2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amniyon sıvısı almaya falan gerek yok kuzum bu degerle, dna testi yaptırırsın en kötü ihtimalle.

Papp-A değerinin 0,80 olmasının anlamı varmı
Mom deüeri 0.80 ise kötü değil normal değer olan 1 e yakın. Down sendromlu bebeklerde 0,40 a düşüyormuş 0.4 e ne kadar yaklaşırsa belirlenen risk o kadar artıyor. bhcg mom 1 den çok yüksek değilse (örneğin 2.0) ve nt de normal sınırlardaysa muhtemlen düşük risklidir

Ayyy ne güzel yaaa, gecsin şu günleeerr

İnşallah canım.
Sonradan normale dönse de o değerin ölçülmüş olması yetiyormuş canım.
Ben bu konularla ilgili yerli yabancı onlarca makale okudum sanırım riskim azcık yüksek olduğu için, işim de bilgisayar başında buna müsait :) O kadar çok ense pilisi ölçümü yüksek çıkıp 17-20hafta arasındanormale dönen ve hiç bişeyi de olmayan bebek örneği okudum ki gerçekten bunları okuyunca bütün bu testlerin (kesin tanı koyanlar hariç) çok da anlamlı olmadığını düşünmeye başladım artık. Görelim mevla neyler... Hiç kimseye kaldırabileceğinden fazla yük yüklemez, bebeklerimiz turp gibiler inş.

Çok güzel canım gözünaydın.
Yaş riskini boşver canım tek başına bişey ifade etmiyor. Benim de 1/298. Doktorum önemli değil o dedi.

Benim de yaş riskim var. 36 yaşındayım.36 +3
Teyzem 43 yaşında doğurdu geçen sene. Sıkıntı yapma.

Siz yazdıktan sonra tekrar baktim Papp-a yuksek ya da dusuk diye bir yazı yazmiyor

Benim de yaş riskim var. 36 yaşındayım.36 +3
Teyzem 43 yaşında doğurdu geçen sene. Sıkıntı yapma.
Hepimiz nerdeyse o yaşlardayız grupta bende 34 yaşıma girdim,oyuzden bu grubu seviyorum
Derdimi anlatabilecegim ve beni anlayacak yasdaslarim çok,tabi endiserimide

Hepimiz nerdeyse o yaşlardayız grupta bende 34 yaşıma girdim,oyuzden bu grubu seviyorum
Derdimi anlatabilecegim ve beni anlayacak yasdaslarim çok,tabi endiserimide
Her ne kadar çocuk doğurmak için yaş riski olan gruba girmek can yaksa da ben de 33,7 yaşındayım Böyle bir platformun olması gerçekten de çok büyük bir şans, hele ki etrafında endişelerini anlayabilecek yorumlayabilecek çok insan yoksa..

Masallah beni de goren 6 aylik sanıyor gerçekten insanın kilo aldığına sevindiği tek dönem olsa gerek :)

Aman yemişim riskini,cogu şehir efsanesi bence
bizim ailede geç doğum yapmak gelenek annem beni 42 yaşında doğurdu...
Ablamda 3 cocugu 41 yaşında doğurdu,inşllah bende 3.cuyu 40imdan sonra doğuracağım
Allah iştesin her yaşta sağlıkla doğar bebislerimiz insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…