2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Biz kan verdik bi kafede otururduk bekliyoruz
Eşim sürekli internetten bakıyor sonuç çıktı mı diye
Tam çıktı sevindik falan
Aradan biraz zaman geçince dedim annemleredr haber verelim
Meğersem çoktan ekran görüntüsünü atmış kardeşime falan
Ama akrabalara kalp atışını duyduktan sonra söyledik
İnsan paylaşmak istiyor
Bir de bizim uzun zamandan sonra olduğu için herkesin Sevinci 2 katıydı

Bu aralar birden hızla büyüyebilir sizin de benim de gaz göbeği gibiydi sonra birden mide kısmı da şişti ben de çok seviyorum hamileleri hamile kıyafetlerini açıkladığım gibi elbiseler alıcam

Çok güzel bi haber zaten ben kimin duysam duygulanırım

Olsun olsun ne güzel, idrar zaten beyaz olmalı açık sarı yani... bol bol wc hayatımın 1/3ü orda geciyor
Benim sabah koyu oluyo ama gün içinde su içtikçe bembeyaz oluyor. Ben önceden de çok sık türlere giderdim zaten. Bir ortama girsek millet hiç girmez ya da 1 kere bense en az 3 defa giderdim tualete. Şimdi düşün halimi olsun yine de çok içmeye çalışıyorum suyu. Alıştım vücut da istiyor zaten

Cnm bn ilk 3 ay en azindan soylemeyi normalde dusunmuyrdm smdi yeni yeni ogreniyorlar ama bnm arkasina sigindigim ve gercekt olan kanamalarimi soyluyrm anlayos gosteriyorlar
Zaten bence söylememek en doğal hakkımız özellikle ilk 3 ay.Benim de birkaç aksilik var ama onları söylemeyi düşünmüyorum daha çok dikkatlerini çekerim diye

Bu aralar birden hızla büyüyebilir sizin de benim de gaz göbeği gibiydi sonra birden mide kısmı da şişti ben de çok seviyorum hamileleri hamile kıyafetlerini açıkladığım gibi elbiseler alıcam

pazartesi ilan ettik artık biz de, cinsiyetimiz de belli oldu. 4 günde hediye altında kaldık. gerçekten çok keyifli ya, bi de ben mümkün olduğunca kendim söylemeye gayret ediyorum. insanların o müthiş pozitif tepkileri beni daha da mutlu ediyor. <3

Ay bende dün geceden beri deli gibi epidural sezeryani arastiryordum,hatta gruba bir sorayım fikir alayım varmı kızlardan olan derken senin msji gördüm allahtan o an başka bişey istesem kabul olacaktı demekki
Ben ilk günden beri genel anesteziyle istiyordum ama bebeği doğar doğmaz ilk ben görmek istedğim için ve en önemliside hemen koynuna alıp emzirmek için artık epidural istiyorum..
Sen hiç sıkıntısını yaşamdın canım kimi diyor dogum sonrasi bel ağrıları çok oluyormuş,hatta tedavi bile gördüm falan filan...

Kizlar dün geceden beri diş agrisindan ölüyorum gecmiyor da ya gitsem bisey yapabilirler mi
kuzum bilemiyorum ki hiç başıma gelmedi ama takip ettigim uygulamada dr hamileyken diş tedavilerinizi yaptırabilirsiniz gibi bir makalesi vardı

Ya kızlar çok kaçırmaya başladım sayfaları
Maşallah diyim çok aktif
Geçen biri whatsap grubu demişti ama olmuyor mu
Sonuçta yine burdan görüşmeye paylaşmaya devam ederiz
Yani gruptan ziyade daha samimi olmak adına telefon numaralarımızı alabiliriz
Samimiyetimizi ilerletmemize bişi diyemezler heralde

kız nezer159 ekim grubunda takip yapmadığımız içn yabancı geliyorlar okumak gelmedi içimden
sakın gitmeyelim bizim kızlar başka valla kim ne yaşadı biliyoz ailem gibi olmuş kız grup
ben hiç bakmadım bile ekime :) ilgimi çekmedi nedense ilk burda paylaştım ya bütün heyecanımı e sizleride tanıdım falan kalırm burda. allah ayırmasın ahahahah

bende katılıyorum ama yasak ldugunu yazmıştı arkadaşın biri . aslında whatsap çok güzel olur . buradan da yazışırız

kuzum bilemiyorum ki hiç başıma gelmedi ama takip ettigim uygulamada dr hamileyken diş tedavilerinizi yaptırabilirsiniz gibi bir makalesi vardı
Arka disim kuzum agriyan diş kırık ve curuk muhtemelen cekmek gerekecek narkoz verilir yani ondan dolayi doktordan izin almak gerekior bari bir agri kesici verselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…