Bebekten uzaktaymış çok sıkma canını inan senin ruh halin cok daha onemli ve etkili.Uzun zmandan sonra meraba kızlar. Bende sessiz takipcilerdenim. Yazdıklarınızı okuyorum ama ben yazamadim. Benmde dün kontrolüm vardı. Bi oğlum daha olacak nasip olursa. Bu arada canım baya sıkıldı. Doktor amniyotik bant görüntüsü var dedi. Bebekten uzaktaymış zarar vermez şu ana ama takip edicem dedi. Aynı zamanda da rahimde hunilesme oluşmuş. Yani rahim kasılması varmış. Dinlen kendini yoruyorsun dedi. O değil de şu bant olayı canımı sıktı baya...
Zamanla yatamaz hale gelirsin zaten canım. Bişey olmaz ama yine de yan yatmaya alıştır kendiniKızlar ben yüzü koyun yatmaktan kendimi alamıyorum.Yılların alışkanlığı..Kızıma hamileyken 6.aya kadar böyle yattım.Doktor bi sorun olmaz diyordu.Ama şimdi o halimden daha kiloluyum.Yavrum ezilecek diye korkuyorumGel gorki başka türlü uyuyamiyorum mümkün değil
Oyyyyu çokk cici bunlar yaaaaDaha cinsiyet belli olmadan bebisimin ilk hediyeleri :) velilerim birer nimet sanırsam:)
Elimden geldigince bildigim yardımcı olabilecegim herkese cevap yazıyorum ben...valla kızlar açık konuşmak gerekirse bu gruptaki bazı şeylere canım sıkılmıyor değil, bi soru soruyoruz o da kötü olumsuz
endişe olabilecek bişey deği,l,bir kişi anca yazıyor yada yazmıyor. bu grubun amacı ne anlamadım hala . ben elimden
geldiğince işimden fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ama görüyorum çoğunuzda o yok. kusura bakmayın cevap vermek
zorunda hiç değilsiniz fakat birbirimize destek olmak güzel şeyler paylaşmak halden anlamak daha önemli bana göre.
ama böyle olunca ne okumak nede yazmak istiyorum. böyle düşündükten sonra da yazmam sanırım zaten. siz kendi
içinizde gruplaşmış ve kendi kendinizin sorularını cevaplıyorsunuz sadece. hal böyle oluncada kendimi sanki alakasız bir
foruma gebelikle ilgili soru sormuş gibi hissediyorum. hepiniz allaha emanet olun. umarım hepinizde sağlıklı sorunsuz bir
gebelik geçirirsiniz.
Doktorlarda o kadar insafsız söylüyorlar ki,insan kızıyor ister istemez.Canım benim çok tesekkur ederim o öğlen bu olmuş aksam daha yeni geldim eve 3 hastaneye gittim doktorum ikili iyi çıkmış ama bebeğin sıvısı az görünüyor bir perinatoloğa git dedi neden diyince bebekte başka bi sorun olabilir dedi buldum perinatoloğu sıra ile alınıyo 30 mayısa gün verildi ordaki hastalar eğer burdan bi doktora muayene olur ve yeşil alan acilmasini talep edersen daha erken gelir sıra dediler öyle yaptım sıra bekledim doktor gayet iyi dedi sıvısı ama büyük ultrasona gir dedi yarın için sıkıntılı birgün geçirdim yaa işte bu tarz durumlar yaşayınca sakin olamıyorum hamileliğimden hicbirsey anlamadim kanamasiydı stresiydi falan.. Sen nasılsın nasıl oldun bebiş nasıl
Canımm ilgin için çok teşekkürler, mom degeri 0.82 benim, pappa 2.49 yine tam çözemedim ama zaten benim riskli grup sonucum.Kızlar ben normalde Ekim grubundayım ama sizi de takipteyim böyle endişelenince yazmak istedim siz düzeltilmiş momdan bahsediyorsunuz arkadaş direk papp a sonuçtan bahsediyor mesela benim 1900 gibi bir şeydi düzeltilmiş mom 2 civarıydıendişe etmeyin
Ya cidden ne zor bir süreçmiş ya... ah kucagımıza saglıkla alsak ya bir an önce. Canım su içiyor musun bol bol?Canım benim çok tesekkur ederim o öğlen bu olmuş aksam daha yeni geldim eve 3 hastaneye gittim doktorum ikili iyi çıkmış ama bebeğin sıvısı az görünüyor bir perinatoloğa git dedi neden diyince bebekte başka bi sorun olabilir dedi buldum perinatoloğu sıra ile alınıyo 30 mayısa gün verildi ordaki hastalar eğer burdan bi doktora muayene olur ve yeşil alan acilmasini talep edersen daha erken gelir sıra dediler öyle yaptım sıra bekledim doktor gayet iyi dedi sıvısı ama büyük ultrasona gir dedi yarın için sıkıntılı birgün geçirdim yaa işte bu tarz durumlar yaşayınca sakin olamıyorum hamileliğimden hicbirsey anlamadim kanamasiydı stresiydi falan.. Sen nasılsın nasıl oldun bebiş nasıl
Büyük ultrasonu hiç duymadım valla. Ayrıntılı demektir belki de.Bana doktor yarın büyük ultrasona gir dedi ayrıntılı demedi canım bilemedim yarın Sekreterine sorucam ne tarafta diye kafam bı milyondu hiç sormadım ayrıntılı mi diye.. cok tesekkur ederim canım inşallah hepimiz güzel haberler alacağız ve şu minikler bı dünyaya gelsin de sağlicakla bunların acısını çıkaralım
İnşallah canımAaa ne güzel tesadüf hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Çok tatlılar , maşallah yaDaha cinsiyet belli olmadan bebisimin ilk hediyeleri :) velilerim birer nimet sanırsam:)
Çalkalamak neymiş yaaa. Mezdeki mı oynadın kızBenim doktorda baya guldu calkalamak neymis diye
Evet canim katı meyve sıkacağı yok evde isirip yicem ilerleyen günlerde almayi dusundumBen yanls anlamisim kuzum insallah sikinti cikmaycaktir havuc suyu iyi geliyordu sanki..sizde Allaha emanet kuzum Rabbim korusun bebislerimizi
Çok teşekkür ederim canım desteğiniz çok değerli ben de azcık rahatladım valla ilk saatler kanım durmuştuDoktorlarda o kadar insafsız söylüyorlar ki,insan kızıyor ister istemez.
Gönlünü ferah tut sen canım,inşllah hayırlı haberlerle geleceksin zaten gayet iyi demiş doktorda hiçç üzme kendini
Aynen öyle canım çok zor çok teferruatlı hiç bilmezdim bunları daha neler varmış inşallah güzel günler yakındır hepimiz için ben 75 kiloyum canım günde 2 bazen 2.5 bazen 3 ü de buluyorum sence nasılYa cidden ne zor bir süreçmiş ya... ah kucagımıza saglıkla alsak ya bir an önce. Canım su içiyor musun bol bol?
Sen tam yabancılar gibi olmuşsun. Genelde onlarda öyle ta uzun isimler hep kısaltılarak kullanılıyorBen isminden çok çektim. Çok eski ve neredeyse hiç duyulmamış bi ismim var. Yeni tanıştığım herkese ismimi en az 3 kez söylerdim, anlamazlardı çünkü. Şimdi ismimin kısa halini kullanıyorum rahat ettimo yüzden çocuğumun ismi konusunda çok irdeliyorum, kısa olsun öz olsun tek seferde anlaşılsın istiyorum sanırım.
Ama tatlım seninkiler de ne uzattı be. Çocuk senin çocuğun ve o kadar skonto çeken sensin. Gorumcen koymak istiyormuş. Ben koyarsam o koyamaz ilerde de. Alla alla. Belki yavrun da ilerde öyle bir dedenin ismini aldığı için mutlu olmayacak. Sen her seslendiginde belki içine sinmeyecek. Ya bunlar hatir gönül işi değil ki. Ben ilk evlendiğinde diyorlardı oğlun olursa kayınpederinin adını koy ki ailenin isimleri çok modern. Onlar kendi çocuklarına ana baba adı koymamış benden bekliyorlar. Beim eşimin adı çok modern bi isim mesela oğlunun olursa koymak bile istiyorum ama benden eski isim koymamı ta o zamanlarda söylemişlerdi. Tamam dedim ama ben boşa koymam. O zman bütün masrafları dedenin olacak. Çocuk benim çocuğum ama isme siz karar vereceksiniz ve sonra bi kenara çekileceksiniz. Her defasında söyledim bunu. Tamam babaannesi bak şu takım ne kadar güzel aaa bu hastanede doğum istiyorum haberiniz olsun dedikce isim konusuda kapandıBence de senin koca haketmis degme adamavalla ne kadar takmasam da huzurumu kaciriolar simdiye kadar sesi cikmayan kocam az once aradi babamin ismini koyalim sen yanina bisey uydur dedi sinirlendim diger cocuguma karistiniz buna karismayin dedim
Ooo harikasın... ben de 78-80 arası gidip geliyorum 3lt su tuketiyorum. Cok onemli diyor benim dr. İçmeye devam et bence sorun yok öyle hissediyorum. 1 hafta sonra oh diyeceksin bak demiştin dersin. Bence yanıldı doktorun...Aynen öyle canım çok zor çok teferruatlı hiç bilmezdim bunları daha neler varmış inşallah güzel günler yakındır hepimiz için ben 75 kiloyum canım günde 2 bazen 2.5 bazen 3 ü de buluyorum sence nasıl
Her zamanki doktora mı gittin canım?Bende dün gittiğimde 15+0 olması gerekirken 14+3 cıktı ve kilosu 90 grdı. Boyunu söylemedi.
Ben daha şimdiden yanıldı diyorum çünkü özel gittigim doktor söyledi bunu onun cihazında hakikaten bariz bir sıvı azlığı görünüyordu perinatoloğa gittiğim hastanenin kadın dogumcusunun cihazında gayet de sıvı alanı vardı ama en azından herşeyde bir hayır vardır diyorum perinatolog tahminimce genel anlamda bi inceleme yapar içim çok rahatlar desteğin için çok teşekkür ederimOoo harikasın... ben de 78-80 arası gidip geliyorum 3lt su tuketiyorum. Cok onemli diyor benim dr. İçmeye devam et bence sorun yok öyle hissediyorum. 1 hafta sonra oh diyeceksin bak demiştin dersin. Bence yanıldı doktorun...
Canım neden gmail?2016 ekim annelerindeydim bende. Orda da sohbet hızlı ilerliyor çoğu sey arada kaynıyordu. Sonra facabook sayfası kuruldu dileyen katıldı. Daha etkili oldu. Hem birbirimizi daha iyi tanidik. Her konuda gruba yaziyorduk herkes bildirim alıp bilgisi olan yaziyordu cok daha faydalıydı. Bebekler doğunca doğum tablosu olusturduk cinsiyet postu isim postu hersey vardı. Bebekler doğunca atakları pişikleri ay ay bebekleri resimleri. Hepimiz bebeklerimizin büyüdüğüne sahit olduk çok da güzel oluyordu. Ve hala o grup var ve cok sevdigimiz insanlarla hala görüşüyoruz. Böyle birsey 2019 KASIM ANNELERİ diye yapabiliriz. Katılmak isteyen bana özelden gmail adresini atsın yapalım. Daha faydalı olur. Bu arada grup gizli olacak sadece grup üyeleri birbirini ve paylaşımları görecek aramalarda bulunmayacak., arkadaşlarınız göremeyecek. Katılmak isteyenler Email adresini özelden yazabilir.
Ohh oh iyi cok sevindim, aynen aynen için rahat ederBen daha şimdiden yanıldı diyorum çünkü özel gittigim doktor söyledi bunu onun cihazında hakikaten bariz bir sıvı azlığı görünüyordu perinatoloğa gittiğim hastanenin kadın dogumcusunun cihazında gayet de sıvı alanı vardı ama en azından herşeyde bir hayır vardır diyorum perinatolog tahminimce genel anlamda bi inceleme yapar içim çok rahatlar desteğin için çok teşekkür ederim
Nil... Azra NilKızlar eşim Azra isminde ısrarcı ancak ben sıcak bakmıyorum; yanına belki 2. kısa bir isim daha isteyebilirim.
Azra'ya uyumlu olacak isim önerileriniz neler acaba?
Bu sefer hiçbir şey olmayacak, o güzeller güzeli bebegini mutlulukla sağlıkla kucağına alacaksınDün de yazcaktım ama diğerlerinin moralini bozmak istemediğim için yazmadım. Canım daha önce defalarca yazdım. 27 haftalık bebeğimi ortada hiçbir sorun yokken hiç beklemediğim bi anda kaybettim. Senin bahsettiğin bütün riskler bende de mevcut özellikle erken doğum ve ölü doğum riskim çol yüksek. Bu ihtimalleri düşünmüyorum bile ben. Olacağı varsa oluyor ve elden hiçbir şey gelmiyor. Şayet birşey gelseydi inan ben çoktan yapardım. Boşuna en kötüsünü düşünüp kendini de bebeğini de üzme. Şuan bir bedende iki kalp atıyor, bunun tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?