Benim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.
UUmithepvar
hastaneden çıkmışsınız, çok sevindim sizin adınıza,ev ortamı başka elbette, sizede bebişede iyi gelecek, bir daha sadece vakti geldiğinde doğum için yatarsınız inşallah, Rabbim sizede bebişede sağlık iyilik versin
Kuzumm Allah razi olsnn yaa ev ortami ck ck baskaa orda yemklerdn tiksinmistm hic bisi yiyemiydm..esim annmlere gelip iftar yapip gidiyr onunla biraz ayri kalcaz bu donemde ama napalim bebis icin biraz sabir..insallah bi an once atlatiriz su sikintili donemleri bir oh cekeriz yaa hep beraber..duan icimi isitti inan Rabbim zamaninda saglikli bir avazda kurtulacagimiz dogumlar nasip etain her birimize insallahh cnm bnm
Kızlar doktor bana decavit ve coledan d3 verdi kahvaltıdan sonra decaviti içiyorum.Akşamlarıda bazen suya bazen ekmeğe yoğursa 3 damla d3 vitaminini damlatıyorum.Hergün içicez biz dimi bunları siz nasıl içiyorsunuz?
Benim face boş boş duruyor. İnstagramda daha çok yemek, kıyafet, ders notları ile ilgili şeylere bakıyorum. Yılda bi kaç kere paylaşım anca yaparım. Varla yok arası yani
İçiyorum ama yine de su. 6 dan beri 1.5 litre içtim. Pööff
Valla çok merak ediyorum ne zaman olacak :)) Sağlıkla gelsin de
Benim face boş boş duruyor. İnstagramda daha çok yemek, kıyafet, ders notları ile ilgili şeylere bakıyorum. Yılda bi kaç kere paylaşım anca yaparım. Varla yok arası yani
Normalde hisleri turan biri değilim bi an içim öyle hissetmiştim. İlk defa öyle bi his gelince vardır bunda bi şey dedim ama tutmadı yine
Sağlıklı olsunlar da . Dediğin gibi merak :)
Kuzum insallah tam zamanında gelirr
Benim sanırım erken doktor 33 haftalık bile olabilir dedi.. hesaplarıma göre eylül bile olabilir :/
Normalde 8 kasım tahmini
Kızlar ben galiba bebeği hissediyorum sanki tomurcuklar patlıyor
Kuzum insallah tam zamanında gelirr
Benim sanırım erken doktor 33 haftalık bile olabilir dedi.. hesaplarıma göre eylül bile olabilir :/
Normalde 8 kasım tahmini