2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence erkek göbek kordonu olmax heralde o çıkıntı asagida bü çünkü

Kuzumm Allah razi olsnn yaa ev ortami ck ck baskaa orda yemklerdn tiksinmistm hic bisi yiyemiydm..esim annmlere gelip iftar yapip gidiyr onunla biraz ayri kalcaz bu donemde ama napalim bebis icin biraz sabir..insallah bi an once atlatiriz su sikintili donemleri bir oh cekeriz yaa hep beraber..duan icimi isitti inan Rabbim zamaninda saglikli bir avazda kurtulacagimiz dogumlar nasip etain her birimize insallahh cnm bnm

Ben decavit ve d3 ü aksam yemekten sonra kullanıyorum ama decavit ten hiç memnun değilim kabız yapıyo yutması çok zor

He he masaj o zaman canım
İçiyorum ama yine de su. 6 dan beri 1.5 litre içtim. Pööff
Çok arada bi yerde ne desem bilemedim
Valla çok merak ediyorum ne zaman olacak :)) Sağlıkla gelsin de
Benim Hiçbir sosyal medya hesabım yok
Benim face boş boş duruyor. İnstagramda daha çok yemek, kıyafet, ders notları ile ilgili şeylere bakıyorum. Yılda bi kaç kere paylaşım anca yaparım. Varla yok arası yani

Eskiden çok sık kullaniyordum ama şimdi hiç haz etmiyorum belki tükettim zamanında çok kullanarak

Kızlar benim doğum tarihi 1 kasım görünüyor. Sizce ekimde mı gelir kasımda mı ?

Kuzum insallah tam zamanında gelirr
Benim sanırım erken doktor 33 haftalık bile olabilir dedi.. hesaplarıma göre eylül bile olabilir :/
Normalde 8 kasım tahmini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…