Arkadaşlar benim.ikili sonuc göre
Yaş riski 1:237 cıktı.sizc sonucları bana yakın çıkan arkadaşlar doktor kötü birşey söyledi mi ben sonuçlarla başka bir doktora daha gittim yasa bağlı risk her zaman çıkar içiniz rahat etmek istiyorsa amniyon sıvısı aldır dedi .Ama onda da dusuk riski var dedi.bu arada yaşım 36.
Benim kızımda 66 idi o tuttu. Şimdi 70 ama dr erkek diyor oldukça da emin ve 4-5 açıdan gösterdi.. Hatta aşağıdakilerde beyfendinin ilk net fotoğrafları :)
Mom deüeri 0.80 ise kötü değil normal değer olan 1 e yakın. Down sendromlu bebeklerde 0,40 a düşüyormuş 0.4 e ne kadar yaklaşırsa belirlenen risk o kadar artıyor. bhcg mom 1 den çok yüksek değilse (örneğin 2.0) ve nt de normal sınırlardaysa muhtemlen düşük risklidir
LLandscape
ben de çok küçü imkansız hissetmem diyordum ama ara sıra belki günde bir kez ya da iki kez bi kıpırtı hissediyordum diğer şeylerden (gaz vs.) farklı olarak. Acaba demiştim. Geçen hafta yani 13buçuk haftalıkken ultrason esnasında bebeğim bisiklet çevirme hareketi yaptı ve o kıpırtının aynısını hissettim o an. Tesadüf de olabilir belki ama aynısıydı ya:)
Ben bu konularla ilgili yerli yabancı onlarca makale okudum sanırım riskim azcık yüksek olduğu için, işim de bilgisayar başında buna müsait :) O kadar çok ense pilisi ölçümü yüksek çıkıp 17-20hafta arasındanormale dönen ve hiç bişeyi de olmayan bebek örneği okudum ki gerçekten bunları okuyunca bütün bu testlerin (kesin tanı koyanlar hariç) çok da anlamlı olmadığını düşünmeye başladım artık. Görelim mevla neyler... Hiç kimseye kaldırabileceğinden fazla yük yüklemez, bebeklerimiz turp gibiler inş.
Selam teyzeler. Son haftalar, sınavlar , projeler , notlar... yoğun geçiyor okul. Eve gelince de okul için çalışmalara devam tabii. pek giremiyorum. Bir göbüş fotosu da ben paylaşayım istedim. bu da benim göbüşüm ve bebişim ♥
merhaba,
ikili testim benim sizinkine göre çok daha kötü çıkmıştı. biyokimyasal risk 1/95 kombine 1/450 yaş 1/650. 3 doktora danıştım hepsi de önemli olan kombine risk dedi. ben içim rahat etsin, gebelik boyunca bunu düşünmeyeyim diye nifty yaptırdım. çok şükür sonuçlarım güzel geldi
Yaş riski 1:237 cıktı.sizc sonucları bana yakın çıkan arkadaşlar doktor kötü birşey söyledi mi ben sonuçlarla başka bir doktora daha gittim yasa bağlı risk her zaman çıkar içiniz rahat etmek istiyorsa amniyon sıvısı aldır dedi .Ama onda da dusuk riski var dedi.bu arada yaşım 36.
Merhaba sonuçlarını doktora gösterdin mi benim de Papp-A seviyesi 6 betahcg 54 çıkmıştı yaş riski dışında diğer oranlar 1/10000 di doktor çok temiz dedi senin sonuçların açıklamasında Papa-a yüksektir yazıyor mu .Bende öyle yazıyordu sonradan gördüm doktora bir dahaki gidişte soracağım.
Hepimiz nerdeyse o yaşlardayız grupta bende 34 yaşıma girdim,oyuzden bu grubu seviyorum
Derdimi anlatabilecegim ve beni anlayacak yasdaslarim çok,tabi endiserimide
Hepimiz nerdeyse o yaşlardayız grupta bende 34 yaşıma girdim,oyuzden bu grubu seviyorum
Derdimi anlatabilecegim ve beni anlayacak yasdaslarim çok,tabi endiserimide
Her ne kadar çocuk doğurmak için yaş riski olan gruba girmek can yaksa da ben de 33,7 yaşındayım Böyle bir platformun olması gerçekten de çok büyük bir şans, hele ki etrafında endişelerini anlayabilecek yorumlayabilecek çok insan yoksa..
Selam teyzeler. Son haftalar, sınavlar , projeler , notlar... yoğun geçiyor okul. Eve gelince de okul için çalışmalara devam tabii. pek giremiyorum. Bir göbüş fotosu da ben paylaşayım istedim. bu da benim göbüşüm ve bebişim ♥
Her ne kadar çocuk doğurmak için yaş riski olan gruba girmek can yaksa da ben de 33,7 yaşındayım Böyle bir platformun olması gerçekten de çok büyük bir şans, hele ki etrafında endişelerini anlayabilecek yorumlayabilecek çok insan yoksa..
Aman yemişim riskini,cogu şehir efsanesi bence
bizim ailede geç doğum yapmak gelenek annem beni 42 yaşında doğurdu...
Ablamda 3 cocugu 41 yaşında doğurdu,inşllah bende 3.cuyu 40imdan sonra doğuracağım
Allah iştesin her yaşta sağlıkla doğar bebislerimiz insllah