2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet cidden sıkıcı olmaya basladi arrtik bugun omer atlas olacak karisma bana dedm kapattim telefonu zaten esim muhtemelen kirildi bana ama napayim skldm artik ben doguruorum o kaDr hakkim olsn

Evet cidden sıkıcı olmaya basladi arrtik bugun omer atlas olacak karisma bana dedm kapattim telefonu zaten esim muhtemelen kirildi bana ama napayim skldm artik ben doguruorum o kaDr hakkim olsn

O kırılmasa sen kirilacaksin tatlım ve yavrunun ismi istemediğin isim olacak. Bir de öyle düşün. Her şeyin hayırlısı zamanımız daha çok zaten

Benim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.

Eklentiler

• Screenshot_20190522-191752.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 65
O kırılmasa sen kirilacaksin tatlım ve yavrunun ismi istemediğin isim olacak. Bir de öyle düşün. Her şeyin hayırlısı zamanımız daha çok zaten
Biz doğuruyoruz doğru ama onlarında cocugu bence babalarında kalbini kırmadan bi orta yol bulmak lazım veya iki isim koymak lazım. Onlarda ne hayaller kuruyor bence onlarında söz hakkı var diye düşünüyorum ben

Kız valla bilemedim. 2 çıkıntı var. bence erkek
Sağol hiç dikkat etmemiştim
Merak işte

ben hiç anlamıyorum bu resim işlerinden ondan yorum yapamıyorum . sadece dua edebilirim. Allah hayırlı evlat versin gönlündekini hayırlı etsin.

Kızlar doktor bana decavit ve coledan d3 verdi kahvaltıdan sonra decaviti içiyorum.Akşamlarıda bazen suya bazen ekmeğe yoğursa 3 damla d3 vitaminini damlatıyorum.Hergün içicez biz dimi bunları siz nasıl içiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…