2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim yiğit isimli arkadaşım vardı o kadar uysal bir çocuktuki. Bence öyle düşünme. Bizimkiler zaten akrep olacak ne koyarsan koy farketmeyecek.
kız yengemin yeğeni var oda diyor çok uslu hala diyor
ama netde manyak gibi yaramaz yazan çok ne bilim
zaten akrep anamız ağlayacak kocam akrep kızım aslan ben başak oğlan akrep beni başak tarlasına dalar gibi yer bunlar sonum hayrolsun

krize girdim ahahah o zaman benim burda işim ne yahu :) dr bu tarihi 40 haftaya göre mi veriyor canım ekimin 16 sında 38 haftalık oluyorm inş.

aslında yiğit çok güzel bi isim ve kimsede olmayan az isimlerden

marmelat2 canım sen kesin kasımda doğurursun. Ama Nezer159 senin ilk doğummuydu hatırlayamadım. Eğer normalse bir ihtimal kasıma kalabilir doğumun ama yuksek ihtimalle ekimde doğurursun. 38. haftadan sonra doğumlar başlar. Kızımda mart grubundaydım. Ocakda başlamıştı doğumlar. Genelde subat sonu ile mart başı doğurmuştu herkes.

koyduğundan beri beğeniyorum kuzum seni :) bahtın güzel olsun :)

Yok yok canım benim merak etme olumsuz etkilenmiyorum, ben olabilecekleri hep bilmek isterim iyi olsun kötü olsun fark etmez. Benimki kapatmıyormuş eveet ama tam rahim agzının bittiği yerden başlıyor. Bu haftalarda olur sonra çıkar yukarı dedi. Ben de şöyle düşündüm seninki de çıkacak nasıl olsa hamilelik ilerledikçe, yani rahim agzını kapatmaz belki o zaman yani normal dogum yapma ihtimalin var olumlu düşünüyorum inşallah öyle de olacak. Ben de kendimi yormamaya çalışıyorum. Allahım bugün dna sonucum da olumlu gelse... eşimin dogumgünü bugün heralde havalara uçarız..

tabi ben kesin kasım canım kocam 1 kasım ogün olsun isterdim erken oluyor
bakalım nasip

Bu kez bende genel isteyeceği herlde. Çok korkuyorum. Aslında korkmazdım ama safra kesesi ameliyetından sonra çok kötü olmustum. Genel anestezidede uyandıktan sonra sancı cekmeye baslıyorsun. Spinalde 2-3 saat rahat ediyorsun. Doktoruma guvenirsem anca heralde.

Canım ben o çatal korkusu yuzunden sezeryan istedim. Hiç alttan muayene olmadım. çok korktum utandım. Beni oraya cıkaracak babayıgıt yok dedim. Şimdide normal istiyorum zorda:))

su iç bol bol bir de havaya dik hep ayaklarını canım ama ödemin en güzel çaresi su içmek. Bende hiç ödem yok. Günde 3-4 lt su içiyorum sektirmeden.

Sorma kuzu her hafta cinsiyet değiştiriyor benimki inşallah cikarmistir kordonu bacak arasından
Büyük ihtilam Ekim'de gelir benim oğlum Mart 8 de dogacakti Mart annelerindeydim ama o Şubat 24 te geldi ama ben sayfamı degistirmedim sende bir yere kaçma Ekim Kasım fark etmez sağlıklı gelsin yeter
Yok canım senin oğlan kasımda gelir bu sene kesin.

Ben ilk hamileliğimde o kadar cok gaz sorunu yasamıstım ki. Birinde gaz yapan bir şeyler yedim. Acillik oldum. 3 gun raopr yazdılar dusun yani

Bebeğim sol tarafta..2 gündür sağ tarafimda ağrı var,hatta idrara çıkarken sancı oluyor resmen.Başına gelen var mı?Yarın kontrolüm var gerçi ama endiselenmeli miyim
Canım bebek sağ sol oynuyor sürekli yani ben öyle biliyorum bizim ultrasonla her baktıgında bebegin kafasının yönü de değişmiş oluyor. Benim gecen hafta ani kalkışlarda ve idrara çıkarken cok ufak ufak agrılarım oldu. Muhtemelen bebek büyüyor rahim kasları da genişliyor. Ama yine de şu sancı dediğin kafamı kurcaladı acaba enfeksiyon mu var... Bol su içiyorsun diil mi?

Aynen kuzum benim bilmek en doğrusu tedbirli oluyoruz ben başından beri bilseydim ne yuruyus yapardim ne de cinsel iliskide bulunurdum. Sagolsun diger doktorlar hic bir sorun yok dedigi icin rahat rahat takıldim .. simdi hep keşke diyorum.
Doktor çok önemi gerçekten..

Evladınızla birlikte nice seneler dilerim size ❤
icini ferah tut cok guzel gelecek insallah ne zaman belli olur hic stres yapma kuzum sen simdi esine guzel surprizler hazirlamayi dusun testin guzel gelecek Allahn izniyle

ya ben genelden uyandım kafam bulanıktı ya acıyo dedim ama çok hissetmedim
hemen odama götürdüler birdaha acı çekmedim hemen yürümek istedim bayada güzel yürüdüm.
ama spinal iyimiş acı uzun süre yokda ben görürken bayılırım çok korkağım

Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah ❤ kesinlikle öyle once saglikli olsunlar bunlar isin cilveleri bende kanama yasadiktan sonra bi donem gozume hic birsey gelmiyordu yeterki saglikli olsun kuzucuklar

Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah ❤ kesinlikle öyle once saglikli olsunlar bunlar isin cilveleri bende kanama yasadiktan sonra bi donem gozume hic birsey gelmiyordu yeterki saglikli olsun kuzucuklar
Amin inşallah cümlemize canım benimAynen kuzum inşallah bir daha tekrar etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…