2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sen spinalmi yaptın

Evet aklıma geldi aslında
Ben bi araştırıyım hamilelikte okunması gereken okumamız iyi olan dualar varsa onlardan başlarız

çok geçmiş olsun canım neyin var

bende normali yapardım gibi geliyor sancıya dayanırdım. ama bana ayrıca birşeyler takmaları kesmeleri beni öldürüyor korkudan. ama nasip olmadı sezeryanda da hiç bir zorluk yaşamadım hamdolsun. ama normalin tadı apayrı

geçmiş olsun canım, okunacak varsa söyle elimden geldignce okurum

Bncdde bsvr dogumdn sona seninle olucak zatn bi iki saate buyumez :))

Olsun olsun ne güzel, idrar zaten beyaz olmalı açık sarı yani... bol bol wc hayatımın 1/3ü orda geciyor

Yk yavrm o cesarer keske bnde olsa ama imkansiz..o anlari dusunup dusubup aci cekicem bnde de ole bi manyaklk var :)

Yeni gördüm :) 2. Kız inşallah :) 8 yaşında kızım. Senin ilk sanırım değil mi?
Evet evet canımm ben tam 2 sene önce evlendim. 1 senedir düşüklerle ugrasıyorduk ama bu tutundu teyzesi. Allah bağışlasın kızını ya da kızlarını degişir mi dersin? Emin mi konustu dr?

Ya bende okudum bunu ama gerçek olduguna inanmak istemedim bile. Ne bileyim ama haklısın gidilmemeli oraya

Evet evet canımm ben tam 2 sene önce evlendim. 1 senedir düşüklerle ugrasıyorduk ama bu tutundu teyzesi. Allah bağışlasın kızını ya da kızlarını degişir mi dersin? Emin mi konustu dr?

Sağlıkla gelsin inşallah tüm yavrular. Nifty raporuna göre söyledi doktorum. Ultrasonda da baya iyi bir doktor. Ben ve kızım da kız hissettik hep. Kaçışı yok gibi

Ya bende okudum bunu ama gerçek olduguna inanmak istemedim bile. Ne bileyim ama haklısın gidilmemeli oraya
yani daha önce evrakları falan da paylaşmışlardı ama üzerinden zaman geçince linkler gitmiş sanırım. dediğim gibi mutlaka kötüdür demiyorum ama tek bir hatadan bahsedilmemiş, hatalar sürüsü ve konuyla alakalı hastanenin açıklamaları da rezaletti. hatta tehdit karışmıştı diye hatırlıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

Geçmiş olsun canım onun da kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…