Plasentadan dolayı kuzum son aylarda surekli takipte olacağım..
Kasılma, doğum sancısı vb. durum yaşamadan sezarynle doğuma girmem gerekiyor
Yoksa kanama çoğalır ikimizinde hayatı tehlikeye girebilirmiş..
Plasenta biraz yukarı çıkaraa hafta biraz daha ertelenebilir.. son zamanlara göre belli olacakmis
Plasenta biraz yukarı çıkaraa hafta biraz daha ertelenebilir.. son zamanlara göre belli olacakmis
Benim mesaj yine arada kaynadı.. Neyse ben usg resmini ekleyim yorum yapmak isteyen yapsın daha önce attığımda bir kisi erkek iki kişi kız demişti fazla yorum gelmedi o yüzden bidaha atıyorum yorum yapmak isteyen yapsın.
Kuzum insallah tam zamanında gelirr
Benim sanırım erken doktor 33 haftalık bile olabilir dedi.. hesaplarıma göre eylül bile olabilir :/
Normalde 8 kasım tahmini
Ben şöyle oluyor , bel ağrım oluyor ama o tarif ettiğin şey sol kasığıma oluyor. Sürekli olmadığı için önemli değil diye düşünüyorum. Sen de takip et ve uzan, dinlen canım.
Sağolasın canım. Inşallah. Sen de dikkat et canım. Sağlıkla gelsin de az erken olsa da olur. Önemli olan ikinizin sağlığı. ♥
Ben şöyle oluyor , bel ağrım oluyor ama o tarif ettiğin şey sol kasığıma oluyor. Sürekli olmadığı için önemli değil diye düşünüyorum. Sen de takip et ve uzan, dinlen canım.
Canim mrb. Tesadufen yorumunu gordum. Benim kucuk kizimin ismi Asya cok akilli sakin bi bebek. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun ins.
Ben daha şimdiden yanıldı diyorum çünkü özel gittigim doktor söyledi bunu onun cihazında hakikaten bariz bir sıvı azlığı görünüyordu perinatoloğa gittiğim hastanenin kadın dogumcusunun cihazında gayet de sıvı alanı vardı ama en azından herşeyde bir hayır vardır diyorum perinatolog tahminimce genel anlamda bi inceleme yapar içim çok rahatlar desteğin için çok teşekkür ederim
Kızlar ben bu bebeğin cinsiyeti konusunda en belli eden şeyin annenin karın şekli olduğunu düşünüyorum. Sizcede öyle mi acaba. Mesela benim karnım yuvarlak ve önümde oğlum olacak nasipse inşallah sizlerde nasıl?
Kızlar ben bu bebeğin cinsiyeti konusunda en belli eden şeyin annenin karın şekli olduğunu düşünüyorum. Sizcede öyle mi acaba. Mesela benim karnım yuvarlak ve önümde oğlum olacak nasipse inşallah sizlerde nasıl?
Benim yanlarda cikti hem öne doğru çıkık gözüküyor.. mideden de bu hafta cikmaya basladi hemde biraz yana dogru sanki anlamadim ki .. zaten cinsiyette belli degil
Ama gögüslerim çok büyüdü sütyenlerim olmuyor karardı bide hasaaslastı sol göğsüm özellikle
Benim yanlarda cikti hem öne doğru çıkık gözüküyor.. mideden de bu hafta cikmaya basladi hemde biraz yana dogru sanki anlamadim ki .. zaten cinsiyette belli degil
Ama gögüslerim çok büyüdü sütyenlerim olmuyor karardı bide hasaaslastı sol göğsüm özellikle
En son gecen hafta pazartesi doktor kız der gibi oldu ama emin olamadı bayramdan sonra kontrolüm var o zamana kadar bekleyeceğim mecbur bakalım tutacak mı ❤
En son gecen hafta pazartesi doktor kız der gibi oldu ama emin olamadı bayramdan sonra kontrolüm var o zamana kadar bekleyeceğim mecbur bakalım tutacak mı ❤