2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden 33 hafta cnm?

Plasentadan dolayı kuzum son aylarda surekli takipte olacağım..
Kasılma, doğum sancısı vb. durum yaşamadan sezarynle doğuma girmem gerekiyor
Yoksa kanama çoğalır ikimizinde hayatı tehlikeye girebilirmiş..
Plasenta biraz yukarı çıkaraa hafta biraz daha ertelenebilir.. son zamanlara göre belli olacakmis

Yk kuzum ozel hastanede perinatolog ariyrm yani hastane olsn daha iyi devlette surunemem kanamalar olup duruyo zati normal olsam devlti dusunurdmm
Canım misal ben de perinatologa gidiyorum her hastanenin kadın doğum doktor listesine bak. Orada perinatolog ise belirtiyorlar

Hayırlısı olsun inşallah. 32. Haftadan sonra sorun olmaz inşallah

Sağolasın canım. Inşallah. Sen de dikkat et canım. Sağlıkla gelsin de az erken olsa da olur. Önemli olan ikinizin sağlığı.
Kuzum insallah tam zamanında gelirr
Benim sanırım erken doktor 33 haftalık bile olabilir dedi.. hesaplarıma göre eylül bile olabilir :/
Normalde 8 kasım tahmini
Kızlar 15+1 iz. 1-2 saattir belime soldan soldan içime dogru iğne batırıyorlar sanki... endişe ettim. Bu zamanlarda bunu yaşayan var mı?
Ben şöyle oluyor , bel ağrım oluyor ama o tarif ettiğin şey sol kasığıma oluyor. Sürekli olmadığı için önemli değil diye düşünüyorum. Sen de takip et ve uzan, dinlen canım.

Haklısın sağlıkla gelsinler yeterki sağolasın

Canim mrb. Tesadufen yorumunu gordum. Benim kucuk kizimin ismi Asya cok akilli sakin bi bebek. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Hayirli evlat olsun ins.
Amin canim. Rabbim evlatlarimiza uxun saglikli mutlu omurler versin..
Her zamanki doktora mı gittin canım?
yok canim siyirdim bu ara doktor doktor geziyorum
canim bu zamanlarda belli olmasi guzel. simdiden su icmeni artirarak onlemini alitsin. birde suyu yemek onemli. kavun karpuz tuket tam da mevsimi

Adana karpuzu bekliyom

Ne zaman cinsiyet anketi ekleyeceksin cnm, be var toplamda görsek :)

Benim yanlarda cikti hem öne doğru çıkık gözüküyor.. mideden de bu hafta cikmaya basladi hemde biraz yana dogru sanki anlamadim ki .. zaten cinsiyette belli degil
Ama gögüslerim çok büyüdü sütyenlerim olmuyor karardı bide hasaaslastı sol göğsüm özellikle

Yanlardan çıkıyorsa kızdır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…