2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canim benim de ayniydi biliorum ama benimki zaten sezeryan olacagi icin sıkıntı olmaz sadece sezeryan sirasinda da kanama alani olusmamasi icin elimizden geleni yapicaz o risk de var dedi tabi bana da soylemisti agir isler yapma cok yurume diye oglum 38+0 da da dogdu cok sukur

Evet tatlım haklısın da arkadaşın eşi de o ismi çok istemiyor ki ailenin baskısından söylüyor. Ilk zman öyle bir tutumu yoktu. Mesela bazısı yazıyor ya eşim bekarken de şöyle istiyormuş falan. Tamam o zman normal. Ama çoğu erkek kendi ailesinin etkisinde kalarak bir isim söylüyor o zman pek orta yol gelmiyor bana

Maşallah ne güzel 38 haftaya kadar dayanmış oğluşun inşallah darısı başıma olur
Evet kuzum aynılarını söyledi bende bıraktım herşeyi yatıyorum sürekli bi yemek bir de lavb. gidiyorum..
Allah'm korusun meleklerimizi

Aynen cok birseye elini atma kuzum dikkat etmen gerekior bence yeterince ozenli davranirsan en fazla 2 hafta oynar dogumla arasi dayanır insallah senin kuzunda anne karnindan daha rahat yer mi var kalsin iste yerinde

Aynen cok birseye elini atma kuzum dikkat etmen gerekior bence yeterince ozenli davranirsan en fazla 2 hafta oynar dogumla arasi dayanır insallah senin kuzunda anne karnindan daha rahat yer mi var kalsin iste yerinde

Insallah kuzum icimi rahatlattin valla boyle yasanmis seylere ihtiyacim var duyamaya..
Hic elimi surmuyorum 1 ay gecti bile az kaldi yeterki iyi olsun kuzucuk

Dimi ya dursun yerinde kiloda aldim genis genis takilsin diye içerde

Benden bahsettginizi yeni farkettim. Tabi ki babanin da soz hakki var kendisi bir isim onerisiyle gelirse niye kabul etmeyeyim. Ancak sirf ailesi istiyor diye sulalesini memnun etme adina karsima gelirse bende karsilarinda dururum. O ismi vermek isteyen hickimse birgun dahi gelip bakmayacak cocuga her kahrini ben cekecegim onlar mutlu olsun diye ben kendimi uzecek degilim. Esim de iyi kotu anlayacaktir umarim.

Demek istediğim de buydu işte.
Sen takılma artık boşver. Bu güzel gunlerin keyfini çıkar. Onlar kendilerini yesin. Sen kararligini belli et yeter. Ne zora sokuyorlar seni ya

Orta yol dedigin kari kocanin isimler sozlugu acip beraber isim secmesidir benim fikrim sagin solun etkisinde kalarak anamin ismi babamin ismi danamın ismi derken mis gibi tartisma ortami dogar.onun anasi babasi varsa benim de anam babam dedem var onu annesi dogurdu da beni taş mi dogurdu ben de koyayim o zaman nasil dolduysam artik

Demek istediğim de buydu işte.
Sen takılma artık boşver. Bu güzel gunlerin keyfini çıkar. Onlar kendilerini yesin. Sen kararligini belli et yeter. Ne zora sokuyorlar seni ya
Hele şu dünden sonra iyice bilendim ismi koymamak icin. Gorumcem daha once bana sordu bende koymayacagimi Ömer Atlas koyacagi soyledim.ona ragmen gelip esimin onunde konuyu acti ki hani karına sozun gecmiyora getirdi konuyu anlicagin. O yuzden esim aslinda bende istiyorum dedi bugun de aradi soyledi kizdim. Ve iyice sogudum o isimden koyacagim varsa da koymam

Kızlar 15+1 iz. 1-2 saattir belime soldan soldan içime dogru iğne batırıyorlar sanki... endişe ettim. Bu zamanlarda bunu yaşayan var mı?
16. Haftada çok acayip sancılar yaşadım hepsi birbirinden farklı haala da vajina batmasıyla devam ediyor bugün en son kuyruk sokumum kalçam bile ağrıdı

Canım zaten tuz da malum ödeme sebebiyet
Ben sağlıklı ve düzenli beslenmek için hamileliğimin başından beri diyetisyene gidiyorum bana zeytin bile yemek yasak, günde en az 2.5 lt su içmeye çalışıyorum bir de
hem ayakta kalmak hem de oturarak çalışmak sürekli sakıncalı birazda dolaşımla alakalı aslında bu tarz şişlikler

HAHAHHAAAH ayy aksam aksam ne guldumm ama dogruyu soyliyim gercekten Azrail gibi duruor ayy tovbe
uff ya! sorma canım
bence muhtemelen tek isim olacak zaten bu gidişle
normalde asla eşim takıntılı değildir ama ısrarcı Azra için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…