Evet canım bende bugün 20+3 oldum en son 19+0 da gitmiştim 300 gram 22 cm demiştiSağol canim amin insallah hepimiz. Biz 20 hafta 2 gunluk olduk senle aramizda bir gün varmis:)
Doğrudur canim boy biraz genetik bide bu haftalarda boy kilo çok belirleyici degil ilerleyen hafatalarada daha önemli dedi doktorum ama haftasına gore uyumlu dediEvet canım bende bugün 20+3 oldum en son 19+0 da gitmiştim 300 gram 22 cm demişti
Çoook sevindim, hadi geçmiş olsun ☺Kızlar ayrıntılı da bir problem çıkmadı çok şükür ok gerildim endişelendim ister istemez. Bebeğim de iyi gelişimi falan da vitamin ekledi doktor onları kullanmaya devam. Bi daha ağustos başında şeker yüklemesi icin gideceğim.
Evet, ben bir kere doktora koşturduğumu biliyorum bi ultrasonla bakıverseniz diye... hareketini hissedince ultrasona girmiş kadar oluyor insan☺ Ben de tekmesini yerim umarım yakında ☺cooook guzel bi his, onceden hep korkardim acaba kalbi durdu mu yasiyor mu diye simdi her sabah tekmeleriyle uyaniyorum Rabbime sonsuz sukur gunden gune gucleniyor büyüyor
Benimki 22. haftada olacak, randevu o şekilde müsait oldu ama geç de değil zaten.Kesin cinsiyet geliyor hanımlar kıızzzayrıntılı ultrason 20 veya 21 haftada uaptıralım dedi doktorum anakarada ali ipek varmış bilen var mı acaba ? Sizler kaçıncı haftada yaptıroyorsunuz
canım, sıkma canını, başka bir arkadaşa daha söylemişlerdi burada, zamanlar kaybolur.Kızlar 386 gram 25,5 cm çıktı kalpteki leke kaybolabilirde genetik bir rahatsızlığıda olabilir dedi canım çok sıkıldı sonradan baktım internetten çoğu kişiye söylemişler tek başına bişey ifade etmiyormuş başka bir bulguyada rastlamadılar Doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım
ne güzel rahatlatmBenim bebektede görüldü. Sıkma canını. İlk duyunca ben de bir gerildim ama burada benden önce söylenenler varmış. Ayrintiliyi yapan doktor da kendi doktorum da sorun yok, dedi.
Hatta şöyle söyledi bir kadın dogumcu arkadaşım.
%99 hiçbir şey yok. %1 kalbinde delik var. Eğer varsa da o doğuma kadar kapanır. Kapanmasa bile ilkokula kadar kapanır. Herhangi bir hastalık ya da sorun belirtisi değil canını sıkacağın bir şey değil bu.
Bunları duyunca çok rahatladım ben.
ben de yüzüstü yatabiliyorum sadece ama hamileliğimden beri en sevdiğim pozisyonda uyuyamıyorum.Merhaba hanımlar ben 19+2 haftalığım ya sırt üstü ve yüz üstü yatmayın kesinlikle diyolar da ben sağa ya da sola yatamıyorum kollarım ağırıyor boynum tutuluyo bu eskiden de hep böyleydi sadece sırt üstü yatabiliyorum ne yapıcam ben bilemiyorum
Kağan Kocatepe eğer bebeğiniz normal büyüyor, sizin varisiniz sağa yatınca bayılma hissiniz yoksa sırt üstü sağ sol farketmez diyor. Ben genelde sırt üstü ara ara sola yatıyorum. Gece bir uyanıyorum sağa doğruyum. Uyurken vücut en rahat halini alıyorMerhaba hanımlar ben 19+2 haftalığım ya sırt üstü ve yüz üstü yatmayın kesinlikle diyolar da ben sağa ya da sola yatamıyorum kollarım ağırıyor boynum tutuluyo bu eskiden de hep böyleydi sadece sırt üstü yatabiliyorum ne yapıcam ben bilemiyorum
Canım bu saatten sonra zaten sıkıntı olsa napacaz ki hayırlısı dicez beklicez inşallah kapanırda boşuna evham yapmış olurumInş.bi sorun çıkmaz canım doğuma kadar kapaniyormus içini ferah tut
Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağınaCanım bi Sorun çıkmadı doktor her şey yolunda dedi benim de kiz 350 gr 22 cm cikti. Ama o kalpte leke olayına canim sıkılmasın başka bir belirti vs yoksa o leke zamanla gidiyormuş
herkezde görülen birşey cnm kafana takmaHayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına
Genetik hastalıktan bahsetmedimi doktor genetik hastalıklarda görülüyor dediBenim bebektede görüldü. Sıkma canını. İlk duyunca ben de bir gerildim ama burada benden önce söylenenler varmış. Ayrintiliyi yapan doktor da kendi doktorum da sorun yok, dedi.
Hatta şöyle söyledi bir kadın dogumcu arkadaşım.
%99 hiçbir şey yok. %1 kalbinde delik var. Eğer varsa da o doğuma kadar kapanır. Kapanmasa bile ilkokula kadar kapanır. Herhangi bir hastalık ya da sorun belirtisi değil canını sıkacağın bir şey değil bu.
Bunları duyunca çok rahatladım ben.
Merhaba zaten uyku sorunu yaşıyorum sabaha kadar on kere uyanıyorum bi de sağ soluma yatarsan ben hiç uyuyamam ve deliririmMerhaba hanımlar ben 19+2 haftalığım ya sırt üstü ve yüz üstü yatmayın kesinlikle diyolar da ben sağa ya da sola yatamıyorum kollarım ağırıyor boynum tutuluyo bu eskiden de hep böyleydi sadece sırt üstü yatabiliyorum ne yapıcam ben bilemiyorum
Amin ins.Rabbim hiç birimizi korktugumuza uğratmasın.İnşallah sende bişey çıkmaz gerçekten çok zor bir durum nefes alamadım ya çok kötü oldum şarjımda yoktu eşim yanında götürmüştü tlfn kapanmak üzereydi internetede bakamadım Rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
aynen oyle canim insallah cok bekletmez seni bebisinÇoook sevindim, hadi geçmiş olsun ☺
Evet, ben bir kere doktora koşturduğumu biliyorum bi ultrasonla bakıverseniz diye... hareketini hissedince ultrasona girmiş kadar oluyor insan☺ Ben de tekmesini yerim umarım yakında ☺
Benimki 22. haftada olacak, randevu o şekilde müsait oldu ama geç de değil zaten.
canım, sıkma canını, başka bir arkadaşa daha söylemişlerdi burada, zamanlar kaybolur.
ne güzel rahatlatm
ben de yüzüstü yatabiliyorum sadece ama hamileliğimden beri en sevdiğim pozisyonda uyuyamıyorum.
Doktora sorsana canım ☺
Ben bazen yatıyorum sırtüstü...
Bende yüzüstü ve sırt üstü yatmaya bayılırım ama bugünlerde özellikle sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor yatamıyorum. Akşamları zaten burnum tıkanıyor raaat nefes alamıyorum sırt üstü yatınca kalbim sıkışıyor gibi fena oluyorum yatamıyorumMerhaba hanımlar ben 19+2 haftalığım ya sırt üstü ve yüz üstü yatmayın kesinlikle diyolar da ben sağa ya da sola yatamıyorum kollarım ağırıyor boynum tutuluyo bu eskiden de hep böyleydi sadece sırt üstü yatabiliyorum ne yapıcam ben bilemiyorum
bende yatamam sirt üstü hemen rahmime baskı yapıyor rahat nefes alamiyorumBende yüzüstü ve sırt üstü yatmaya bayılırım ama bugünlerde özellikle sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor yatamıyorum. Akşamları zaten burnum tıkanıyor raaat nefes alamıyorum sırt üstü yatınca kalbim sıkışıyor gibi fena oluyorum yatamıyorum
İşte ben yatarken korkuyorum sağa yatıyorum ama gece dönmüş oluyorum sırtımın üzerine kollarım uyuşuyor yatamıyorum başka türlü ilerleyen zamanlarda ne olacak bakalımKağan Kocatepe eğer bebeğiniz normal büyüyor, sizin varisiniz sağa yatınca bayılma hissiniz yoksa sırt üstü sağ sol farketmez diyor. Ben genelde sırt üstü ara ara sola yatıyorum. Gece bir uyanıyorum sağa doğruyum. Uyurken vücut en rahat halini alıyor
Çocuğun kordonu boynuna dolanırmış öyle diyolar korkutuyolar beniMerhaba zaten uyku sorunu yaşıyorum sabaha kadar on kere uyanıyorum bi de sağ soluma yatarsan ben hiç uyuyamam ve deliririmneden olmazmış sırtüstü
Zaten sırt üstü yatılmaması gerekiyor sağa sola yatabiliyorsan ne mutlu sana valla keşke bende yatabilsem bide ilerleyen zamanlarda sırt üstü de yatamazsam oturarak uyuycamBende yüzüstü ve sırt üstü yatmaya bayılırım ama bugünlerde özellikle sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor yatamıyorum. Akşamları zaten burnum tıkanıyor raaat nefes alamıyorum sırt üstü yatınca kalbim sıkışıyor gibi fena oluyorum yatamıyorum
Kizimda da yatiyordum sirt ustu bi şey olmamıştı çok şükr inşallah olmaz bi şey Rabbim korusunÇocuğun kordonu boynuna dolanırmış öyle diyolar korkutuyolar beniama yatamıyorum sırt üstü hariç uyuyamıyorum
Canım benim ilk kızımfa oldu odakcık götğlfü tek tarafta olduğu için ciddiye almadılar bile çocuğun doğdu hafif ügğrğm vardı 6. Ayda o da geçti şu an hç bir sorun yok.. Doktorumuz bizim Endişelendiğimizi görünce şu an açıp müdahale edemiycemize göre zaten bekliycez demiştiKızlar 386 gram 25,5 cm çıktı kalpteki leke kaybolabilirde genetik bir rahatsızlığıda olabilir dedi canım çok sıkıldı sonradan baktım internetten çoğu kişiye söylemişler tek başına bişey ifade etmiyormuş başka bir bulguyada rastlamadılar Doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım
Valla içimi rahatlattın inşallah bişey olmazKizimda da yatiyordum sirt ustu bi şey olmamıştı çok şükr inşallah olmaz bi şey Rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?