Tiroidin ilk başta kaçtı canımDahiliyeden geldim troid ilacına devam ettiriyor güzel düşmüş dedi (1,67)
1.5 ay sonra tekrar kontrolüm var ilaca gün aşırı aynı şekilde devam
Tiroidin ilk başta kaçtı canım
Aa evet baktımda şimdi ismine excipial miş. Poşette duruyordu bende birazdan kullanıcam.Excipial mi verdi?
Inşallah erkektirBence erkek bide ac galiba yemek yememis:))
Evet yürüyüş süper bir şey. Oldum olası çok severim ve her gün yürürdüm. Ama hamilelik başlayınca kusmalar halsizlik faln olunca bırakmıştım. Bu kadar ara verdiğim için doktorum yavaş yavaş geçiş yap dedi. Bel ağrılarım başladı zaten. Önlem almam lazımIlk zamanlar biraz tedirginlikle birlikte yorgunluk bendede oluyordu canım,ama şimdi arap ayı gibiyim sende göreceksin yürüdükçe açılıyor insan.
O sırt ağrıları,kas ağrıları hoppp diye uçuk gidiyor,tüm kasları çalıştıran en iyi spor yürüyüş
Merhaba iyi günler herkese... Eğer kısmet olursa ben de kasım ayında oğlumu kucağıma alacağım... Geçen hafta yani 13+3 haftalıkken minik kendini bize gösterdi çok şükür...
Yalnız bu devirde bi çok hamilenin yaşadığı gibi ben de endişeler yaşıyorum. Başka bir ilgili konuya daha yazdım aslında ama sanırım gören olmadı. 12 haftalıkken yaptırdığımız ikili testimizde biyokimyasal risk 1:193 çıktı. Kombine risk 1:1054. Yaş riskim 1:347. Ense 1.3 mm ve burun kemiği var. İki doktor yorumladı sonucumu, biri aynen yola devam derken diğeri emn olmak için harmony test yapalım, eğer sizi maddi olarak zorlamayacak ise ve risk almak istemezseniz dedi. Sizlerden bu konuda tecrübeli arkaşalara ve ilgilenenlere sorum şu; bu ikili test sonucunda biyokimyasal riske göre mi yoksa kombine riske göre mi yorum yapılıyor? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?...
ya çok tuhaf bir şekilde hiçbir yerim agrımıyor sadece ayakta durunca belim agrıyor bir de nefes nefese kalıyorum. Muhtemelen 1 ay yattım ya onun verdiği bir hamlık var... Allahtan işim şantiyede açık havada... Yoksa cok da kilo alırdım. Zaten hedefim 2 haftada 500 gram vermek. Beni kontrol edin olur mu kızlar sorun verdin mi naptın diye...Ilk zamanlar biraz tedirginlikle birlikte yorgunluk bendede oluyordu canım,ama şimdi arap ayı gibiyim sende göreceksin yürüdükçe açılıyor insan.
O sırt ağrıları,kas ağrıları hoppp diye uçuk gidiyor,tüm kasları çalıştıran en iyi spor yürüyüş
18-19 a kadar erkek sanıp kız çıkanlar oluyorsen pipiyi görmedin mi öyle erkek diyip kız çıkan çok duydum hatta sende dedin bana sanki ama sen gözünle pipi gördünmü ?
Önce ekmek, şeker yememekle başla cnm. Vermesen bile almazsın bari çok. Bende insülin direnci var diye kontrollü gide gide ilk 3 ayda 600 gr aldım sadece. Hele ki bıraksam kilo almaya çok meyilliyim 4-5 kg habada karada alırdım yuvarlardınız beni burada :)))ya çok tuhaf bir şekilde hiçbir yerim agrımıyor sadece ayakta durunca belim agrıyor bir de nefes nefese kalıyorum. Muhtemelen 1 ay yattım ya onun verdiği bir hamlık var... Allahtan işim şantiyede açık havada... Yoksa cok da kilo alırdım. Zaten hedefim 2 haftada 500 gram vermek. Beni kontrol edin olur mu kızlar sorun verdin mi naptın diye...
Canım etsiz çip köfteye dikkat içinde çiğ yumurta olmasın.Bişe diyeyim mi bizim akraba hamile.. bi yer bulmuş hep doğal ürünler yiyor.
Ben çiğ köfte yiyorum (etsiz) kız şok gecirdi yeme yeme diye.. değerleri hep düşük çıktı onun benim maşallahım var
Şimdiye kadar ne d vitamini, ne b12 hic bise dusmedi.. simdiden sonra da duserse bebek dusurur zaten.
Gerci bende Allah ne verdiyse yedigim icin kilodan veto yedim ama en azından içimde kalmadı
Cinsiyeti öğrendiniz mi bilmiyorum tesadüfen mesajınıza denk geldim. Benim ikili testte hcg 70 idi ve bir oğlum olacak inşallah.. Yani bizde tutmadı. Zaten bizde Çin ve Rus takvimi de tutmadı.Kızlar günaydın
Cinsiyet öğrenenlerin ikili testteki serbest beta hcg değerini öğrenebilir miyim
50 nin altındaysa erkek üstüyse kız diye okudum bi yerde tam tersi de olabilir
Acaba öğrenenlerin tuttu mu merak ediyorum
Ben daha öğrenemedim cinsiyeti
Erkeğe benzettimKixlar bari siz bi yorum yapın ya3 gün önden gidiyor sıpa ama kendini göstermiyor. Size kaldık teyzeleri
Bişe diyeyim mi bizim akraba hamile.. bi yer bulmuş hep doğal ürünler yiyor.
Ben çiğ köfte yiyorum (etsiz) kız şok gecirdi yeme yeme diye.. değerleri hep düşük çıktı onun benim maşallahım var
Şimdiye kadar ne d vitamini, ne b12 hic bise dusmedi.. simdiden sonra da duserse bebek dusurur zaten.
Gerci bende Allah ne verdiyse yedigim icin kilodan veto yedim ama en azından içimde kalmadı
kızlar benim kızımda 12. haftada erkek dediler 18. haftada kız oldu:)) Bazen kordnu yanlış yorumluyorlar.
Bizim iş yerinde birini ablası hamileliği boyunc a 3kilo aldı. Bebek 2 kilo gibi doğdu. Meğer kilo almamak için yeşil çay içmiş günde 2 kere. Doktoru çok kızdı. Doğumdan sonra sütü gelmediği gibi aşırı kilo aldı. Şimdi diyetisyene gidiyo. Hamilelikde alınmayan kilolar emziriken alınıyo. Kontrollu kılo almakta fayda var. Ama almakda. Bende 1.5 kilo gibi aldım. İnsülin direncim oldugu ve açlık kan şekerim yksek oldugu için dikkat etmeliyim ama edemiyorum cokda.Benim de akrabam hamileydi o kadar dikkat etti ki helal olsun dedim ama dediğin gibi zayıf doğdu çocuk.. sağlıklı olsun zayıflık da önemli değil.ben yapamıyorum yani dikkat etmeye çalışıyorum ama kendimi de kısıtlamıyorum canımın istediğini de yemeliyim . Sende yemelisin herkes yemeli
Ekmek 1 dilim kahvaltıda tam bugday ekmegi yiyorum. Şeker hayatımda yoktu zaten doktor da bastıra bastıra şeker yok diyip duruyor. Sadece 1 kere dondurma yedimÖnce ekmek, şeker yememekle başla cnm. Vermesen bile almazsın bari çok. Bende insülin direnci var diye kontrollü gide gide ilk 3 ayda 600 gr aldım sadece. Hele ki bıraksam kilo almaya çok meyilliyim 4-5 kg habada karada alırdım yuvarlardınız beni burada :)))
Son gittiğimde doktor eyvah kız gibi demişti. bizim erkek istediğimizi sandı sanırım ama sonrada cok kucuk belli değil dedi. Bu akşam öğrenirim heralde.Benim de kız demişlerdi bakalım erkek çıkabilir o zaman :) Hayırlısı ne ise o olsun kuzum. senin belli mi ?
bende seviyorum ama emin değilim :)))18-19 a kadar erkek sanıp kız çıkanlar oluyor
Bunlar hep afacan bebekler yüzündeninşallah net göstermiştir ve gösterir diğer bebekler de. Kızım mı oğlum mu diye seveceğimizi bilelim yani.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?