
Böyle fotolar bize çok güzel anı olacak
Doktorlar sadece nub a inanıyor, ben kendi doktoruma sormuştum bana gülmüştü, hcg den nasıl anlıyormuşsunuz bana bi açıklar mısınız bilimsel olarak demişti:) Tabi benim verecek cevabım yoktu. Ama nub un yanıldığını duymamıştım. Hayırlı olsun minik erkeklerimiz, sağlıkla gelsinler..
Ya kucuk ihtimaller iste ama yine de beklemek lazm biraz biliyorsun bana da en son erkek dediler ama yinede pazartesi gunu randevum var onu beklicem 16 haftalik oluorum ne gorunur artik
Kızlar eşimin iş arkadaşı,geçen sene bizim hanimda hamileydi biz hep avokado alıyorduk doktor özelikle tavsiye etmişti sizde alın mutlaka demiş.
Doktoru tavsiye eden veya ne kadar kullanılması gerektiğini bilen varmı???
internetten baktım gerçekten bir gebenin tüketmesi gereken en önemli besinlerdenmis.
Ama ne sıklıkta tüketilecek yada hergunmu yenecek bir bilgi bulamadım
Bizim doktorumuz nub için sadece teori kanıtlanmış birşey değil dedi 12. Haftada değişir diye cinsiyeti söylemedi ama iyki de söylememiş biz kendi gördüğümüzün bile çok etkisinde kalmışız inşallah sağlıkla gelsin minikler
Hcg teorisi nasıl?
[/QUOTE
İkili testteki beta hcg değeri 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız gibi hatırlıyorum ama zaten araştırmıştım çoğu kişininki tutmuyordu
Doktorlar sadece nub a inanıyor, ben kendi doktoruma sormuştum bana gülmüştü, hcg den nasıl anlıyormuşsunuz bana bi açıklar mısınız bilimsel olarak demişti:) Tabi benim verecek cevabım yoktu. Ama nub un yanıldığını duymamıştım. Hayırlı olsun minik erkeklerimiz, sağlıkla gelsinler..
Bizim doktorumuz nub için sadece teori kanıtlanmış birşey değil dedi 12. Haftada değişir diye cinsiyeti söylemedi ama iyki de söylememiş biz kendi gördüğümüzün bile çok etkisinde kalmışız inşallah sağlıkla gelsin minikler
Ekmek 1 dilim kahvaltıda tam bugday ekmegi yiyorum. Şeker hayatımda yoktu zaten doktor da bastıra bastıra şeker yok diyip duruyor. Sadece 1 kere dondurma yedim çok çabuk kilo alan biriyim zaten sigarayı bıraktım 15 ay önce 20kg aldım... diyetisyene gidiyordum, kilolu hamile kaldım bakalım 6 ayın sonunda ne olacak izin yok kilo almama...
Gerçekten öyle, br kez kuşku düştü mü kolay kolay içinden atıp da bişey yokmuş gibi davranamıyorsun.. Nifty yaptırmanın bi sebebi var mıydı? yani bu dna testlerinden en iyisi nifty mi? Ve ne kadara yaptırdın acaba
Nifty markalardan biri en iyisi ve en kötüsü diye bir şey yok bunlarda. Doktor markadan çok kapsamlı olanın tercih edilmesine yönlendiriyor yaptıracaksan.