evet bencede ayyyy ama çok korkunç yine de düşüncesi bile :)Canım doğum sancıları gelince gözün çatal matal görmeyecek
maşallah canım, bir sonraki gittiginde sanırım kilosunu da ölçer cm olarak boyunu da söylernezer159 canım bugün ki büyük ultrasondan kastı radyoloji olan muayene sonucum orda cm yazıyo
cinsiyet ögrendin mi kız gibi sankinezer159 canım bugün ki büyük ultrasondan kastı radyoloji olan muayene sonucum orda cm yazıyo
kız olurmu hiç öyle şey hamileyim diye yay herkese nazlan herkese en sevdiğim şeyBen karnın bu kadar çabuk çıkıcağını hesaplamıyordum o işleri değiştirdi yoksa en son söylemek en güzeli kafan rahat oluyor
Canım biz kalp atışını duyduk ailelere anca söyledik sonra çok çok yakın teyze yakın akraba kısımları istediğimize söyledik her yakına bile değil ama hala akrabalar bilmiyor yani en azından ben öyle sanıyorum duyurduklarımız duyurmadıysa söylemeyin dedik çünküArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Sizler söylediniz mi akrabalara ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum ki canım nasıl oluyo sen ileri haftadaysan bilirsinmaşallah canım, bir sonraki gittiginde sanırım kilosunu da ölçer cm olarak boyunu da söyler
Söylemedi canım 3 doktor da iki doktor baktılar söylemek için ama göstermiyo dediler ben de ultrason görüntüsüne göre bende kıza benzettim canımcinsiyet ögrendin mi kız gibi sanki
Yeni gördüm :) 2. Kız inşallah :) 8 yaşında kızım. Senin ilk sanırım değil mi?Yaşıtızilk bebek mi peki?
ben kan alınırken bayılıyorum canım daha vasat olabilirim senden 11 haftalıktım ilk kan tahlili yaptırdığımda sonuna kadar kaçtım yanicanım emin ol normal dogum istiyorum diye yiğitlik yapıyorum ama çatala çıkamıyorum daha ödüm kopuyor. kan aldırma belasından hiç bahsetmeyeyim neyime güvenipte normal diyorum anlamıyorum :) bende dogumdan çok korkuyorum artist artist konuşuyorum inş dedgiim gibi olur. :)
Doktorlar tüm olası durumları anlatıyorlar. Umarım sıkıntısız bir gebelik olur :)Uzun zmandan sonra meraba kızlar. Bende sessiz takipcilerdenim. Yazdıklarınızı okuyorum ama ben yazamadim. Benmde dün kontrolüm vardı. Bi oğlum daha olacak nasip olursa. Bu arada canım baya sıkıldı. Doktor amniyotik bant görüntüsü var dedi. Bebekten uzaktaymış zarar vermez şu ana ama takip edicem dedi. Aynı zamanda da rahimde hunilesme oluşmuş. Yani rahim kasılması varmış. Dinlen kendini yoruyorsun dedi. O değil de şu bant olayı canımı sıktı baya...
ben 15. haftada gittgimde boyve kilo olarak söyledi canım. öncesinde benimde sadece crl ye bakıyorduBilmiyorum ki canım nasıl oluyo sen ileri haftadaysan bilirsin
aynen canım kız gibiSöylemedi canım 3 doktor da iki doktor baktılar söylemek için ama göstermiyo dediler ben de ultrason görüntüsüne göre bende kıza benzettim canım
yaa bende öyleyim ben yaptıysam herkes yaparya 0 olan arkadaş var ben yaptıysam herkes yapar diyor
ben imkansız o raddeye bile gelemem ki belime iğne girecek düşüncesi beni bitiriyor
biz yapamayız o net
ama kızımda keşke görseydim onu dedim
arkadaş aman boşver be ne görcen o halde diyor ne bilim
ayyy ne güzel yazmışsın canım, evet normalde önemli olan öncesinde çektigin saancıymış sonrasında öyle bi rahatlıyormuşsun ki içinden diken çıkmış gibi oluyormuş. inş başarabiliriz inş o zamanlkarı görebilmek nasip olur ama şimdiden kendimi alıştırmam gerek sanırım :) :)ben kan alınırken bayılıyorum canım daha vasat olabilirim senden 11 haftalıktım ilk kan tahlili yaptırdığımda sonuna kadar kaçtım yaninormal doğuma gelince sezaryeni bi düşündüm daha korkunç geldi dikişten aklım çıkar dedim normali yapacaksın betül yaptımda şükür gerçi ilk sancılar başladığında vazgeçtim ben yok olsun bu karnımdan dedim amaa bak şuan iki geliyo doktoruma bu son hayatta olmaz bidaha diyodum bir iki seneye görüşelim demişti canım doktorum allah ondan razı olsun normal doğum kadar rahatı yok canım bikaç saat sancı çekiyosun zor ama bebeğim doğdu gözümün önünde temizleyip giydirdiler doğumhaneden birlikte çıktık yürüyerek geçtim odamıza bebeğimin yumuk elini tutarak dünyalara değişmem o hissi herşeye değer hiç yatmadım doğumdan sonra ağrım sızım olmadı 2 gün sonra çarşıya bile çıktım bebeğim kucağımda özgürce gezdim emzirmek hep rahattı sezaryen mecbur olmadıkça yapılmamalı oda bi mucize tabii sorun olduğunda risksiz sağlıkla bebeğini alıyosun
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğrendiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Cnm bn ilk 3 ay en azindan soylemeyi normalde dusunmuyrdm smdi yeni yeni ogreniyorlar ama bnm arkasina sigindigim ve gercekt olan kanamalarimi soyluyrm anlayos gosteriyorlarArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Biz akrabalara daha söylemedik hamileliğimi yarın tam 16 haftalık oluyor bebek ve benim karnım çıktı.Aslında biz ayrıntılı ultrasondan sonra içimiz rahatlamışken söyleyelim diye düşünüyorduk ama araya iftarlar bayram giriyor hiçbirine katılmamaya karar vermiştik.Aileler idare ediyor bizi ama akrabalara ayıp olur mu öğre7ndiklerinde diye de düşünmeden edemiyorum.
Okumayan eksik okuyan vb yok mu canım?itirazediyorumhakimbey in yerine okuyan oldu mu, kızcagız tamamlayamamış. Ben mi kacırdım yoksa yazılanlar vb oldu mu?
Anladım canım her gittiğimde netten bakıyorum boyu gramı uyumlu gidiyo artık dediğin gibi söylerse ona göre fikrim olurben 15. haftada gittgimde boyve kilo olarak söyledi canım. öncesinde benimde sadece crl ye bakıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?