inş canım zaten dr 20 21. haftalarda hissedersin ilk gebeliginoldugu için demiştikuzum çok erken hele ilk bebekde çok erken ben ilkini 18-20 rası hissettim
bunu tam anlayamıyorum ama hafif gaz gibi ittirme hareketi gezinme hreketi var sanki
sen az daha sabret
ohhh be içime su serptinKızlar bana doktor bebeği şuan hissedemezsin 18. Haftada başlar şuan hissettiğin damar seyirmesi dedi.
Nasil yaptirmistin bu testi canim? Yine de uzman perinatolog görsün yaziyor altinda. Acaba bu testi yaptirmadan direk perinatologa mi gitsek biz. Benim kan sonucum yarin cikscsk hala merakla beklemedeyimKızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez
Biraz eşimle benim karakterimizden kaynaklanıyor çok meraklı insanları sevmiyoruz sürekli çaktırıyolardı şimdi olunca da söyleyesimiz gelmiyor söyleyince de soruları bitmicek gibi geliyor
Valla Trip atanları da anlamış değilim söylemek paylasmak ilk zamanlar istememişim herkesin buna saygı göstermesi gerekiyor uygun zamanda söylediğimde hayırlı olsun demek düşer ötesi düşmezvalla hayat bu kadar detaylı düşünecek kadar uzun değil hamilelikte 3 yıl sürmüyor.
keyfini çıkar hiç takılma sorana da cevap vermek istemezsen vermezsin
sen bunu 3 ay sonrada söylesen soracaklar şuan gizlediğin için öğrendilermi daha çok soracaklar.sitem trip vs bile olacak.
hamilelik harika nazlana nazlana çıkar tadını
Çok sevindim canım gözün aydın darısı diğer sonuç bekleyenlere inşallahKızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤
Cok cok sevindimm hayirli olsun. Darisi biz rapor sonucu bekleyenlere
Cok sevindimm :) darisi basimiza
Nasil yaptirmistin bu testi canim? Yine de uzman perinatolog görsün yaziyor altinda. Acaba bu testi yaptirmadan direk perinatologa mi gitsek biz. Benim kan sonucum yarin cikscsk hala merakla beklemedeyim
Amin inşallah, darısı diğer arkadaşlarımızaÇok sevindim canım gözün aydın darısı diğer sonuç bekleyenlere inşallah
Haftya gataya gideceğim. Gazi MHRS den randevu vermıyo. O cok sıkıntı. Ankara ve Hacetepeyede hiç bakmadım. Araştırmadımki.Siz hangi hastanede yapacaksınız. BEn şimdi ortadoğu ile koruyu değerlndiriyorum.
Sagolasin canim insaallah. Sen nifty testi yaptirdin dimi? Benim daha ikilinin kan sonucu cikmadi kii bakalim o belki yüregime su serperAmin canım
İnşallahCanım
Test sonucunu prenataloga gösterilsin deniyor cnm. Benim doktorum zaten perinatolog, erken doğum kaybım var ve serklaj atması gerektiğinden genetik sorunu olmadığını teyit edelim varsa dikiş atmıyorum çünkü dedi. Ondan yaptırmak zorunda kaldık. Doktorumun olduğu hastaneye getirtildi test hastanede kan aldı hemşireler ve aynı gün gönderdiler. Uzmanı değilim ama test sonucunda riskli bir bulgu yoksa perinatolog şart değil bence başka bir sorun yoksa eğer. Rabbim inşallah yarın sana da müjdeli haber vermeni nasip eder hep beraber seviniriz bir teste daha
Karnimizi degil göğsümüzü gere gere dolaşacağız hamile olarakBende aynı durumdayım
Gidiyormuş genelde canım birazı kalsa razıyızah keşke ya. Güzel duruyorsonra sönecek ama ya
Keşke keşke. Ama fos diye sönecek galiba
Ya o kadar şu iciyorsun peki tuvalet durumun nasıl ? Ben 2 litre içiyorum. Sık sık tuvaletteyim. En güzeli sabah kalkınca 2 kocaman bardak su içip güne başlıyorum. Ama deiegin gibi işte tuvalete çok sık çıkıyorum
canım benim ilk hamileliğimde testte ikinci çizgiyi görmemle sağır sultana duyurmuştum heyecandan ama şimdi çok az kişiye dedim Abimlerden bile saklıyorumArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Sizler söylediniz mi akrabalara ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
yaa bizimde bildiğin boks yapıyodu iki elini boks yapar gibi sallıyodu doktor dedi anneye ulaşmaya çalışıyo galiba nasıl yumruk onlar öyleAy bende salı akşam gittiğimde doktorda ağlarken o içerde bisiklet sürer gibi bişeyler yapıyodu. Takla atıyodu..
canım bendede var akıntı çok yoğun hemde başım beladaBenide beyaz akıntım var en basından beri hiç kesilmedi
Canım doğum sancıları gelince gözün çatal matal görmeyecekben çatala çıktıum 5 6 kez tedavi aşamasında hoş tedaviyle de hamile kalamadım o ayrı :) ama berbat bişey çok değişik bi duygu . ama dogumda işin ucunda bebegim var diye belki cesaret edebilirim inş :)
Aynen canım bende de çok oluyor ama normal dedi doktor heralde yapacak bişey yok mecbur katlanıcazcanım benim ilk hamileliğimde testte ikinci çizgiyi görmemle sağır sultana duyurmuştum heyecandan ama şimdi çok az kişiye dedim Abimlerden bile saklıyorumhatta akrabalardan sırf o duymasın diye saklıyorum yarış halinde olmayı çok sever de ilk çocuklarımız aynı anda doğdu ikinciler de aynı olsun istemiyorum annem çok aramızda kaldı bayramda gidecem o zaman söyleyecem ama
yaa bizimde bildiğin boks yapıyodu iki elini boks yapar gibi sallıyodu doktor dedi anneye ulaşmaya çalışıyo galiba nasıl yumruk onlar öyleayaklar ikidir gittiğimizde pedal çeviriyo zaten biran önce hissetmek istiyorum meleğimi
canım bendede var akıntı çok yoğun hemde başım belada
bence genetik anlattıgına göre biraz rahat ol eşinde de senin ailende de varmış nasılsaKizlar yaa bu ense kalinligi kalitsal olabilir mi acaba? Benim esimin babasinin ikinci evliliginden cocuklari var. Dün konusmuslar babasiyla esim anlatmis. Adam demis ki iki kardesin icin de aynisini dediler. Hatta ilkini aldirmamiz icin çapa ve cerrahpasada israr ettiler bize demis. Ancak cocuk sapasaglam ben görmüştüm bir kere... bir de demis belki sen de öyleydin ama o zaman böyle bir test yaptirmamistik annenle demis. Belki de kalitsaldir. Bu arada Bulgar göçmeniler. Benim babam ve kardeslerim de kalin enseli. Bizim de kökümüz Konya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?