Sen tam yabancılar gibi olmuşsun. Genelde onlarda öyle ta uzun isimler hep kısaltılarak kullanılıyor
burda hani aileler karışıyor ya isme o yüzden tepki gösteriyorum. Isım insani çok ama çok etkiliyor. Oyu düşünüp karar vermek lazım. Hatir için değil yani.
Ama tatlım seninkiler de ne uzattı be. Çocuk senin çocuğun ve o kadar skonto çeken sensin. Gorumcen koymak istiyormuş. Ben koyarsam o koyamaz ilerde de. Alla alla. Belki yavrun da ilerde öyle bir dedenin ismini aldığı için mutlu olmayacak. Sen her seslendiginde belki içine sinmeyecek. Ya bunlar hatir gönül işi değil ki. Ben ilk evlendiğinde diyorlardı oğlun olursa kayınpederinin adını koy ki ailenin isimleri çok modern. Onlar kendi çocuklarına ana baba adı koymamış benden bekliyorlar. Beim eşimin adı çok modern bi isim mesela oğlunun olursa koymak bile istiyorum ama benden eski isim koymamı ta o zamanlarda söylemişlerdi. Tamam dedim ama ben boşa koymam. O zman bütün masrafları dedenin olacak. Çocuk benim çocuğum ama isme siz karar vereceksiniz ve sonra bi kenara çekileceksiniz. Her defasında söyledim bunu. Tamam babaannesi bak şu takım ne kadar güzel aaa bu hastanede doğum istiyorum haberiniz olsun dedikce isim konusuda kapandı
unutma isim çok ama çok önemli