2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kuzum çok erken hele ilk bebekde çok erken ben ilkini 18-20 rası hissettim
bunu tam anlayamıyorum ama hafif gaz gibi ittirme hareketi gezinme hreketi var sanki
sen az daha sabret
inş canım zaten dr 20 21. haftalarda hissedersin ilk gebeliginoldugu için demişti

Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez
Nasil yaptirmistin bu testi canim? Yine de uzman perinatolog görsün yaziyor altinda. Acaba bu testi yaptirmadan direk perinatologa mi gitsek biz. Benim kan sonucum yarin cikscsk hala merakla beklemedeyim

Bende mahremiyete kendi özelime çok düşkünüm ama eşim istediği için saygı duydum bana kalsa beklerdim
Biraz eşimle benim karakterimizden kaynaklanıyor çok meraklı insanları sevmiyoruz sürekli çaktırıyolardı şimdi olunca da söyleyesimiz gelmiyor söyleyince de soruları bitmicek gibi geliyor

Bizim 2 bucuk sene sonra olunca bebis ben kimseyi durduramadim valla. Annem babam esim yedi sülaleye ve arkadas cevresine aninda duyurdu :) ben de istemiyordum aslinda ilk 3 ay en azinda soylemeyi ama 5. Haftada herkes öğrendii

Valla Trip atanları da anlamış değilim söylemek paylasmak ilk zamanlar istememişim herkesin buna saygı göstermesi gerekiyor uygun zamanda söylediğimde hayırlı olsun demek düşer ötesi düşmez

Kızlar fetal DNA sonucum çıkmış, doktora bugün öğleden sonra gideceğim email ile sonucu aldım. Normal değerler diyor inşallah doktor da farklı bir şey söylemez ❤
Çok sevindim canım gözün aydın darısı diğer sonuç bekleyenlere inşallah

Cok cok sevindimm hayirli olsun. Darisi biz rapor sonucu bekleyenlere

Amin canım
Cok sevindimm :) darisi basimiza

İnşallah Canım

Nasil yaptirmistin bu testi canim? Yine de uzman perinatolog görsün yaziyor altinda. Acaba bu testi yaptirmadan direk perinatologa mi gitsek biz. Benim kan sonucum yarin cikscsk hala merakla beklemedeyim

Test sonucunu prenataloga gösterilsin deniyor cnm. Benim doktorum zaten perinatolog, erken doğum kaybım var ve serklaj atması gerektiğinden genetik sorunu olmadığını teyit edelim varsa dikiş atmıyorum çünkü dedi. Ondan yaptırmak zorunda kaldık. Doktorumun olduğu hastaneye getirtildi test hastanede kan aldı hemşireler ve aynı gün gönderdiler. Uzmanı değilim ama test sonucunda riskli bir bulgu yoksa perinatolog şart değil bence başka bir sorun yoksa eğer. Rabbim inşallah yarın sana da müjdeli haber vermeni nasip eder hep beraber seviniriz bir teste daha

Kizlar yaa bu ense kalinligi kalitsal olabilir mi acaba? Benim esimin babasinin ikinci evliliginden cocuklari var. Dün konusmuslar babasiyla esim anlatmis. Adam demis ki iki kardesin icin de aynisini dediler. Hatta ilkini aldirmamiz icin çapa ve cerrahpasada israr ettiler bize demis. Ancak cocuk sapasaglam ben görmüştüm bir kere... bir de demis belki sen de öyleydin ama o zaman böyle bir test yaptirmamistik annenle demis. Belki de kalitsaldir. Bu arada Bulgar göçmeniler. Benim babam ve kardeslerim de kalin enseli. Bizim de kökümüz Konya.

Haftya gataya gideceğim. Gazi MHRS den randevu vermıyo. O cok sıkıntı. Ankara ve Hacetepeyede hiç bakmadım. Araştırmadımki.Siz hangi hastanede yapacaksınız. BEn şimdi ortadoğu ile koruyu değerlndiriyorum.

https://eksisozluk.com/9-nisan-2017-koru-hastanesi-rezaleti--5425782
asla korkutmak istemem ama koru hastanesi aklımda tamamen bu olayla kodlu. bu olay olduğunda ne hamile idim ne de çocuk düşünüyordum hatta ankarada bile yaşamıyorum. mesajınızın üzerinden de çok geçmiş, ben sonuna kadar okumaya gayret edince geç oldu biraz ama atlamak istemedim. kesinlikle böyledir demiyorum ama o zaman çok olay olmuştu bu ve bilmeniz gerektiğini düşündüm.

Her zaman duam hepimiz için. Rabbim kucağımızda kokusunu duymayı nasip etsin, evlatlarımıza hayırlı ömür versin.

Sagolasin canim insaallah. Sen nifty testi yaptirdin dimi? Benim daha ikilinin kan sonucu cikmadi kii bakalim o belki yüregime su serper

Gidiyormuş genelde canım birazı kalsa razıyız

canım benim ilk hamileliğimde testte ikinci çizgiyi görmemle sağır sultana duyurmuştum heyecandan ama şimdi çok az kişiye dedim Abimlerden bile saklıyorum hatta akrabalardan sırf o duymasın diye saklıyorum yarış halinde olmayı çok sever de ilk çocuklarımız aynı anda doğdu ikinciler de aynı olsun istemiyorum annem çok aramızda kaldı bayramda gidecem o zaman söyleyecem ama
Ay bende salı akşam gittiğimde doktorda ağlarken o içerde bisiklet sürer gibi bişeyler yapıyodu. Takla atıyodu..
yaa bizimde bildiğin boks yapıyodu iki elini boks yapar gibi sallıyodu doktor dedi anneye ulaşmaya çalışıyo galiba nasıl yumruk onlar öyle ayaklar ikidir gittiğimizde pedal çeviriyo zaten biran önce hissetmek istiyorum meleğimi
Benide beyaz akıntım var en basından beri hiç kesilmedi
canım bendede var akıntı çok yoğun hemde başım belada

Aynen canım bende de çok oluyor ama normal dedi doktor heralde yapacak bişey yok mecbur katlanıcaz

bence genetik anlattıgına göre biraz rahat ol eşinde de senin ailende de varmış nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…