2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebekten uzaktaymış çok sıkma canını inan senin ruh halin cok daha onemli ve etkili.

Zamanla yatamaz hale gelirsin zaten canım. Bişey olmaz ama yine de yan yatmaya alıştır kendini
Daha cinsiyet belli olmadan bebisimin ilk hediyeleri :) velilerim birer nimet sanırsam:)
Oyyyyu çokk cici bunlar yaaaa

Elimden geldigince bildigim yardımcı olabilecegim herkese cevap yazıyorum ben... cok üzüldüm böyle düşünmene.

Doktorlarda o kadar insafsız söylüyorlar ki,insan kızıyor ister istemez.
Gönlünü ferah tut sen canım,inşllah hayırlı haberlerle geleceksin zaten gayet iyi demiş doktorda hiçç üzme kendini

Canımm ilgin için çok teşekkürler, mom degeri 0.82 benim, pappa 2.49 yine tam çözemedim ama zaten benim riskli grup sonucum.

Eklentiler

• F5A6C17E-4110-4123-9C2C-6DF4F23570F3.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 39
Ya cidden ne zor bir süreçmiş ya... ah kucagımıza saglıkla alsak ya bir an önce. Canım su içiyor musun bol bol?

Büyük ultrasonu hiç duymadım valla. Ayrıntılı demektir belki de.
Aaa ne güzel tesadüf hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah canım
Daha cinsiyet belli olmadan bebisimin ilk hediyeleri :) velilerim birer nimet sanırsam:)
Çok tatlılar , maşallah ya ben bi hafta rapor aldığımda benim bi velinin etekleri tutuşmuş, ayy öğretmen izne mı ayrıldı, dersler boş mı geçecek diye. Kadını da bi kere görmüşlüğüm yok. Çocuktan haberi yok.
Nerdeee ben de öyle veli
Benim doktorda baya guldu calkalamak neymis diye
Çalkalamak neymiş yaaa. Mezdeki mı oynadın kız

Doktorlarda o kadar insafsız söylüyorlar ki,insan kızıyor ister istemez.
Gönlünü ferah tut sen canım,inşllah hayırlı haberlerle geleceksin zaten gayet iyi demiş doktorda hiçç üzme kendini
Çok teşekkür ederim canım desteğiniz çok değerli ben de azcık rahatladım valla ilk saatler kanım durmuştu

Ya cidden ne zor bir süreçmiş ya... ah kucagımıza saglıkla alsak ya bir an önce. Canım su içiyor musun bol bol?
Aynen öyle canım çok zor çok teferruatlı hiç bilmezdim bunları daha neler varmış inşallah güzel günler yakındır hepimiz için ben 75 kiloyum canım günde 2 bazen 2.5 bazen 3 ü de buluyorum sence nasıl

Sen tam yabancılar gibi olmuşsun. Genelde onlarda öyle ta uzun isimler hep kısaltılarak kullanılıyor burda hani aileler karışıyor ya isme o yüzden tepki gösteriyorum. Isım insani çok ama çok etkiliyor. Oyu düşünüp karar vermek lazım. Hatir için değil yani.

Bence de senin koca haketmis degme adama valla ne kadar takmasam da huzurumu kaciriolar simdiye kadar sesi cikmayan kocam az once aradi babamin ismini koyalim sen yanina bisey uydur dedi sinirlendim diger cocuguma karistiniz buna karismayin dedim
Ama tatlım seninkiler de ne uzattı be. Çocuk senin çocuğun ve o kadar skonto çeken sensin. Gorumcen koymak istiyormuş. Ben koyarsam o koyamaz ilerde de. Alla alla. Belki yavrun da ilerde öyle bir dedenin ismini aldığı için mutlu olmayacak. Sen her seslendiginde belki içine sinmeyecek. Ya bunlar hatir gönül işi değil ki. Ben ilk evlendiğinde diyorlardı oğlun olursa kayınpederinin adını koy ki ailenin isimleri çok modern. Onlar kendi çocuklarına ana baba adı koymamış benden bekliyorlar. Beim eşimin adı çok modern bi isim mesela oğlunun olursa koymak bile istiyorum ama benden eski isim koymamı ta o zamanlarda söylemişlerdi. Tamam dedim ama ben boşa koymam. O zman bütün masrafları dedenin olacak. Çocuk benim çocuğum ama isme siz karar vereceksiniz ve sonra bi kenara çekileceksiniz. Her defasında söyledim bunu. Tamam babaannesi bak şu takım ne kadar güzel aaa bu hastanede doğum istiyorum haberiniz olsun dedikce isim konusuda kapandı unutma isim çok ama çok önemli

Ooo harikasın... ben de 78-80 arası gidip geliyorum 3lt su tuketiyorum. Cok onemli diyor benim dr. İçmeye devam et bence sorun yok öyle hissediyorum. 1 hafta sonra oh diyeceksin bak demiştin dersin. Bence yanıldı doktorun...

Ooo harikasın... ben de 78-80 arası gidip geliyorum 3lt su tuketiyorum. Cok onemli diyor benim dr. İçmeye devam et bence sorun yok öyle hissediyorum. 1 hafta sonra oh diyeceksin bak demiştin dersin. Bence yanıldı doktorun...
Ben daha şimdiden yanıldı diyorum çünkü özel gittigim doktor söyledi bunu onun cihazında hakikaten bariz bir sıvı azlığı görünüyordu perinatoloğa gittiğim hastanenin kadın dogumcusunun cihazında gayet de sıvı alanı vardı ama en azından herşeyde bir hayır vardır diyorum perinatolog tahminimce genel anlamda bi inceleme yapar içim çok rahatlar desteğin için çok teşekkür ederim

Canım neden gmail?

Ohh oh iyi cok sevindim, aynen aynen için rahat eder

nezer159 canım mesajını göremedim ama alıntıda denk geldim. Kendi adıma bi kaç şey söyliyim. Bu ara yoğunluktan günde bi kaç kere girebiliyorum. Neye denk geldiysem cevap vermeye çalışıyorum ya da ben bi şeyler yazıyorum. Bi de kalabalık biraz zaten unutkanlık da var, bazen kime ne yazdığımı unutuyorum. Ama yine de sana hak veriyorum. Başlarda ben de bu durumu yaşadım. Kimse cevap vermiyordu. Aynı tepkiyi ben de vermiştim. Sonra bi şey diyemez oldum. Yazan yazıyo , yazmayan ya görmüyo ya da bazen benim gibi diyecek bi şey bulamıyo.

Bu sefer hiçbir şey olmayacak, o güzeller güzeli bebegini mutlulukla sağlıkla kucağına alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…