Kızlar benim 2lide down sendrom riskli cıkmıstı. O yüzden doktorum fetal dna testi önermişti. Onu yaptırmıştık. Bebek saglıklı cıktı. Ardından 4lü zamanı gelince onu da yaptırdık down sendromu yüksek riskli cıktı ama doktor fetal dna sorunsuz cıktıgı için dikkate almadı.
Başına gelen olur diye yazdım...
Kızlar benim 2lide down sendrom riskli cıkmıstı. O yüzden doktorum fetal dna testi önermişti. Onu yaptırmıştık. Bebek saglıklı cıktı. Ardından 4lü zamanı gelince onu da yaptırdık down sendromu yüksek riskli cıktı ama doktor fetal dna sorunsuz cıktıgı için dikkate almadı.
Fetal dna yapılmasına rağmen neden 4lü de yapmış ki fetal dna daha garanti testlere göre. Neyse ki iyi ki fetal dna yaptırmışsın şimdi boş boşuna kendi kendini yiyecektin ister istemez. Doktorun biraz paragöz mü dersin canım çünkü bu testi yaptırınca geriye kalan testleri direk eliyolar ve yapmıyolar bildiğim kadarıyla
Kızlar iyi günler olsun normal +epiidural doğum düşünüyorum devlette olacak büyük ihtimalle ama epiidural için ek ücret istenmiyor mu acaba, fikri bilgisi olan var mı?
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Eşime de göstericem. Çoğunluk derya oldu burda da. Derya eşimin fikriydi, esma da kızımın ama sanırım bizde deryada karar kılıcaz. Tdk ya baktık çok bilgili kimse, bolluk, bir de bildiğimiz deniz anlamı var.