Kızlar doktor bana decavit ve coledan d3 verdi kahvaltıdan sonra decaviti içiyorum.Akşamlarıda bazen suya bazen ekmeğe yoğursa 3 damla d3 vitaminini damlatıyorum.Hergün içicez biz dimi bunları siz nasıl içiyorsunuz?
Sen tam yabancılar gibi olmuşsun. Genelde onlarda öyle ta uzun isimler hep kısaltılarak kullanılıyor burda hani aileler karışıyor ya isme o yüzden tepki gösteriyorum. Isım insani çok ama çok etkiliyor. Oyu düşünüp karar vermek lazım. Hatir için değil yani.
Ama tatlım seninkiler de ne uzattı be. Çocuk senin çocuğun ve o kadar skonto çeken sensin. Gorumcen koymak istiyormuş. Ben koyarsam o koyamaz ilerde de. Alla alla. Belki yavrun da ilerde öyle bir dedenin ismini aldığı için mutlu olmayacak. Sen her seslendiginde belki içine sinmeyecek. Ya bunlar hatir gönül işi değil ki. Ben ilk evlendiğinde diyorlardı oğlun olursa kayınpederinin adını koy ki ailenin isimleri çok modern. Onlar kendi çocuklarına ana baba adı koymamış benden bekliyorlar. Beim eşimin adı çok modern bi isim mesela oğlunun olursa koymak bile istiyorum ama benden eski isim koymamı ta o zamanlarda söylemişlerdi. Tamam dedim ama ben boşa koymam. O zman bütün masrafları dedenin olacak. Çocuk benim çocuğum ama isme siz karar vereceksiniz ve sonra bi kenara çekileceksiniz. Her defasında söyledim bunu. Tamam babaannesi bak şu takım ne kadar güzel aaa bu hastanede doğum istiyorum haberiniz olsun dedikce isim konusuda kapandı unutma isim çok ama çok önemli
Benim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.
Doktorlarda o kadar insafsız söylüyorlar ki,insan kızıyor ister istemez.
Gönlünü ferah tut sen canım,inşllah hayırlı haberlerle geleceksin zaten gayet iyi demiş doktorda hiçç üzme kendini
moonyaz
doktorlara takılmamak lazım bazen. Geçen hafta kanamam var diye acile gittim, şu an sorun yok. Eve gidersin 1 saat sonra kanaman okur düşğk yaparsın veya 40. Haftaya kadar bir daha kanaman olmaz belli olmaz bu işler dedi acil doktoru. Zaten korkulu gitmişim acilde başladım ağlamaya. Robotik olmuşlar.
UUmithepvar
hastaneden çıkmışsınız, çok sevindim sizin adınıza,ev ortamı başka elbette, sizede bebişede iyi gelecek, bir daha sadece vakti geldiğinde doğum için yatarsınız inşallah, Rabbim sizede bebişede sağlık iyilik versin
moonyaz
doktorlara takılmamak lazım bazen. Geçen hafta kanamam var diye acile gittim, şu an sorun yok. Eve gidersin 1 saat sonra kanaman okur düşğk yaparsın veya 40. Haftaya kadar bir daha kanaman olmaz belli olmaz bu işler dedi acil doktoru. Zaten korkulu gitmişim acilde başladım ağlamaya. Robotik olmuşlar.
Geçmiş olsun canım ya aslında doktoruma şu güne kadar ne sorduysam normal güzel iyi sorun yok gibi kelimeler kurup bugün öyle diyince dedim ne gördü de perinatoloğa yönlendirdi
Büyük ultrasonu hiç duymadım valla. Ayrıntılı demektir belki de.
İnşallah canım ♥
Çok tatlılar , maşallah ya ben bi hafta rapor aldığımda benim bi velinin etekleri tutuşmuş, ayy öğretmen izne mı ayrıldı, dersler boş mı geçecek diye. Kadını da bi kere görmüşlüğüm yok. Çocuktan haberi yok.
Nerdeee ben de öyle veli
Geçmiş olsun canım ya aslında doktoruma şu güne kadar ne sorduysam normal güzel iyi sorun yok gibi kelimeler kurup bugün öyle diyince dedim ne gördü de perinatoloğa yönlendirdi
Canım perinatolağa yönlendirmesi iyi herhangi bir şey gördüyse şüphede kalmasın diye yollamıştır. Zaten sorun da yoktur büyük ihtimalle. Perinatologların alanı riskli gebelikler. Görünmekte sorun yok bence ama yönlendirme biçimi önemli. Hepimiz hassasız ve zaten havadan nem kapıyoruz. En azından ben öyleyim :) geçen yıl kaybım da olduğu için bu kez kimse yönlendirmeden perinatologa ben gittim kafamda kalmasın diye. İçini ferah tut, jelibona geçmesin stres :)
Canım perinatolağa yönlendirmesi iyi herhangi bir şey gördüyse şüphede kalmasın diye yollamıştır. Zaten sorun da yoktur büyük ihtimalle. Perinatologların alanı riskli gebelikler. Görünmekte sorun yok bence ama yönlendirme biçimi önemli. Hepimiz hassasız ve zaten havadan nem kapıyoruz. En azından ben öyleyim :) geçen yıl kaybım da olduğu için bu kez kimse yönlendirmeden perinatologa ben gittim kafamda kalmasın diye. İçini ferah tut, jelibona geçmesin stres :)
Jelibonlarben
Rabbim tüm doğmuş doğmamış gün sayan yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
Vakti zamanında sağlıkla doğurmayı o cennet kokularını içimize çekmek nasip olsun inşallah
Kızlar doktor bana decavit ve coledan d3 verdi kahvaltıdan sonra decaviti içiyorum.Akşamlarıda bazen suya bazen ekmeğe yoğursa 3 damla d3 vitaminini damlatıyorum.Hergün içicez biz dimi bunları siz nasıl içiyorsunuz?
Canim her gun icilecek..Ben de decavit kullaniyorum.Sabah kahvaltidan sonra bazen aksam iciyorum ama genelde ayni saatte icmeye dikkat edin diyor.Kahvaltidan sonra iciyorum ben de.