2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne güzeller değil mi doğumdan sonrada kalsalar
Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤
Gözünaydın canım çok iyi çıkmış sonuçlar çok şükür
Anneler hisseder erkek o Göstermemesi şaşırtıcı ama erkeklerde de olabiliyor o durumlar Sabah değil akşama ta randevum bir de bilerek aldım işten çıkar daha da dönmem diye

Çok sağol canım. Rabbim hepimizin test sonuçlarını iyi çıkmasını nasip etsin. 2 haftadır gerilmiştim

Ay maşallah bence de herşey normal :) Darısı diğer bekleyenlere.Rabbim sen büyüksün
Bu sevincimi en çok anlayacak kişiler sizlersiniz valla :) dua edin kuzum da serklaj operasyonum da iyi geçsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş

Artık ne hissedecegimi de sasirdim
Eşim diyorki kız olursa ilişkiye daha girilmezde Dedim erkek olunca ne oluyor .. olsun kız farklı ayıp olur diyor
Zaten doktor yasaklamış adam neyi dusunuyor

Aslinda en iyisini dusunmussub git gel olmaz bi daha yorulmazsin ama saat biraz zor gecer isre
Senin icine ne doguyor ❤ ilk cocuk mu?

yerim seni ben ya ne tatlı yazmışın :)))
zate profildeki sensen çok güzelsin oda ayrı bir mevzu :))
Profildeki benim kuzucum cok cok cok tesekkur ederim guzel bakan goz daima guzel görür
Bak ben onu bile sizlere guvendikten sizleri sevdikten burdaki samimiyeti gördükten sonra koydum. Cunku burda her seyimizi bazen en ozelimizi bile paylasiyoruz basta biraz cekinmistim acikcasi

Kızlar çresi var ve teşhisi konuldu. Teşhisi konulan birşeyden korkmamak lazım. Sezeryande korkulacak bişey değil. Bwen kızımı sezeryan ile dogurdum ve aynı gun ayaktaydım. Ertesi gün her işimi yapar durumdaydım. Yemeğimi bile kendim pişirdim. Erken doğum olmamsı içinde dua edelim ama biliyorsunuz benimde erken doğum riskim var. Ve kendime şöyle diyorum hastaneler o kadar gelişti ki 26. haftadan sonra yaşatıyorar çok sukur. Helede 32. haftalardan sonra hiç sorun olmuyo. Ciğer gelişimi içinde riskli gebeliklerde iğne vuruyorlar.

Ahahaha eşinin düşünce gücü çok iyi İlk kuzum erkek hissediyorum başından beri tabi ki önemi yokmuş sağlıklı olsun diye insan düşünüyormuş sadece onu farkettim hamile kaldığımdan beri
Bebek bekleyen tüm annelerin hayırlısıyla yavrusuna kavuşmasını nasip etsin Allahım.❤
İlk çocuk ise daha erken cnm benim de ilk gebelikte 20 yi bulmuştu nerdeyse
Ha bir de tekme yok zaten baloncuk hissediyorsun tekme hissetmek imkansız bu haftalarda
Amin canım inşallah Ben baloncuk falan hissetmiyorum ya da oluyor ben idrak edemiyorumHissetsem rahatlarım sanırım

evet sen kesinleştirdinmi?
ben belki yüz kere yiğit koycaz eşim istiyor ben korkuyorum asi olur diye yazdım anam bir tane yorum almadım ekim grubunamı geçsem kız hahahaha
Canım benim yiğit isimli arkadaşım vardı o kadar uysal bir çocuktuki. Bence öyle düşünme. Bizimkiler zaten akrep olacak ne koyarsan koy farketmeyecek.

Hissedeceksin cnm. Bebeğin olduğu yerde baloncuk baloncuk bir kıpırtı oluyor. O haftalarda daha o kadarcık. Ayak kol tekme gibi değil de rahminde normalde olmayan kıpırtı hissediyorsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…