2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben ilk doğumumu 2010 yılında epidural sezeryanla yaptım. 2.doğumda 2012 yüne epidural oldu. İlkinde eşimde girdi ameliyata 2. de eşimi almadı anestezi uzmanı bende çok ağladım öyle olumca çok yakın arkadaşım vardı daha önce o hastanede çalışmış omu aldılar. Allah izin verirse yine epidural olmayı istiyorum. Doktora söylemedik ama eşimin girmesini çok istiyorum. Tanıdık biri olunca güvende hissediyorsun.

Ben karnın bu kadar çabuk çıkıcağını hesaplamıyordum o işleri değiştirdi yoksa en son söylemek en güzeli kafan rahat oluyor
kız olurmu hiç öyle şey hamileyim diye yay herkese nazlan herkese en sevdiğim şey Abimden korkmasam hemen şimdi yayarım ben çok seviyorum böyle şeyleri eşimin ailesi öğrendi mesela karnımda hiç çıkmıyo biran önce çıksın birsürü resim çekineyim istiyorum bakanlar beğensin ben hamile birini görünce çok seviyorum millette beni sevsin karnım daha dümdüz hiç haberi yok hamile olduğundan 2 kiloda verdim baştan beri hiç alamadım

Canım biz kalp atışını duyduk ailelere anca söyledik sonra çok çok yakın teyze yakın akraba kısımları istediğimize söyledik her yakına bile değil ama hala akrabalar bilmiyor yani en azından ben öyle sanıyorum duyurduklarımız duyurmadıysa söylemeyin dedik çünkü İş yerim 3.ay gibi öğrenmeye başladı eşimin daha yeni Rabbim korusun evlatlarımızı Kimseye ayıp olmaz merak etme böyle istiyorsun böyle söylüyorsun herkesin kendi düşüncesi bol bol dua okuyarak söyle Sosyal medya kullanıyorsan zaten 4-5 aydan sonra saklaman imkansız anlaşılacak

ben kan alınırken bayılıyorum canım daha vasat olabilirim senden 11 haftalıktım ilk kan tahlili yaptırdığımda sonuna kadar kaçtım yani normal doğuma gelince sezaryeni bi düşündüm daha korkunç geldi dikişten aklım çıkar dedim normali yapacaksın betül yaptımda şükür gerçi ilk sancılar başladığında vazgeçtim ben yok olsun bu karnımdan dedim amaa bak şuan iki geliyo doktoruma bu son hayatta olmaz bidaha diyodum bir iki seneye görüşelim demişti canım doktorum allah ondan razı olsun normal doğum kadar rahatı yok canım bikaç saat sancı çekiyosun zor ama bebeğim doğdu gözümün önünde temizleyip giydirdiler doğumhaneden birlikte çıktık yürüyerek geçtim odamıza bebeğimin yumuk elini tutarak dünyalara değişmem o hissi herşeye değer hiç yatmadım doğumdan sonra ağrım sızım olmadı 2 gün sonra çarşıya bile çıktım bebeğim kucağımda özgürce gezdim emzirmek hep rahattı sezaryen mecbur olmadıkça yapılmamalı oda bi mucize tabii sorun olduğunda risksiz sağlıkla bebeğini alıyosun

Doktorlar tüm olası durumları anlatıyorlar. Umarım sıkıntısız bir gebelik olur :)

2 doğumumda normal oldu ilkinde kendi sancımla 2.de suni sancıyla doğurdum. Bebek doğduğunda gözüm hiç görmedi kendi canımı kurtardım diye şükrediyordum Allah'a bebek yanına verilince ağlayanlarda pek samimi gelmiyor bu sebepten.

yaa bende öyleyim ben yaptıysam herkes yapar beline iğne dediğin sezaryen içinmi dedin canım yaa ben geçen sezaryen olan arkadaşın koluna takılan iğneyi gördüm ondan bile aklım çıktı tabi iğne korkusu sıkıntı normal doğumda da var sezaryende de ben doğumdan sonra şu kelebeği çıkarın diye ağlamıştım

ayyy ne güzel yazmışsın canım, evet normalde önemli olan öncesinde çektigin saancıymış sonrasında öyle bi rahatlıyormuşsun ki içinden diken çıkmış gibi oluyormuş. inş başarabiliriz inş o zamanlkarı görebilmek nasip olur ama şimdiden kendimi alıştırmam gerek sanırım :) :)

Biz de mümkün olduğunca öteliyoruz. Kimseye söylemek zorunda değiliz. Ne zaman hazır olursanız o zaman söylersiniz. Sağlıklı olun da, akrabalar da öğrenince anlayışla karşılayacaktır. Ayıplayanın da kendi ayıbı

Cnm bn ilk 3 ay en azindan soylemeyi normalde dusunmuyrdm smdi yeni yeni ogreniyorlar ama bnm arkasina sigindigim ve gercekt olan kanamalarimi soyluyrm anlayos gosteriyorlar

Okumayan eksik okuyan vb yok mu canım? itirazediyorumhakimbey in yerine okuyan oldu mu, kızcagız tamamlayamamış. Ben mi kacırdım yoksa yazılanlar vb oldu mu?

Kızlar en son dağıttımda okunacak sayı kalmamıştı
itirazediyorumhakimbey in kalmış sanırım bitmemiş
Ona yardım edebiliriz kaç tane kaldıysa
Bi arkadaşta yarın duasını yaptırırım demişti
Kusura bakmayın sayfalar çok hızlı ilerliyor
Tek tek okuyamıyorum
Bir de 1 ay rapor verdi doktor azıcık sıkıntı yaşadığım için o yüzden buraya odaklanamadım kusura bakmayın kızlar

ben 15. haftada gittgimde boyve kilo olarak söyledi canım. öncesinde benimde sadece crl ye bakıyordu
Anladım canım her gittiğimde netten bakıyorum boyu gramı uyumlu gidiyo artık dediğin gibi söylerse ona göre fikrim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…