Msj cevap verip bana rahat bir nefes aldirdiginiz için çok teşekkür ederim.bu arada ben de bebeğimin cinsiyetini öğrendim.devlet hastanesinde ki doktor söylemedi ama özel hastane de ki doktor söyledi.erkek olacakmış.ilk çocuğum da erkek
Cuma günü saat 16 ya randevu aldım.Kızım saat 15 de okuldan geliyor.Acayip bi heyecan oldu bende.Geçmiyor günler
Ablası kız olsun diye her gece dua ediyor.Babamız erkek derdinde..Arada kaldım.Hayırlısı..
Bizim kiz da oyle bana ilk kiz dediklerinde ona soylemistim.cocuk ne hayaller kurdu simdi erkek fikrine alistiramiyorum erkek dogurmayin nefret ediyorum erkeklerden diyor
Aman yemişim riskini,cogu şehir efsanesi bence
bizim ailede geç doğum yapmak gelenek annem beni 42 yaşında doğurdu...
Ablamda 3 cocugu 41 yaşında doğurdu,inşllah bende 3.cuyu 40imdan sonra doğuracağım
Allah iştesin her yaşta sağlıkla doğar bebislerimiz insllah
Bizim kiz da oyle bana ilk kiz dediklerinde ona soylemistim.cocuk ne hayaller kurdu simdi erkek fikrine alistiramiyorum erkek dogurmayin nefret ediyorum erkeklerden diyor
Kız kardes gibisi yok valla.. 4 kız 1 erkeğiz .. şansimiza yengem de çok iyi ablamdan hic bi farkı yok 5 kız kardeş gibiyiz
Allah bizim de evlatlarımızın karsisina iyi insanlar cikarsin
kizlar aglamakdan helak oldum. bu doktorada gosterdim.2 li test sonucumu. papp a degerin dusuk diger hersey normal dedi. o degerde erken doguma preeklampiye neden olurmus. eger bebek uyusmazlikdan etkilenirse normal yogun bakimlarda bisey yapamazmis universite hastaneleri belki dedi. 3 lu teste gore amniyosentez yapilacakmis. cinsiyeti goremedi ama tum organlarina bakti herseyi normal dedi. haftaya yine kontrol. indirrkt coombs testi ueniledi.
kizlar aglamakdan helak oldum. bu doktorada gosterdim.2 li test sonucumu. papp a degerin dusuk diger hersey normal dedi. o degerde erken doguma preeklampiye neden olurmus. eger bebek uyusmazlikdan etkilenirse normal yogun bakimlarda bisey yapamazmis universite hastaneleri belki dedi. 3 lu teste gore amniyosentez yapilacakmis. cinsiyeti goremedi ama tum organlarina bakti herseyi normal dedi. haftaya yine kontrol. indirrkt coombs testi ueniledi.
Hepimiz nerdeyse o yaşlardayız grupta bende 34 yaşıma girdim,oyuzden bu grubu seviyorum
Derdimi anlatabilecegim ve beni anlayacak yasdaslarim çok,tabi endiserimide
Tam olarak ne testi ki bu? papp a düşük olması ne demek..
Ama anladigim kadarıyle doktorun kesin cümleler kurmamış kuzum.. baska bir doktora da gözüktün mü?