2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktordan geldim bebek iyi, cuma tekrar kanama oldu diye iğne oldum. Plasenta aynı yerde yatacaksın dedi. Kaşıntı için krem verdi. Kbb de gittim kulak iyi ama boğaz kızarık dedi. Takip edelim dedi. Üzülünce bağışıklık çok düşüyor. İnşallah iyi olurum.

Benim de karnım öyle aynen 10 hatadan beri ya da ben o zaman fark etdim

Ben de kalp atış sesimi duyuyorum zaman zaman, bazen de karnımı dinleyince damar atışımı hissediyorum. Ama bebeğin hareketleri ayırt edilebiliyor.

Ayrıntılı yaptıranlar,naptınız nasıl geçti?Kaç dakika sürdü bilgi verin bana canlarım..Yarın 2de bende gircem heyecan dorukta

aynı durum bende var canım 1 haftadır uzanıyorum bakıyım hareket var mı diye kalbimin atışı göbeğime yansıyor sanki

Kızlar ayrıntılı da bir problem çıkmadı çok şükür ok gerildim endişelendim ister istemez. Bebeğim de iyi gelişimi falan da vitamin ekledi doktor onları kullanmaya devam. Bi daha ağustos başında şeker yüklemesi icin gideceğim.

cooook guzel bi his, onceden hep korkardim acaba kalbi durdu mu yasiyor mu diye simdi her sabah tekmeleriyle uyaniyorum Rabbime sonsuz sukur gunden gune gucleniyor büyüyor

Ben de kalp atış sesimi duyuyorum zaman zaman, bazen de karnımı dinleyince damar atışımı hissediyorum. Ama bebeğin hareketleri ayırt edilebiliyor.
Kalp atış sesimi kulağımda da duyuyorum bende nabız sesi tami o da çok gıcık zaten. İyi ya bebeğin hareketi ayırt edilebilsin de bari. Çünkü şuan damar atıyor pıt pıt dedim acaba karıştırır mıyım

Şükret canım, iyi ki size birşey olmamış. Görünmez kaza işte. İsteyerek zarar vermemişsiniz ki.

Çok çok geçmiş olsun.
Öyle canım oldu bi kere. Çok teşekkür ederim Allah bidaha bize de kimseye de kaza bela vermesin insallah

Kızlar benim boyundan aşağı dekolte tarafda göğüs yakın yerlerde yeşil damarlar belirmeye başladı kızımda olmamıştı böyle şeyler tam göğüs üstü de deyil normal mi

Kızlar 386 gram 25,5 cm çıktı kalpteki leke kaybolabilirde genetik bir rahatsızlığıda olabilir dedi canım çok sıkıldı sonradan baktım internetten çoğu kişiye söylemişler tek başına bişey ifade etmiyormuş başka bir bulguyada rastlamadılar Doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım

Kızlar, sıkmayın canınızı. Daha ileri ki haftalarda netleşecek kısmen görüldü diye çıkan şeyler detaylı ultrasonda.

Benim de bebeyimde var zamana biraktim artik düşünmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…