Benim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.
Jelibonlarben
Rabbim tüm doğmuş doğmamış gün sayan yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
Vakti zamanında sağlıkla doğurmayı o cennet kokularını içimize çekmek nasip olsun inşallah
Kızlar geçen hafta kilom 56 idi. Dün akşam tartıldım, 57.6 çıktı. Sabah uyandığımda 56.3. Şimdi eve geldim tartıldım, 57.4 . Nedeni anlaşıldı bu değişimin. Ödem oluyor hep. Bacağıma bastırdım çukur oldu. Bem şimdiden böyleysem doğuma yakın ne olur bu ödemler acaba .
Kızlar geçen hafta kilom 56 idi. Dün akşam tartıldım, 57.6 çıktı. Sabah uyandığımda 56.3. Şimdi eve geldim tartıldım, 57.4 . Nedeni anlaşıldı bu değişimin. Ödem oluyor hep. Bacağıma bastırdım çukur oldu. Bem şimdiden böyleysem doğuma yakın ne olur bu ödemler acaba .
Kızlar doktor bana decavit ve coledan d3 verdi kahvaltıdan sonra decaviti içiyorum.Akşamlarıda bazen suya bazen ekmeğe yoğursa 3 damla d3 vitaminini damlatıyorum.Hergün içicez biz dimi bunları siz nasıl içiyorsunuz?
Selam canım. Ben de d3 öğlen ekmeğe 10 damla damlatıp kullanıyorum. Doktorum bu şekilde kullan dedi. Her gün alıyorum.
Demir ilacını da kahvaltıdan 2 saat sonra portakal suyu ile içiyorum.
Canım o bant olayı nedir. Pek bilmiyorum.
Korkma sen. İçini ferah tut. Her şeyin çaresi var. Bebek büyüdükçe eğer varsa bi durum doktor gerekeni söyler zaten.
Canım valla ben bişi anlamadım benim 2.49 cıkmıs 500 olması hayal benim.
Risk altında mıyız şimdi? Ya şu dna sonucum bir gelseydi bir oh dicem. Senin kombine riskin kaç ki kuzum??
Benim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.