2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tek hece zor kızlar. İki hece olsun :) iyi ki doğdun meeeeeerttt, niiiiiil, caaaaan seslenirken eksik geliyor bana. İki gece olsa uzat uzatabildiğğn kadar
Ahahahah, bak bu da başka bir bakış açısı
Ben kızıma isim seçerken ...hanımenfedi gibi felan kendi kendime isimi öne koyarak seslenirdim, ya da ismin sonuna -cim-çiğim eklerini koyarak da çok deneme yapardım
şimdi yine aynı telaşlar

Azra güzel bi isim ben seviyorum ben. Bende iki isim olayını sevemiyorum bir türlü yaa. Karar veremedik ikisi olsun dedik gibi geliyor bana nedense. Eşim seviyor benimde iki ismi.

İyiyim çok şükür kuzum cuma randevum var 1 ay geçti inşallah her şey iyidir görüp rahatlarım bir kez daha Ekim annelerindeyim ben bazen burayı da takip ediyorum Allah kolaylık versin tabi 1 prensesin var
Allah'ın izniyle herşey yolundadır inşallah canım, aslında ben de Ekim'e baksam hiç fena olmaz, Kasım ortası ama ilk doğum sezaryan olduğu için muhtemelen önce gelebilir bu bebiş
Amin canım, tüm çocuklulara kolaylık ve sabır versin Rab'bim

evet çok narin kesin koy ya nil kibar bi kız olur sanki
kzımın ki ela oda çok narin kibar bir kız
Benim kardeşlerim bi türlü isim beğenmez. İlk kızımda da ıyy bunu mu koycan çok çirkin bilmem ne hep moralimi bozdular nil’ i duyunca ikisi de çok beğendi eşim çok istiyosan koyalım diyo ya bakalım. Benim daha cinsiyet belli değil. Erkek olursa Atlas ya da Emre. Ama bence kızım olcak öyle hissediyorum

Allah gönlünüze göre versin inşallah, sen ikiliyi daha önce yaptırdığın yerde yaptıramadın değil mi?
Benim kızımın ikili testini yapan aynı perinatoloğa gittik yine, kadının tahmini yine çıktı yine çıktı, aslında 12. haftadan beri cinsiyetini biliyoruz biz

Maşallah :) bir umut yarın belki ben de öğrenirim

Azra güzel bi isim ben seviyorum ben. Bende iki isim olayını sevemiyorum bir türlü yaa. Karar veremedik ikisi olsun dedik gibi geliyor bana nedense. Eşim seviyor benimde iki ismi.
Eşimin de sevdiği isim, ilk kızıma ben daha çok karar vererek ben önermiştim Melis ismini ve eşim o zaman kırmadı Melis oldu kızımızın ismi, şimdi de ben onu kırmak istemiyorum; umarım alışırım Azra'ya
Maşallah :) bir umut yarın belki ben de öğrenirim
Sağol canım, benim kızçeler hazır göstermeye hihihihh merakta bırakmadılar bizi bu konuda

aynen canım ya çok hoş peki yanına duru nasıl olur,nil duru diye aslında tek isim seviyorum da sanki nil çok tek kalıyor
Benim hoşuma giden de o kısa ve öz oluşu. İlk başlarda kulağa eksik geliyor ama ben yaklaşık 1 buçuk aydır kendi kendime seslendiğim için bu ismi çok alıştım bi de ben iki isim sevmiyorum. Ama mesela nil mina, nil bilge bunlar çok uyumlu geliyor bana. Duru ismi tek başına da çok güzel zaten.

Melis’ le azra’yı okuyunca aklıma demet evgar’ın dizisi geldi daha çok uzun zaman var dur bakalım eşini ikna edersin kendi bulduğun isme edemezsen de zaten güzel isim bulmuş takılma.

Yok canım ortadoğudaki hoca söylei.Gatay haftaya çarşamba randevum. Koruda Aydan Biri vardı oda iyiydi bu konularda..
Aydan Biri çok iyi gerçekten, hatta cvs konusunda bir 3-4 sene önce ankara da sayılırdı,gata yada bir görün ama üniversite hastanelerinden birinde takip
Yok canım ortadoğudaki hoca söylei.Gatay haftaya çarşamba randevum. Koruda Aydan Biri vardı oda iyiydi bu konularda..
Aydan Biri iyidir gerçekten, 3-4 sene önce cvs konusunda da ankarada sayılı hocalardandı. İyi bir perinatolog inşallah seni rahatlatacak.

Melis’ le azra’yı okuyunca aklıma demet evgar’ın dizisi geldi daha çok uzun zaman var dur bakalım eşini ikna edersin kendi bulduğun isme edemezsen de zaten güzel isim bulmuş takılma.
Hangi dizi kızEvet Azra'nın anlamı güzel ve Kur'an'da da geçiyor.
Sadece ben daha narin ve yumuşak isim seviyorum. Ofisten bir arkadaşın kızının adı Azra, sapsarı bişey al ısır

Amin inşallah canım benimHer zaman gel canım beklerim ben ara sırada buraya bakıyorum ama aktif değilim

Hangi dizi kızEvet Azra'nın anlamı güzel ve Kur'an'da da geçiyor.
Sadece ben daha narin ve yumuşak isim seviyorum. Ofisten bir arkadaşın kızının adı Azra, sapsarı bişey al ısır
Avlu diye bi dizi evet sert bi isim azra. Eşine de öyle söyle madem Melis gibi daha narin bi isim bul bari de. Hatta istediğin ama daha önce eşine söylemediğin birkaç isim öner bunlar gibi bi isim bul çocuklarımıza haksızlık olmasın de Okul öncesi öğretmeniyim Azra diye bi öğrencim hiç olmadı benim yaa. Olsaydı yaramaz olurlae, uslu olurlar gibi bi yorum yapabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…