2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kiz olabilir mi acaba

Benimde aynı top gibi hemen fırladı öne göbeğim ve erkek bekliyoruz inşallah

Kızlar dün burda okumuştum ikeanin oda dizaynı yapabildiğimiz bir uygulaması varmis kimin yazdığını hatırlamıyorum ama o uygulamanın adını bilen var mı Ben bulamadım da

Plasenta da sknti nedir canim anlamadim benim oglumda plasentasi ondeydi ondan kanama riski vardi seninde mi oyle farkli bisey mi

Teori doğru yani
Bence doğru göbeğim yokken tabu cinsiyette belli değildi o zaman eşim diyordu kız olacak karnın yuvarlak diyordu ona birisi demiş hep karnımı kontrol ediyordu göbek çıkmaya başladı yuvarlak oldu.not:benimki erkek olmasını cok istiyordu :)

Al bendende o kadar benimkide öyle diyordu

Plasenta da sknti nedir canim anlamadim benim oglumda plasentasi ondeydi ondan kanama riski vardi seninde mi oyle farkli bisey mi

Kuzum plasenta rahim ağzına yerleşmiş.. normalde yukarıda olmasi gerekiyormuş.
Rahim ağzında olduğu için rahim kasıldığında kanamaya yol acıyor.. bu yüzden kendimi hiç yormamam, ağır kaldırmamam yani rahmi kasmamam gerekiyor.

Doktorum dediki bebek büyüdükce biraz yukari cikar ama yeterli derece cikmaz.
Bu plasenta asagida olmasi bi kac cesit olusuyor benim ki tan rahim agzinda.
Bu yüzden doğumdaki açılma veya doğum sancisi, kasılması bende fazla kanamaya yol açabilir bu da benim ve bebeğin hayatını tehlikeye atabilir.
Bu yüzden takipte kalıp, duruma göre erken doğum olabilir.. rahim ağzını kapladigi icinde normal doğum olmuyormuş

Bendeki sağdaki resimdeki gibi

Normalde hisleri turan biri değilim bi an içim öyle hissetmiştim. İlk defa öyle bi his gelince vardır bunda bi şey dedim ama tutmadı yine
Sağlıklı olsunlar da . Dediğin gibi merak :)
Benim hislerim genelde cıkar ama bakalım bu sefer nolcak bi arkadasım hamile duyar duymaz senin kızın olcak dedim 3 aylıkken doktor erkek deei 4 aylıkken kız deei tekrar

Peki Plesanta rahim ağzında olunca normal dogum olabiliyor mu merak ettigim için sordum

Peki Plesanta rahim ağzında olunca normal dogum olabiliyor mu merak ettigim için sordum

Kuzum bi kaç ceşit yalan olmasin 3 çesitti sanırım yanlista hatirliyor olabilirim.. rahmi tam kapamayan olanıda var aşagıda olup.. öyle normal yolla doğum yapanları okudum.
Bebek büyüdükçe biraz yukarı çıkıyor çünkü
Ama benimki tamamen kapıyor rahim ağzını, sanırım doktorumda riske atmıyor.
25. haftaya doğru herşey kesinleşir.. ama doktorum yeterli yere çıkmaz dedi

Tüm kanamamın sebebi de buymuş..

Eşimin kuzeninde de aynı durum olmuş o da erken doğumla kavuşmuş bebeğine sağlıkla .. dün öğrendim içim rahatladı
Tecrübesiz olduğum için erken doğum biraz korkutuyordu beni

Anladım canım korkma herşeyin bi çözümü var hayırlısı olsun insallah saglıkla kavuşursun bebeğine ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…