2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ins.gecici bir durumdur.Rabbim.korktuguna ugratmasin.ben de 1 temmuz için gün aldim.cok tedirginim stres yapiyorum açıkçası korkuyorumda

Canım ins.gecici bir durumdur.Rabbim.korktuguna ugratmasin.ben de 1 temmuz için gün aldim.cok tedirginim stres yapiyorum açıkçası korkuyorumda
İnşallah sende bişey çıkmaz gerçekten çok zor bir durum nefes alamadım ya çok kötü oldum şarjımda yoktu eşim yanında götürmüştü tlfn kapanmak üzereydi internetede bakamadım Rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin

Burdayım canım girdim kalpte leke görüldü canım sıkıldı
Benim bebektede görüldü. Sıkma canını. İlk duyunca ben de bir gerildim ama burada benden önce söylenenler varmış. Ayrintiliyi yapan doktor da kendi doktorum da sorun yok, dedi.
Hatta şöyle söyledi bir kadın dogumcu arkadaşım.
%99 hiçbir şey yok. %1 kalbinde delik var. Eğer varsa da o doğuma kadar kapanır. Kapanmasa bile ilkokula kadar kapanır. Herhangi bir hastalık ya da sorun belirtisi değil canını sıkacağın bir şey değil bu.
Bunları duyunca çok rahatladım ben.

Merhaba hanımlar ben 19+2 haftalığım ya sırt üstü ve yüz üstü yatmayın kesinlikle diyolar da ben sağa ya da sola yatamıyorum kollarım ağırıyor boynum tutuluyo bu eskiden de hep böyleydi sadece sırt üstü yatabiliyorum ne yapıcam ben bilemiyorum

Canım bi Sorun çıkmadı doktor her şey yolunda dedi benim de kiz 350 gr 22 cm cikti. Ama o kalpte leke olayına canim sıkılmasın başka bir belirti vs yoksa o leke zamanla gidiyormuş
Gözünaydın sağlıkla al kucağına kac haftaliksin canım sen

Inş.bi sorun çıkmaz canım doğuma kadar kapaniyormus içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…