2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde öyle canım sabah 56 aksam 57 hatta 58 bile çıkıyor.ac karan ve sabah tartılmak lazımmış
Deli gibi şu içmeme rağmen be de şişiyorum,bazen göz altlarım bile şişiyor galiba tuzu fazla tuketiyorum ben dikkat etmen lazım.sende tuzu seviyorsan biraz kısmaya çalış

E ve l diyince o geldi aklıma ilk öp kuzunu benim yerime

Okulda hep ayaktayım. Eve gelince de bu ara pc başında okul işleri. Arkadaşıma yazdım. Tuzu kes. Varis çorabı al giy dedi. Dediğin gibi yanacaksın dedi.
Tuz kullanırım valla. Severim. Kestim bike bu akşamdan. Bundan sonra yok. Okulda da hep ayaktayım. Bu ara eve gelince de pc başındayım. Dikkat edicem artık:)
Sağlıkla gelsin canım. Erkek bence :)

Perinatoloğa henüz görünmedim canım 30 mayısta o ben kadın doğum doktoruna göründüm.. iyi kuzum iyi olmanıza çok sevindim ikiniz de Allaha emanetsiniz

Canım sıkma canını. Sen iyi düşün, iyi hisset. Doktor da iyi demiş. Hep güzel haberler alacaksın inşallah. Yarın mı ayrıntılıya gireceksin?

Maşallah bi çoğunuz isim konusunda karar vermiş valla. Biz de henüz yok. Eşimin kızı bize liste yapıyor . Arasından seçeceğiz hep birlikte inşallah :) eşim eskiden beri fulya ismini seviyor ama. Ben de olur demiştim. Güzel bana göre :)

Canım sıkma canını. Sen iyi düşün, iyi hisset. Doktor da iyi demiş. Hep güzel haberler alacaksın inşallah. Yarın mı ayrıntılıya gireceksin?
Bana doktor yarın büyük ultrasona gir dedi ayrıntılı demedi canım bilemedim yarın Sekreterine sorucam ne tarafta diye kafam bı milyondu hiç sormadım ayrıntılı mi diye.. cok tesekkur ederim canım inşallah hepimiz güzel haberler alacağız ve şu minikler bı dünyaya gelsin de sağlicakla bunların acısını çıkaralım

Kızlar ya ben daha önce de usg fotosu attım ama bir kisi erkek dedi iki kisi kız dedi meraktan çatlıyoruz eşimle bidaha atsam da yorum yapsanız nolur ki

Canım ilk doğumunda aşı olmuşmuydun. O minik aşı o kadar cok işe yarıyorki. Ben işte o aşıyı olamadığım için risk altındayım..
Canım valla ben bişi anlamadım benim 2.49 cıkmıs 500 olması hayal benim.
Risk altında mıyız şimdi? Ya şu dna sonucum bir gelseydi bir oh dicem. Senin kombine riskin kaç ki kuzum??

Eklentiler

• 6A23A10D-B479-49D7-B309-7EF4BE5AC528.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 68
Perinatoloğa henüz görünmedim canım 30 mayısta o ben kadın doğum doktoruna göründüm.. iyi kuzum iyi olmanıza çok sevindim ikiniz de Allaha emanetsiniz
Ben yanls anlamisim kuzum insallah sikinti cikmaycaktir havuc suyu iyi geliyordu sanki..sizde Allaha emanet kuzum Rabbim korusun bebislerimizi

Çocuğu çalkalamak da neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…