2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben hiç anlamiyorum bu resim islerinden ama kıza benzettim.Icimden oyle geldi.Saglikla gelsin bebegin insallah..

Geçmiş olsun bacaklarını yukarı kaldırsan faydası olur mu ki acaba

Ayaklarını kaldır, su tüketimini arttır ve eşin bacaklarına akşam masaj yapsın. Masaj acayip indiriyor cnm.

Selam canım. Ben de d3 öğlen ekmeğe 10 damla damlatıp kullanıyorum. Doktorum bu şekilde kullan dedi. Her gün alıyorum.
Demir ilacını da kahvaltıdan 2 saat sonra portakal suyu ile içiyorum.

Sağol canm benm ama işte... insanın elinde olmuyor. Bebek büyüdüğünde ne olacak sürekli aklımda bu soru var
Canım o bant olayı nedir. Pek bilmiyorum.
Korkma sen. İçini ferah tut. Her şeyin çaresi var. Bebek büyüdükçe eğer varsa bi durum doktor gerekeni söyler zaten.
Geçmiş olsun bacaklarını yukarı kaldırsan faydası olur mu ki acaba
Sağolasın canım. Uzanıyorum . Şimdi daha iyi. Dinlenince geçiyormuş. :) Allah yardımcımız olsun.

Canım valla ben bişi anlamadım benim 2.49 cıkmıs 500 olması hayal benim.
Risk altında mıyız şimdi? Ya şu dna sonucum bir gelseydi bir oh dicem. Senin kombine riskin kaç ki kuzum??
Benim ikili tarama 3 doktora gösterdim yaş 1/391 olmasına rağmen hiçbiri kötü demedi inşallah hiçbir sıkıntın olmicak

Bn hic anlamiyrm o yuzdn kimsee yorm yapmiyrm cnm anlayanlar yparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…