2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Örneğin benim ikili testim böyle... İki uzman ve konusunda iyi dr a gittim. Bir tanesi kombinedir önemli olan o da düşük riskli diyor.. Diğeri biyokimyasal biraz yüksek çıkmış ne olur ne olmaz eğer seni maddi olarak szorlamayacaksa harmony trst yaptır diyor.. 10 doktora göstersem ve biri bile ne olur ne olmaz harmony yi yaptır dese yine kafam böyle karışırdı ne yazık ki...

Eklentiler

• IMG_20190521_190817.webp
    55 KB · Görüntüleme: 87
İnşallah çok iyi bebeğin Rabbim kimseyi korkutuguna uğratmasın hepinize dua ediyorum hep insallah saglıkla kucağımıza alırız yavrucukları ❤❤
Amin canım amin. Inşallah. Allah razı olsun. Valla burası çok iyi geliyor insana. İyi ki var burası

Anliyorum canim rabbim ins hiç birimizi korktugumuza uğratmasın gerçekten çok zor

Sonuçlarım seninkine benzer çıktı,yaştan dolayı riskim yüksek, yeni başladığım doktor gen taraması yaptır risk var dedi hatta belge imzalattı bu konuda bilgilendirildim düşüneceğim diye eski doğumlarımı yaptığım doktorum ise sonucun temiz kanaatim başka teste gerek yok,,gen tarama testleri amniyosentezi azaltmak için kullanılır ama anne emin olmak istiyorsa oran 1/10000 xe olsa yaptırabilirsin sizin tercihiniz olur dedi. Test yaptırmayacağım yarın ne olacağını kimse bilemez.

Bir doktor arkadaşım da hormondur durup dururken de yükselir önemli olan somut olarak gözle görüdüğündür usg ye ve daha da önemlis olan ayrıntılı usg ye güven dedi... Sanırım sadece ayrıntılı usg yaptıracağım zamanı geldiğinde. Allah doğmuş doğmamış bütün bebelere sağlık versin

Amin canım inşallah. Ben test yapmadım. Çünkü ense kalınlığı 5.08 çıktı. Daha doğrusu bu ölçümle ikili yapılmadı. CVS önerdi doktor. Plasentadan örnek alındı. Ön sonuçlar temiz çıktı. Kesin sonucu bekliyoruz. Allah ın izniyle o da temiz çıkınca genetik riskini elemiş olacağız.geriye fiziksel risk kalacak. Sonrasında nasipse ayrıntılıyı bekleyeceğiz. O zaman da inşallah organlarında bi sorun çıkmaz. Sabırla bekliyoruz işte.

Ön sonuç temizse inşallah sorun çıkmayacaktır. Ense pilisi sonradan da normale dönebiliyor. İnşallah herşey güzel olacak

Benim 49.6 çıkmış smdi baktım , doktor yüzde 80 erkek demişti
Benim kızımda 66 idi o tuttu. Şimdi 70 ama dr erkek diyor oldukça da emin ve 4-5 açıdan gösterdi.. Hatta aşağıdakilerde beyfendinin ilk net fotoğrafları :)

Eklentiler

• IMG-20190513-WA0011.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20190513-WA0002.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 85
Foto atıyorum bakarmisiniz
Merhaba sonuçlarını doktora gösterdin mi benim de Papp-A seviyesi 6 betahcg 54 çıkmıştı yaş riski dışında diğer oranlar 1/10000 di doktor çok temiz dedi senin sonuçların açıklamasında Papa-a yüksektir yazıyor mu .Bende öyle yazıyordu sonradan gördüm doktora bir dahaki gidişte soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…