Azra güzel bi isim ben seviyorum ben. Bende iki isim olayını sevemiyorum bir türlü yaa. Karar veremedik ikisi olsun dedik gibi geliyor bana nedense. Eşim seviyor benimde iki ismi.
Benim ismim 2tane ve modası geçmeyen isimler. 2 ismimi de çok seviyorum. O yüzden çocuklarıma da 2 isim istiyirum ama daha farklı geliyor. Birbirini dengeleyen isimler çok daha iyi geliyor bana
Avlu diye bi dizi evet sert bi isim azra. Eşine de öyle söyle madem Melis gibi daha narin bi isim bul bari de. Hatta istediğin ama daha önce eşine söylemediğin birkaç isim öner bunlar gibi bi isim bul çocuklarımıza haksızlık olmasın de Okul öncesi öğretmeniyim Azra diye bi öğrencim hiç olmadı benim yaa. Olsaydı yaramaz olurlae, uslu olurlar gibi bi yorum yapabilirdim.
Heh evet duydum gördüm ama hiç izlemedim
Aynen işte ismin içinde E ve L harfleri olmasını seviyorum, benim ismimde de var mesela
Melis diye öğrencin oldu mu hiç peki? Kızımın adı,
2015 Mayıs doğumlu, kreşe başlayacak bu sene; kaydını yaptırdık
Allah gönlünüze göre versin inşallah, sen ikiliyi daha önce yaptırdığın yerde yaptıramadın değil mi?
Benim kızımın ikili testini yapan aynı perinatoloğa gittik yine, kadının tahmini yine çıktı yine çıktı, aslında 12. haftadan beri cinsiyetini biliyoruz biz
Yok kuzum gidemedm benim doktorum kendisi yapti 2 li testi . Yoksa diger cocuklarimda ogrendigim yere gidecektim kesin. Birkac arkadasiimi gorumcemi flnda goturdum oraya adam hic yanilmadi. Neyse az kaldi pazartesiye 11.40 ta randevum gerci esim erkege kesin gozuyle bakior cok umutlu bugun ruyamda biri bilezik veriyordu bana koluma altın bilezik takiyordum esimde diyor bak iste erkek cocuk demek o ahahaha adam herseyi erkek cocuga yoruor sanki oglu yokmuş gibi cok tuhaf bunlar ya ☺
allah seni almasın evet
hatta sülalede birçok kişinin düğün doğum gününü aklımdan derim
eşim bıktı benden başakkkk iğrenç bir burcuz yavrum
daha ne arıca huylarımız var ah ahhhh
Kizlar bir sorum var size bizde de kan uyuşmazliği var ben ilk kurtajdan sonra igne oldum koruyucu ama ondan sonra bir tane de kimyasal dusuk yasadim. Doktora soyledim hic sallamadi acaba arada gidip kan tahlili versem mi? Doktor bisey olmaz ondan tarzinda konustu ama insan tedirgin oluyor.
açıkçası ben de boyamak stiorum ben de çalışıyprum ve ilk defa saçım bu görüntüde... :S kanıtlanmış bişey yok, mantıken o zaman elde bulaşık da yıkamayalım orda da tüylü deri var ve emnim o deterjanlar çok daha fazla zararlı kimyasal içeriyordur..
Ama elle saç biraz farklı canım saç derisine gelen şeyler vücudun bütün yerlerine dağılıyormuş yani o kimyasallar bütün vücuda dağılıyor diye biliyorum ben bence cocugumuzdan hiçbişey önemli değil bence boyamamak en doğrusu tabiki siz bilirsiniz yine de..
Ama elle saç biraz farklı canım saç derisine gelen şeyler vücudun bütün yerlerine dağılıyormuş yani o kimyasallar bütün vücuda dağılıyor diye biliyorum ben bence cocugumuzdan hiçbişey önemli değil bence boyamamak en doğrusu tabiki siz bilirsiniz yine de..
Yok kuzum annem birakmadi eve gideyim..ona geldim Yatiyrm bol bol herseyi annmle kardesim yapiyr vala..su ck onemli gercektnn iciyrm kuzumm tskr edermm
Aynen bencede boyatma. Eğer çok isteniyorsa bitkisel boyalar daha iyi tabi ama normal boyalar zararlı diye biliyorum çünkü saç dibinden bütün vücuda yayılıyormuş şampuan bile bitkisel kullanmak daha iyi ama benim saçım beyaz olsa boyatmazdım yani hamileyken bebeğimden önemli değil birşey olsa kendimi hep suclu hissederim diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim
Evet türkçe karakter sorun olabilir. Doğmamış çocuğa don biçiyoruz. Benim daha cinsiyet bile belli değil. Tahmin bile yok
Benim ismim 2tane ve modası geçmeyen isimler. 2 ismimi de çok seviyorum. O yüzden çocuklarıma da 2 isim istiyirum ama daha farklı geliyor. Birbirini dengeleyen isimler çok daha iyi geliyor bana
Ben isminden çok çektim. Çok eski ve neredeyse hiç duyulmamış bi ismim var. Yeni tanıştığım herkese ismimi en az 3 kez söylerdim, anlamazlardı çünkü. Şimdi ismimin kısa halini kullanıyorum rahat ettim o yüzden çocuğumun ismi konusunda çok irdeliyorum, kısa olsun öz olsun tek seferde anlaşılsın istiyorum sanırım.
Heh evet duydum gördüm ama hiç izlemedim
Aynen işte ismin içinde E ve L harfleri olmasını seviyorum, benim ismimde de var mesela
Melis diye öğrencin oldu mu hiç peki? Kızımın adı,
2015 Mayıs doğumlu, kreşe başlayacak bu sene; kaydını yaptırdık
Melda olsun bu kızının adı birbiriyle de uyumlu hem Ada melis’im vardı oyy aklıma geldi bak benim minnak kuzum. Çok aklı başında bir çocuktu. Fen bilimlerine ilgiliydi kuzum.
Yok kuzum gidemedm benim doktorum kendisi yapti 2 li testi . Yoksa diger cocuklarimda ogrendigim yere gidecektim kesin. Birkac arkadasiimi gorumcemi flnda goturdum oraya adam hic yanilmadi. Neyse az kaldi pazartesiye 11.40 ta randevum gerci esim erkege kesin gozuyle bakior cok umutlu bugun ruyamda biri bilezik veriyordu bana koluma altın bilezik takiyordum esimde diyor bak iste erkek cocuk demek o ahahaha adam herseyi erkek cocuga yoruor sanki oglu yokmuş gibi cok tuhaf bunlar ya ☺
Hayırlı ve sağlıklı olsun da canım, gerisi önemli değil
Sen hem kızdan hem erkekten de ayrı ayrı tattın bak hem, Pazartesi'ye bişey kalmamış
O değil de inşallah pozisyonu uygun olur
Melda olsun bu kızının adı birbiriyle de uyumlu hem ☺☺ Ada melis’im vardı oyy aklıma geldi bak benim minnak kuzum. Çok aklı başında bir çocuktu. Fen bilimlerine ilgiliydi kuzum.
Melda sevmedim canım hiç, çok kadın kadın Şimdi diyeceksin ki zaten ileride de kadın olacak ama ne bileyim böyle çıtı pıtı bir isim değil işte
Benim kızımda çok zeki, övmek gibi olmasın
Aşırı meraklı herşeye karşı, hafızasının maşallahı var
Hayırlı ve sağlıklı olsun da canım, gerisi önemli değil
Sen hem kızdan hem erkekten de ayrı ayrı tattın bak hem, Pazartesi'ye bişey kalmamış
O değil de inşallah pozisyonu uygun olur