2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sorma umarim gorunur esimde bir heyecanla cinsiyet ogrencez diye bende gelcem diyorgostermezse firsat dogar bnaogrensem de soylemem boylelikle kimse ismine karismaz
Benim kociş daha en başından beri diyordu Azra geliyor diyo ne dersin şimdi bu adama
hissetti resmen Azra'yı haketti, hahahaah
Bence duramazsın çatlarsın ayrıca kimseyi de karıştırma, lafın iyisi şakayla söylenir; seni ikilemde bırakanlara şaka yoluyla belli et seçimini felan
Allah Allah ya kaç ay biz uğraşıyoruz isim hakkı bizim

Amin ne güzel dua

Kızlar geçen hafta kilom 56 idi. Dün akşam tartıldım, 57.6 çıktı. Sabah uyandığımda 56.3. Şimdi eve geldim tartıldım, 57.4 . Nedeni anlaşıldı bu değişimin. Ödem oluyor hep. Bacağıma bastırdım çukur oldu. Bem şimdiden böyleysem doğuma yakın ne olur bu ödemler acaba .

Eklentiler

• IMG-20190522-WA0007.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 64
Canım benim çok çok su içeceksin, şimdilik tek çare bu, benim de vücudum su tutar, regl dönemlerinde de öyleydi, şişkinlik olurdu hep
İşyerinde de tüm gün oturarak çalışıyorum, eve gelince ayaklarım hafiften şişmiş oluyor, uzanıp dinlenince geçiyor hemen

Bence de senin koca haketmis degme adama valla ne kadar takmasam da huzurumu kaciriolar simdiye kadar sesi cikmayan kocam az once aradi babamin ismini koyalim sen yanina bisey uydur dedi sinirlendim diger cocuguma karistiniz buna karismayin dedim

Canım bir bilgim yok ama yerinde olsam riske atmaz olmaz sa başka bir doktor a daha sorardım

Kuzumm o kdr kasma kendini nolurr..Rabbim hayirlisini versin hakkimizda veren O alacak olan da O..Allah korusun insallah birsey olmaz sen guzel dusunmeye calis lufnn Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsn..
Canım benim çok tesekkur ederim o öğlen bu olmuş aksam daha yeni geldim eve 3 hastaneye gittim doktorum ikili iyi çıkmış ama bebeğin sıvısı az görünüyor bir perinatoloğa git dedi neden diyince bebekte başka bi sorun olabilir dedi buldum perinatoloğu sıra ile alınıyo 30 mayısa gün verildi ordaki hastalar eğer burdan bi doktora muayene olur ve yeşil alan acilmasini talep edersen daha erken gelir sıra dediler öyle yaptım sıra bekledim doktor gayet iyi dedi sıvısı ama büyük ultrasona gir dedi yarın için sıkıntılı birgün geçirdim yaa işte bu tarz durumlar yaşayınca sakin olamıyorum hamileliğimden hicbirsey anlamadim kanamasiydı stresiydi falan.. Sen nasılsın nasıl oldun bebiş nasıl

Bence de senin koca haketmis degme adama valla ne kadar takmasam da huzurumu kaciriolar simdiye kadar sesi cikmayan kocam az once aradi babamin ismini koyalim sen yanina bisey uydur dedi sinirlendim diger cocuguma karistiniz buna karismayin dedim
Yaaa, sinirlenme canım
Belki eşin seni deniyordur, uğraşıyordur
Sen net olduğunu belli et ama kendini de cidden sinirlendirme, çok istiyorsa göbek adı olsun
Evet canım yaaaa, daha ilk kızıma hamileyken de hevesi vardı bu isime, gönlünü kırmak istemiyorum
Alışırım inşallah

Kuzum Azra adını eşim çok istiyor, ben alışamadım şimdilik o nedenle yanına kısa bir isim daha olsa mı diye düşündüm, uff ne zor yaaaaa
Hemde nasi zor :) seninde kulagina hos gelen bi isim olmali bnce..bizim daha cinsiyt belli degil rahatiz belli olunca duseriz bizde o derde :)

Gözün aydin canım cok dikkat et

Alisirsin merak etme cok nefret ettigin bir isim degilse birak koysun canim fena da degil azra soyisminle de guzel uyuyor .

Alisirsin merak etme cok nefret ettigin bir isim degilse birak koysun canim fena da degil azra soyisminle de guzel uyuyor .
Yok kuzu nefret ettiğim değil kesinlikle sadece çok kalın sesli harf var ya adın içinde ona taktım işte bende yoksa anlamı gerçekten güzel bana göre de

Ya canimm boyle seyler olunca insanin yuregi agzina geliyr ama perinatolog iyi dediyse bnce de bi sikinti yoktur Allahin izniyle..su tuketimin az mi kuzum bebisin sjyunun az olmasi da cok olmasi da sikinti..ama perinatologa guven bnce bisi yktur cnmm..

Bnde hic tadini cikaramadim kuzum bulantm fln olmadi hic kanamalarda olmasa super bi hamilelik gdciricektim Rabbim beterinden korusun bebis iyidir herhalde ben iyiyim ck sukur sagol kuzum

Yok kuzu nefret ettiğim değil kesinlikle sadece çok kalın sesli harf var ya adın içinde ona taktım işte bende yoksa anlamı gerçekten güzel bana göre de
Valla benim arkadasimin kizinin ismi Azra Allahm boyle bir cocuk yok. Buyumuste kuculmus o kadar akilli sakin bir cocuk ki o geldi aklima umarim senin Azra nda oyle olur.Tanidigm Azra lar genellikle sakin cocuklar oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…