Kızlar 386 gram 25,5 cm çıktı kalpteki leke kaybolabilirde genetik bir rahatsızlığıda olabilir dedi canım çok sıkıldı sonradan baktım internetten çoğu kişiye söylemişler tek başına bişey ifade etmiyormuş başka bir bulguyada rastlamadılar Doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım
İnşallah sende bişey çıkmaz gerçekten çok zor bir durum nefes alamadım ya çok kötü oldum şarjımda yoktu eşim yanında götürmüştü tlfn kapanmak üzereydi internetede bakamadım Rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Benim bebektede görüldü. Sıkma canını. İlk duyunca ben de bir gerildim ama burada benden önce söylenenler varmış. Ayrintiliyi yapan doktor da kendi doktorum da sorun yok, dedi.
Hatta şöyle söyledi bir kadın dogumcu arkadaşım.
%99 hiçbir şey yok. %1 kalbinde delik var. Eğer varsa da o doğuma kadar kapanır. Kapanmasa bile ilkokula kadar kapanır. Herhangi bir hastalık ya da sorun belirtisi değil canını sıkacağın bir şey değil bu.
Bunları duyunca çok rahatladım ben.
Merhaba hanımlar ben 19+2 haftalığım ya sırt üstü ve yüz üstü yatmayın kesinlikle diyolar da ben sağa ya da sola yatamıyorum kollarım ağırıyor boynum tutuluyo bu eskiden de hep böyleydi sadece sırt üstü yatabiliyorum ne yapıcam ben bilemiyorum
Canım bi Sorun çıkmadı doktor her şey yolunda dedi benim de kiz 350 gr 22 cm cikti. Ama o kalpte leke olayına canim sıkılmasın başka bir belirti vs yoksa o leke zamanla gidiyormuş
Canım bi Sorun çıkmadı doktor her şey yolunda dedi benim de kiz 350 gr 22 cm cikti. Ama o kalpte leke olayına canim sıkılmasın başka bir belirti vs yoksa o leke zamanla gidiyormuş
Kızlar 386 gram 25,5 cm çıktı kalpteki leke kaybolabilirde genetik bir rahatsızlığıda olabilir dedi canım çok sıkıldı sonradan baktım internetten çoğu kişiye söylemişler tek başına bişey ifade etmiyormuş başka bir bulguyada rastlamadılar Doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım