Kızlar merhabalar ben dün yazmıştım size doktorum görememişti ve en son 12.haftada erkek gibi demişti yüzde 51 oran vermişti. Ben bugün dayanamadım bask a doktora gittim yüzde 100 kız dedi hep kız istiyordum ama ilk bebeğim erkek de olsa olurdu da nedense kız çok istiyordum şükür kız bebişim hayırlısı sağlıkla alalım kucağınıza hepimjz
Kızlar merhabalar ben dün yazmıştım size doktorum görememişti ve en son 12.haftada erkek gibi demişti yüzde 51 oran vermişti. Ben bugün dayanamadım bask a doktora gittim yüzde 100 kız dedi hep kız istiyordum ama ilk bebeğim erkek de olsa olurdu da nedense kız çok istiyordum şükür kız bebişim hayırlısı sağlıkla alalım kucağınıza hepimjz
hayırlı olsun canım kız annesi olmak başka bir duygu bence , Allah isteyen herkese öncelikle hayırlısıysa versin.
ben annemin geçen yıl kalça ameliyatında kız evladın önemini daha çok anladım. tabi hayırlısı dediğim gibi.
Benimde karnıma çok vurdu bak şimdi nasıl kalkcak bak şimdi nasıl kalkcak morarcak sandım ama kalkmadı nasıl çocuğun var böyle dedi elini kulağına götürdü sanki duymasin die yavrum cikolata vereyim ye öyle gel dedi ama korktum yine kalkmicak diye doktor bu sefer morartirdi bence cikolata ye
kuzum ben açıkçası çok merak etmiyorum erkek bana göre zaten fetal dna testim önümüzdeki hafta çıkar orda kesinleşir sanırım cinsiyeti öyle diyorlar. hakkımızda hayırlısı.
bende mide ekşimesi çok oluyor onu sorucam doktora birde bulantılarım başladı acaba vitaminler mi yapıyor anlamadım.
hayırlı olsun canım kız annesi olmak başka bir duygu bence , Allah isteyen herkese öncelikle hayırlısıysa versin.
ben annemin geçen yıl kalça ameliyatında kız evladın önemini daha çok anladım. tabi hayırlısı dediğim gibi.
Aynen öyle biz 3 kız 2 erkegiz. Ama kızlarım yeri bambaşka anne babaya çok hayırlı oluyorlar bacılar birbirine düşkün oluyor harika birşey o yüzden hep kız istedim kız oldu şükürler olsun
ya zaten o inatları beni bitiriyor 12 haftalıkken bende de öyle olmuştu karnıma vura vura acıdı ama bana mısın demedi, çikolata yemeyi düşünüyorum aslında birisi vişne suyu demiş ama benim midem çok yanıyor bilemedim.
Bence Türkiyede usg alanında dk.lar oldukça zayıf. Çünkü Türkiyede kadın dk. hem usg bakıyor hem kadın uzman. Aslında bu alanlar farklı. Ben Azerbaycanda yaşıyorum burda hemen hemen %95 hamileler 12 haftada bebeyin cinsiyyetini yalnış olmadan biliyorlar.
Dediğiniz gibi kızların yeri başka bu nedenle ikinci kız olsun istiyordum ama erkek inş çocuklarım kızları aratmaz bizim için de hayırlı olan buymuş demekki
Başka cinsiyeti değişenler de olmuş sağlıkla gelsin hepsi İnşallah. Kızlar ben de bu hafta grip derken üstüne kulak iltihabı da oldu. Nu yaşıma kadar hiç olmayan şey hamileliği buldu yine de hamd olsun.
Başka cinsiyeti değişenler de olmuş sağlıkla gelsin hepsi İnşallah. Kızlar ben de bu hafta grip derken üstüne kulak iltihabı da oldu. Nu yaşıma kadar hiç olmayan şey hamileliği buldu yine de hamd olsun.
Hayirli olsun canim.Saglikla gelsin bebegin.
Paylasim icin de tesekkurler.Kizlar boyle paylasimlar da yapalim.Yararli oluyor..Mesela ben beşik alacagim diger ay.Hâla karar vermis degilim.Hangisi daha kullanisli olur.Buyuyen besik alicaktim ama o da yatak olunca standart yataklar gibi genis olmuyormus dar oluyormus.Vazgectim.Bebek mobilyasi ya da arac gereci aldiniz mi hic?Ya da ne almayi dusunuyorsunuz?? Hepinize gunaydin bu arada:)))
amin hepimizin biz park yatak almıştık oyun parkı diye geçen katı ayarlanabilen memnunuz ama mobilyalar da çok güzel tabi
bebişler çok çabuk büyüyor katı en alta inince düşmeyecek kadar derin olması lazım ama o zaman da bebeği alması yatırması derken bel ağrısı oluyor en iyisi nedir bilemedim