2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çoook sevindim, hadi geçmiş olsun ☺

cooook guzel bi his, onceden hep korkardim acaba kalbi durdu mu yasiyor mu diye simdi her sabah tekmeleriyle uyaniyorum Rabbime sonsuz sukur gunden gune gucleniyor büyüyor
Evet, ben bir kere doktora koşturduğumu biliyorum bi ultrasonla bakıverseniz diye... hareketini hissedince ultrasona girmiş kadar oluyor insan☺ Ben de tekmesini yerim umarım yakında ☺

Kesin cinsiyet geliyor hanımlar kıızzz ayrıntılı ultrason 20 veya 21 haftada uaptıralım dedi doktorum anakarada ali ipek varmış bilen var mı acaba ? Sizler kaçıncı haftada yaptıroyorsunuz
Benimki 22. haftada olacak, randevu o şekilde müsait oldu ama geç de değil zaten.
canım, sıkma canını, başka bir arkadaşa daha söylemişlerdi burada, zamanlar kaybolur.
ne güzel rahatlatm
ben de yüzüstü yatabiliyorum sadece ama hamileliğimden beri en sevdiğim pozisyonda uyuyamıyorum.
Doktora sorsana canım
Ben bazen yatıyorum sırtüstü...

Kağan Kocatepe eğer bebeğiniz normal büyüyor, sizin varisiniz sağa yatınca bayılma hissiniz yoksa sırt üstü sağ sol farketmez diyor. Ben genelde sırt üstü ara ara sola yatıyorum. Gece bir uyanıyorum sağa doğruyum. Uyurken vücut en rahat halini alıyor

Genetik hastalıktan bahsetmedimi doktor genetik hastalıklarda görülüyor dedi

Merhaba zaten uyku sorunu yaşıyorum sabaha kadar on kere uyanıyorum bi de sağ soluma yatarsan ben hiç uyuyamam ve deliririm neden olmazmış sırtüstü

Amin ins.Rabbim hiç birimizi korktugumuza uğratmasın.

aynen oyle canim insallah cok bekletmez seni bebisin

Bende yüzüstü ve sırt üstü yatmaya bayılırım ama bugünlerde özellikle sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor yatamıyorum. Akşamları zaten burnum tıkanıyor raaat nefes alamıyorum sırt üstü yatınca kalbim sıkışıyor gibi fena oluyorum yatamıyorum

bende yatamam sirt üstü hemen rahmime baskı yapıyor rahat nefes alamiyorum

İşte ben yatarken korkuyorum sağa yatıyorum ama gece dönmüş oluyorum sırtımın üzerine kollarım uyuşuyor yatamıyorum başka türlü ilerleyen zamanlarda ne olacak bakalım

Merhaba zaten uyku sorunu yaşıyorum sabaha kadar on kere uyanıyorum bi de sağ soluma yatarsan ben hiç uyuyamam ve deliririm neden olmazmış sırtüstü
Çocuğun kordonu boynuna dolanırmış öyle diyolar korkutuyolar beni ama yatamıyorum sırt üstü hariç uyuyamıyorum

Zaten sırt üstü yatılmaması gerekiyor sağa sola yatabiliyorsan ne mutlu sana valla keşke bende yatabilsem bide ilerleyen zamanlarda sırt üstü de yatamazsam oturarak uyuycam

Canım benim ilk kızımfa oldu odakcık götğlfü tek tarafta olduğu için ciddiye almadılar bile çocuğun doğdu hafif ügğrğm vardı 6. Ayda o da geçti şu an hç bir sorun yok.. Doktorumuz bizim Endişelendiğimizi görünce şu an açıp müdahale edemiycemize göre zaten bekliycez demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…