2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cuma günü saat 16 ya randevu aldım.Kızım saat 15 de okuldan geliyor.Acayip bi heyecan oldu bende.Geçmiyor günler
Ablası kız olsun diye her gece dua ediyor.Babamız erkek derdinde..Arada kaldım.Hayırlısı..
Bizim kiz da oyle bana ilk kiz dediklerinde ona soylemistim.cocuk ne hayaller kurdu simdi erkek fikrine alistiramiyorum erkek dogurmayin nefret ediyorum erkeklerden diyor

Aradığ
Aradığımız pozitif yaklaşım

Bizim kiz da oyle bana ilk kiz dediklerinde ona soylemistim.cocuk ne hayaller kurdu simdi erkek fikrine alistiramiyorum erkek dogurmayin nefret ediyorum erkeklerden diyor
Hahaha yerim ben onu zamanla alışır ama gerçekten kız kardeş çok güzel bişey

jjjj..
Hahaha yerim ben onu zamanla alışır ama gerçekten kız kardeş çok güzel bişey

Kız kardes gibisi yok valla.. 4 kız 1 erkeğiz .. şansimiza yengem de çok iyi ablamdan hic bi farkı yok 5 kız kardeş gibiyiz
Allah bizim de evlatlarımızın karsisina iyi insanlar cikarsin

kizlar aglamakdan helak oldum. bu doktorada gosterdim.2 li test sonucumu. papp a degerin dusuk diger hersey normal dedi. o degerde erken doguma preeklampiye neden olurmus. eger bebek uyusmazlikdan etkilenirse normal yogun bakimlarda bisey yapamazmis universite hastaneleri belki dedi. 3 lu teste gore amniyosentez yapilacakmis. cinsiyeti goremedi ama tum organlarina bakti herseyi normal dedi. haftaya yine kontrol. indirrkt coombs testi ueniledi.

Kac cıktı canım Degerin kac olması gerekiyormuş

Tam olarak ne testi ki bu? papp a düşük olması ne demek..
Ama anladigim kadarıyle doktorun kesin cümleler kurmamış kuzum.. baska bir doktora da gözüktün mü?

U Umithepvar selam canım. Yanlış hatırlamıyorsam pazartesi çıkacaktın hastaneden. Çıktınız mı? Nasılsınız ?
Kuzumm mesjlari okuyup oyle yazayim diyodumm unutmamissin sukur ciktik dun yaa ama ultrasona girdim sikinti yktu asagi indim kanamam basladi..olucak diyolar yaa kanama alanindan dolayi kuzumm biz bole yasamaya aliscaz sanirim..kssildi bi kac saat gelip sukur..hayirlisi Allahtan ne diim..sen nasilsin kuzumm bebis nasill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…