2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Coledanın tadı cok güzel ben ekmege damlatıyordum. Sabahları alıyorum tüm takviyeleri ben. İgne ve progestan hapını geceleri.

Yok ya yabacılar gibi olmaktan değil de benim ismimi Türkler bile söylemiyor Hollandalılar nasıl söylesin

İçimden erkek geçti cnm

Ayla- valla ben usg fotoğraflarını hiç anlayamıyorum, o yüzden hiç cevap yazamıyorum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin inşallah

Doktorlarda o kadar insafsız söylüyorlar ki,insan kızıyor ister istemez.
Gönlünü ferah tut sen canım,inşllah hayırlı haberlerle geleceksin zaten gayet iyi demiş doktorda hiçç üzme kendini
moonyaz doktorlara takılmamak lazım bazen. Geçen hafta kanamam var diye acile gittim, şu an sorun yok. Eve gidersin 1 saat sonra kanaman okur düşğk yaparsın veya 40. Haftaya kadar bir daha kanaman olmaz belli olmaz bu işler dedi acil doktoru. Zaten korkulu gitmişim acilde başladım ağlamaya. Robotik olmuşlar.

Geçmiş olsun canım ya aslında doktoruma şu güne kadar ne sorduysam normal güzel iyi sorun yok gibi kelimeler kurup bugün öyle diyince dedim ne gördü de perinatoloğa yönlendirdi

Ya benim yaş grubu kucuk ya o yuzden boyle :)

Geçmiş olsun canım ya aslında doktoruma şu güne kadar ne sorduysam normal güzel iyi sorun yok gibi kelimeler kurup bugün öyle diyince dedim ne gördü de perinatoloğa yönlendirdi
Rabbim hiçbirimizi korktuklarımıza uğratmasın, inşallah güzel şeyler duyup bizlerle paylaşırsınız

Canım perinatolağa yönlendirmesi iyi herhangi bir şey gördüyse şüphede kalmasın diye yollamıştır. Zaten sorun da yoktur büyük ihtimalle. Perinatologların alanı riskli gebelikler. Görünmekte sorun yok bence ama yönlendirme biçimi önemli. Hepimiz hassasız ve zaten havadan nem kapıyoruz. En azından ben öyleyim :) geçen yıl kaybım da olduğu için bu kez kimse yönlendirmeden perinatologa ben gittim kafamda kalmasın diye. İçini ferah tut, jelibona geçmesin stres :)

Haklısın canım olayın olumlu tarafindan bakmam gerektiğini anladım stres yapmayı birakmaliyim

Jelibonlarben
Rabbim tüm doğmuş doğmamış gün sayan yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
Vakti zamanında sağlıkla doğurmayı o cennet kokularını içimize çekmek nasip olsun inşallah

Canim her gun icilecek..Ben de decavit kullaniyorum.Sabah kahvaltidan sonra bazen aksam iciyorum ama genelde ayni saatte icmeye dikkat edin diyor.Kahvaltidan sonra iciyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…