2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oyy bayram geldi tabii ki. Minikler yeni ciciler giyecek ben iyiyim şükür. Biraz evhamlıyım. Bebeğin hareketlerini hissetmek istiyorum artık
Aynen o bayramlık sevinci yok olsun istemiyorum. Bayram gelince heyecanlansın bizim zamanımızdaki gibi sevinsin,bayramı sadece tatil geldi olarak görmesin istiyorum. Bayram ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince
Hissetmene az kalmıştır canım. Bak benim ikinci ben hala hergün hissetmiyorum bazen çok net hissediyorum ama sürekli değil. Az daha güçlensinler içimiz rahatlıycak varlıklarını sürekli hissedince

Boyunu hesapladın mı canım fl yazan yeri 7 ile çarp boyu çıkıyor evet baya büyümüştür hadi hayırlısı

Cnm tebrik ederm bayrama rahat gjriceksin sende :) insan merk ediyr yaa :) saglikla gelsinelr insallah

Gözünaydın canım. Sağlıkla devam etsin inşallah.
Çok güzel düşünmüşsün canım. En iyisi.
Ya bekliyorum sabırla canım. Bana bi işaret verse artık. Doktoe 2 haftada bir çağırıyordu. En son her şey yolunda olunca 1 ay dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum

Ah canım her şey yolunda olsun da ayda 1 çağırsın :) 15 günde 1 gidip yüreğin ağzında olmaktan iyidir kuzum

Gozunaydin canim:))Benim de ayni sey oldu:)Degisti sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…