2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Foto atıyorum bakarmisiniz

Eklentiler

• 20190521_184735.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 64
L Landscape ben de çok küçü imkansız hissetmem diyordum ama ara sıra belki günde bir kez ya da iki kez bi kıpırtı hissediyordum diğer şeylerden (gaz vs.) farklı olarak. Acaba demiştim. Geçen hafta yani 13buçuk haftalıkken ultrason esnasında bebeğim bisiklet çevirme hareketi yaptı ve o kıpırtının aynısını hissettim o an. Tesadüf de olabilir belki ama aynısıydı ya:)

Ben de küçük bir şehirde yaşadığım.icin nifty test için en yakın başka bir şehre gitmem gerekiyor o sebebden aminyon sıvısını üniversite hastanesine yonlendirdiler.ama özelde ki doktor daha açıklayı konuştu35 üstü yaş faktörü her zaman bulunuyor diye.bundan sonra devlette tahlil bile yaptırmak istemiyorum.acikcasi hicbir açıklama yapmadan direkt başka hastaneye yönlendirdi.

Abuk sabuk cinsiyetle ilgili rüyalar görüyorum . Muayeneye gidiyorum bana sıra gelmiyor bir türlü.47 dakika bekle diyo doktor Niye 47 bilmem Sonra odaya bi giriyorum en az 10 tane hamile resmen ultrasona bağlılar üstelik çıplaklar.Bütün ultrasonlar dolu diyo doktor.Bu manyak doktor benide soyacak deyip çıkıyorum odadan Doktor da Furkan Kayabasoglu'ymuş sözde Allahım

Sizin kombine sonucunuz çok çok iyi, hatta downs sendrom risksiz ikili test örneği nasıl olur dense sizinki örnek verilebilir , kombinenin içinde yaş riskiniz de var. İçiniz rahat olsun bence.
Çok teşekkür ederim inanılmaz rahatlattiniz beni.acikcasi aminyon sıvısıni aldırmayacaktım.sonuc kötü de çıksa nasıl yaşayan bir bebege kıyacaktım ki

Kızlar isim konusunda hiçbirşey düşünmedik henüz.Az önce aklımdan kız olursa gökçe koyarız diye geçirdim.Çok seviyorum bu ismi.Kızımın adı Özge Naz.Erkek olursa da Göktuğ veya Uğur olabilir .Tabi eşim henüz bilmiyor bu seçenekleri

Aman dikkat canım. Havuz önermiyor doktorlar. Enfeksiyon riski var Allah korusun.

akasyaak ben bunları çok araştırdım benimki biraz riskli çıkınca , down sendromlu bebeklerde pappa düşüyor hcg normale göre fazla oluyor mom lara bakınca 1 in üstü artmış 1in altı azalmış demek. sizde bu değerler tam tersi yani pappa yüksek hcg düşük dolayısıyla bebeğin ense kalınlığı da normalse down sendromu riski ekarte oluyor çooook büyük oranda, yüksek yaş riskiniz bine buna engel olamıyor

Selam teyzeler. Son haftalar, sınavlar , projeler , notlar... yoğun geçiyor okul. Eve gelince de okul için çalışmalara devam tabii. pek giremiyorum. Bir göbüş fotosu da ben paylaşayım istedim. bu da benim göbüşüm ve bebişim

Eklentiler

• 20190521_185144.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 98
Aynen ya aslında hazır çiğ köfte yememek en iyisi evde yapmak daha mantıklı. Midem bulandı çiğ yumurta oldugunu duyunca

Maşallah göbüşe de bebişe de

Cok tesekkur ederim.cok.aciklayici yazmışsınız ense kalınlığı nt:1.7 cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…