2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
M Mavi Rapunzel
Bunu da hiç anlamıyorum hem 10 haftdan sonra yapılabilir diyorlar hem yeterli hücre bulamayabiliyorlar.. Şunu garantiye alsalar da kimse boşuna uğraşıp boşuna stres yaşamasa... Kaç haftalıktın kanı verdiğinde?

3 ay bitip 4. aya girildiğinde göğüs hassasiyetinde bulantılarda yorgunluk vs gibi tüm şikayetlerde belirgin azalma olduğu yazıyor heryerde. Bna doktorum da benzer şeyler söylemişti o yüzden ikinci tirmester a hamileliğin altın çağı denirmiş. YAni normal şeyler:)

C?
Sana tavsiyem canım başka bi doktora daha git. 3. Bi doktor. Artık o ne derse kimin doğru dediği ortaya çıkar. Çünkü aklım almıyor bu kadar ısrarla erkek demesinin bi anlamı olması lazım
Canim soylediginde zaten cok erkendi.11.haftada erkege benziyor dedi.Son gittigimizde de pipisi diye gosterdi. O da 14.haftaydi.O zaman bacaginin arasinda gorunuyordu ama kordon da olabilir dedi.Net konusmuyordu ama erkek lafi da agzindan dusmuyordu..
Burda cok ayrintili bakti doktor.Bariz belliydi.Zaten bacaklari acikti.Zaten doktorumu degistiricem canim.Ikisinden farkli bir doktor var aklimizda.Bir ay sonra gittigimizde o soyler yine.

Çok teşekkür ederim canım. Bi bakim.

Çok haklısın. Çok düşüncesizce davranmış

,
aecils

serviks uzunluğu rahim ağzı kontrolü mü oluyor,bencede önemli bende bakılmasını istiyorum nasıl bakılıyor karından ultrasonla belli oluyormu
canım alttan ultrason yöntemi ile bakılabilir sadece, karından belli olmuyor. rahim ağzının kapalı olduğu evet karından usg ile belli oluyor ama uzunluk-kısalık ölçümü alttan yapılabilir.

5. Aydan sonra rahim ağzı kesinlikle ölçülmeli
geç düşük ve erken doğumlar genelde 20. haftadan sonra oluyormuş, eğer böyle bir durum varsa daha da erken saptanmalı ki olası müdahale serklaj gibi belli bir haftaya kadar yapılabiliyor, 5. ay çok geç bunlar için.
ben en son muayenemde ölçüm istedim mesela, şükür 3.5 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…