Aynen o bayramlık sevinci yok olsun istemiyorum. Bayram gelince heyecanlansın bizim zamanımızdaki gibi sevinsin,bayramı sadece tatil geldi olarak görmesin istiyorum. Bayram ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince
Hissetmene az kalmıştır canım. Bak benim ikinci ben hala hergün hissetmiyorum bazen çok net hissediyorum ama sürekli değil. Az daha güçlensinler içimiz rahatlıycak varlıklarını sürekli hissedince
Aynen o bayramlık sevinci yok olsun istemiyorum. Bayram gelince heyecanlansın bizim zamanımızdaki gibi sevinsin,bayramı sadece tatil geldi olarak görmesin istiyorum. Bayram ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince ☺
Hissetmene az kalmıştır canım. Bak benim ikinci ben hala hergün hissetmiyorum bazen çok net hissediyorum ama sürekli değil. Az daha güçlensinler içimiz rahatlıycak varlıklarını sürekli hissedince ♥
Çok güzel düşünmüşsün canım. En iyisi.
Ya bekliyorum sabırla canım. Bana bi işaret verse artık. Doktoe 2 haftada bir çağırıyordu. En son her şey yolunda olunca 1 ay dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum
Gözünaydın canım. Sağlıkla devam etsin inşallah. ♥
Çok güzel düşünmüşsün canım. En iyisi.
Ya bekliyorum sabırla canım. Bana bi işaret verse artık. Doktoe 2 haftada bir çağırıyordu. En son her şey yolunda olunca 1 ay dedi. Nasıl beklerim bilmiyorum
Kızlar merhabalar ben dün yazmıştım size doktorum görememişti ve en son 12.haftada erkek gibi demişti yüzde 51 oran vermişti. Ben bugün dayanamadım bask a doktora gittim yüzde 100 kız dedi hep kız istiyordum ama ilk bebeğim erkek de olsa olurdu da nedense kız çok istiyordum şükür kız bebişim hayırlısı sağlıkla alalım kucağınıza hepimjz