kız yengemin yeğeni var oda diyor çok uslu hala diyorCanım benim yiğit isimli arkadaşım vardı o kadar uysal bir çocuktuki. Bence öyle düşünme. Bizimkiler zaten akrep olacak ne koyarsan koy farketmeyecek.
geçti görümce doğurdu çocuğunu merak etme hiçbirşey olmyacakBu sevincimi en çok anlayacak kişiler sizlersiniz valla :) dua edin kuzum da serklaj operasyonum da iyi geçsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş ❤
krize girdim ahahah o zaman benim burda işim ne yahu :) dr bu tarihi 40 haftaya göre mi veriyor canım ekimin 16 sında 38 haftalık oluyorm inş.
aslında yiğit çok güzel bi isim ve kimsede olmayan az isimlerden
koyduğundan beri beğeniyorum kuzum seni :) bahtın güzel olsun :)Profildeki benim kuzucum cok cok cok tesekkur ederim guzel bakan goz daima guzel görür
Bak ben onu bile sizlere guvendikten sizleri sevdikten burdaki samimiyeti gördükten sonra koydum. Cunku burda her seyimizi bazen en ozelimizi bile paylasiyoruz basta biraz cekinmistim acikcasi
Yok yok canım benim merak etme olumsuz etkilenmiyorum, ben olabilecekleri hep bilmek isterim iyi olsun kötü olsun fark etmez. Benimki kapatmıyormuş eveet ama tam rahim agzının bittiği yerden başlıyor. Bu haftalarda olur sonra çıkar yukarı dedi. Ben de şöyle düşündüm seninki de çıkacak nasıl olsa hamilelik ilerledikçe, yani rahim agzını kapatmaz belki o zaman yani normal dogum yapma ihtimalin var olumlu düşünüyorum inşallah öyle de olacak. Ben de kendimi yormamaya çalışıyorum. Allahım bugün dna sonucum da olumlu gelse... eşimin dogumgünü bugün heralde havalara uçarız..Kuzum senin de mi aşağida? Anladığım kadarıyla seninkinin çeşiti o normal doğum yapabilen kadınlarınkinden o yüzden sen sakın benim anlattıklarımdan etkilenme doktorunun da dediği gibi bebek büyüdükçe çıkıyor yukarı ki senin kenarda daha fazla çıkıp ağzı tamamen açacaktır..
Ama şu aralar hiç yorma kendini .. dediğin gibi bi kac haftaya kadar belli olur
Aynen kesinlikle çok garip, ben 40 yıl düşünsem böyle bir şey olacağı aklıma gelmezdi.. Çok şükür ki çaresi olan bi durum sadece normal hamilelere göre daha temkinli olunması lazım❤❤
tabi ben kesin kasım canım kocam 1 kasım ogün olsun isterdim erken oluyormarmelat2 canım sen kesin kasımda doğurursun. Ama Nezer159 senin ilk doğummuydu hatırlayamadım. Eğer normalse bir ihtimal kasıma kalabilir doğumun ama yuksek ihtimalle ekimde doğurursun. 38. haftadan sonra doğumlar başlar. Kızımda mart grubundaydım. Ocakda başlamıştı doğumlar. Genelde subat sonu ile mart başı doğurmuştu herkes.
Amin cnm inşallahgeçti görümce doğurdu çocuğunu merak etme hiçbirşey olmyacak
Bu kez bende genel isteyeceği herlde. Çok korkuyorum. Aslında korkmazdım ama safra kesesi ameliyetından sonra çok kötü olmustum. Genel anestezidede uyandıktan sonra sancı cekmeye baslıyorsun. Spinalde 2-3 saat rahat ediyorsun. Doktoruma guvenirsem anca heralde.inşallahhhhh normal doğurursun inş.
ben ilkinde ters bebekti kordon 2 kez dolanmıştı dönemedi ve mecbur sezeryana alındım
çok isterdim ama çok paniğim dr bana sen doğuramazsın demişti.
şimdi spinal istiyorum ama asla belimi elletemem bide görünce fenalık gelir ben an aldıramıyorum düşün
son hafta neden yaptım bu çocuk nası çıkacak diye çok ağladım
şimdide spinali sanmam yapamazsın dedi güldü sanırım genel anesteziyle olcam gene ama bebeği görmediğim için çok büyük pişmanlık yaşadım
eğer normal olmazsan sen spinali dene çok kolaymış ama ben kendimi dolduruyorum
ben ameliyathaneye girdim karnıma bişey sürdüler orda başladım uyut beni diye bağırmaya düşün artık
Kuzum ben gördükçe ve bilgim oldukça yazıyorum. Bazen bir çok şeyi de kaçırıyorum.canım üst üste yazdıklarıma cevap alamayınca böyle düşündüm malesef
Canım ben o çatal korkusu yuzunden sezeryan istedim. Hiç alttan muayene olmadım. çok korktum utandım. Beni oraya cıkaracak babayıgıt yok dedim. Şimdide normal istiyorum zorda:))canım emin ol normal dogum istiyorum diye yiğitlik yapıyorum ama çatala çıkamıyorum daha ödüm kopuyor. kan aldırma belasından hiç bahsetmeyeyim neyime güvenipte normal diyorum anlamıyorum :) bende dogumdan çok korkuyorum artist artist konuşuyorum inş dedgiim gibi olur. :)
çok az beyaz kokusuz oluyor çok az...kızlar 15. 16.haftalarda akıntılarınız nasıl oluyor ???
su iç bol bol bir de havaya dik hep ayaklarını canım ama ödemin en güzel çaresi su içmek. Bende hiç ödem yok. Günde 3-4 lt su içiyorum sektirmeden.benim ayak bileklerim bi kalınlaşmış aşırı şiş bacaklarım yüzüm kollarım. şuan ayakkabı beni öyle sıkıyor ki . şimdi böyle son aylarda ne olacak bilemiyorumbunu düzeltecek bi yöntem yok mu yahu
Sorma kuzu her hafta cinsiyet değiştiriyor benimkiinşallah cikarmistir kordonu bacak arasından
Yok canım senin oğlan kasımda gelir bu sene kesin.Büyük ihtilam Ekim'de gelir benim oğlum Mart 8 de dogacakti Mart annelerindeydim ama o Şubat 24 te geldi ama ben sayfamı degistirmedim sende bir yere kaçma Ekim Kasım fark etmez sağlıklı gelsin yeter
Ben ilk hamileliğimde o kadar cok gaz sorunu yasamıstım ki. Birinde gaz yapan bir şeyler yedim. Acillik oldum. 3 gun raopr yazdılar dusun yaniTabiki de etketeyecegim ❤
Kuzum bel ağrım kasık ağrım cok oldu.. hic ama hic midem bulanmadı aksine çok iştahlandım 8 kilo aldım
Ve çok şiskinlik, gaz sorunu oldu karnım sabah 5 aylık akşam 7 aylık duruyor
Göneğimde tüylenme oldu üste dogru cizgi gibi hafif bise olustu.. ama goguslerim beni cok sasirtti kocaman oldular doguma kadar daha buyur mu ya
Canım bebek sağ sol oynuyor sürekli yani ben öyle biliyorum bizim ultrasonla her baktıgında bebegin kafasının yönü de değişmiş oluyor. Benim gecen hafta ani kalkışlarda ve idrara çıkarken cok ufak ufak agrılarım oldu. Muhtemelen bebek büyüyor rahim kasları da genişliyor. Ama yine de şu sancı dediğin kafamı kurcaladı acaba enfeksiyon mu var... Bol su içiyorsun diil mi?Bebeğim sol tarafta..2 gündür sağ tarafimda ağrı var,hatta idrara çıkarken sancı oluyor resmen.Başına gelen var mı?Yarın kontrolüm var gerçi ama endiselenmeli miyim
Yok yok canım benim merak etme olumsuz etkilenmiyorum, ben olabilecekleri hep bilmek isterim iyi olsun kötü olsun fark etmez. Benimki kapatmıyormuş eveet ama tam rahim agzının bittiği yerden başlıyor. Bu haftalarda olur sonra çıkar yukarı dedi. Ben de şöyle düşündüm seninki de çıkacak nasıl olsa hamilelik ilerledikçe, yani rahim agzını kapatmaz belki o zaman yani normal dogum yapma ihtimalin var olumlu düşünüyorum inşallah öyle de olacak. Ben de kendimi yormamaya çalışıyorum. Allahım bugün dna sonucum da olumlu gelse... eşimin dogumgünü bugün heralde havalara uçarız..
ya ben genelden uyandım kafam bulanıktı ya acıyo dedim ama çok hissetmedimBu kez bende genel isteyeceği herlde. Çok korkuyorum. Aslında korkmazdım ama safra kesesi ameliyetından sonra çok kötü olmustum. Genel anestezidede uyandıktan sonra sancı cekmeye baslıyorsun. Spinalde 2-3 saat rahat ediyorsun. Doktoruma guvenirsem anca heralde.
Ya benimkide hiç göstermiyo. Kız diye tahmin ediyorum bende. Hala öğrenemedim yaa.Gostermeyisinden dimi
Bana da artik oyle gelmeye basladi hislerim beni yaniltacak gibi
Ahahaha eşinin düşünce gücü çok iyiİlk kuzum erkek hissediyorum başından beri tabi ki önemi yokmuş sağlıklı olsun diye insan düşünüyormuş sadece onu farkettim hamile kaldığımdan beri
Amin canım inşallahBen baloncuk falan hissetmiyorum ya da oluyor ben idrak edemiyorum Hissetsem rahatlarım sanırım
Amin inşallah cümlemize canım benimRabbim gonlundekini nasip etsin insallah❤ kesinlikle öyle once saglikli olsunlar bunlar isin cilveleri bende kanama yasadiktan sonra bi donem gozume hic birsey gelmiyordu yeterki saglikli olsun kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?