2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar dün gece annemlerden gelirken köpeğe çarptık cok korktum sabaha kadar uyuyamadım ağladım falan baya kötü oldum sonra da bebegime bişey olur diye korktum çok kötüyüm :-(

Kızlar dün gece annemlerden gelirken köpeğe çarptık cok korktum sabaha kadar uyuyamadım ağladım falan baya kötü oldum sonra da bebegime bişey olur diye korktum çok kötüyüm :-(
Köpek öldü mü. Canım bilerek yapmadınız ki üzme kendini bebeğini düşün. Benim de bu gece kemik ağrım oldu oysaki kalsiyum magnezyum destek alıyorum. Kanım düşmüştü o da etkiliyor galiba

Köpeğe üzüldüm be canım. Durumu nasıldı?

Bebeğin iyidir canım, üzme kendini daha fazla. Günlük üzüntüler çok etkilemiyormuş bebeklerimizi.

Kızlar 3 sabahtır bebeğin hareketlerini hissediyorum
Merak ettiğim bir konu var.
Bebek sağ taraftaydı ultrasonda, doktora sordum tam olarak nerde? Diye. Ayakları kasıklarda kafası göbekteydi.
Ben sol tarafta da hareketlerinç hissediyorum ama enlemesine dönmüş olamaz ki? Olabilir mi?
Tam anlamadım. Hem göbeğimde yani ortada hem sağ hem sol karnımda hissediyorum.
Sizde nasıl?

Bacım ben üniversite hastanesinden aldım ora daha iyi erkenden aldım bilerek belki doğumuda orda yaparım malum durumumuz belli bide Doğum masrafı çıkarmak istemiyorum
bende devlet hastanesinden almaya calisiyorum mumkun degil 1 tane bile bos yere rastlamadim

canim bende her yerde hissediyorum cunku bebek donuyor surekli yer degistiriyor sabit bi yerde kalmasini bekleyemeyiz, onceden hep orta ve solda hissederdim artik sag tarafimdada hissediyorum hatta en guclu tekmeleri sagdan yiyorum dun ilk defa tekmesine irkildim

cnm sürekli döner aynı yerde kalmazki dolanır durur

Köpek öldü mü. Canım bilerek yapmadınız ki üzme kendini bebeğini düşün. Benim de bu gece kemik ağrım oldu oysaki kalsiyum magnezyum destek alıyorum. Kanım düşmüştü o da etkiliyor galiba
Evet köpekte hemen öldü baya büyüktü arabada da baya hasar oldu bize bişey olmadı çok şükür de ben cok korktum eşim de arabayı satmayı düşünüyordu bide cok özen gösterir arabasına temiz kullanır oda baya canını sıktı ne bileyim herseyde vardır bi hayır sağlık olsun oldu bi kere

Köpeğe üzüldüm be canım. Durumu nasıldı?

Bebeğin iyidir canım, üzme kendini daha fazla. Günlük üzüntüler çok etkilemiyormuş bebeklerimizi.
Evet bende üzüldüm valla hemen öldü kocaman bi köpekti ama bize birşey olmadı çok şükür diyorum ne diyeyim

Bacım ben üniversite hastanesinden aldım ora daha iyi erkenden aldım bilerek belki doğumuda orda yaparım malum durumumuz belli bide Doğum masrafı çıkarmak istemiyorum
hayırlısı olsun cnm özellere can dayanmıyor mecbur gitmiyorum 10temmuzda ayrıntılık var benimde bakalım hayırlısı haber et cnm

geçmiş olsun çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun canım rabbim sizi esirgesin köpeğe yazık olmuş ama kaza sonuçta üzme kendini bebişin için

Kızlar benim karnımpıt pıt atıyor daha doğrusu tek karnım değil kalp atışı ile alakalı sanırım çünkü kalp atışım da okadar sert ki kıyafete bile belli oluyor kalbimin atışı. Karnımda da aynı şekilde inip çıkıyor pıt pıt atıyor sürekli öyle yani özellikle 2 haftadır felan böyle oldu acaba yaşayan var mı böyle birşey? Şimdi bebek hareket etse bile ben o damar mı ne atıyor ondan dolayı hissedemez bebeği herhalde karnımda pıt pıt atan birşey var çünkü damar sanırım kalp atışım ile orantılı yani

Ay iyi madem ne bileyim merak etmiştim ☺Şimdiye kadar ultrasonda sol tarafa hiç denk gelmemişti de
Hadi ya demek o kadar güçlenmiş kuzu
Benimki minik minik dokunuyor gibi henüz. Çok tatlı bir his ama yaa...

cnm sürekli döner aynı yerde kalmazki dolanır durur
Canım bilemedim ultrasonda da hiç sol tarafa denk gelmemiştim de ☺
İyi madem bilgilendim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…