2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ben bugun benim hesabima gore 17+3 doktora gore 18+ ve hala bebegin tam hareketlerini tam hissedemiyorum. mesela iki gun once bi kipirdama hissetmistim bidaha hissedemedim. sizler ne durumdasiniz? yazarsaniz sevinirim.

merhabalar kızlar hepiniz inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :)
bende yeni hamişlerdenim çok şükür 5 yıl sonra rabbim nasip etti
size bişey soracağım
sizler daha yeni cinsiyetleri öğrenmiş olmanız lazım dimi kızlar :)
merak ettiğim cinsiyetleri öğrenmeden ilk başlarda yaşadığınız belirtiler neydi :)
herkesin farklı olur tabide ben çok merak ediyorum sizde merak etmişsinizdir eminim :)

Sen ne yasarsan bebeğin de onu yaşar. Sen rahat bir gebelik geçirirsen o da rahat bir bebek olur. Zihnini ferahlat. Sakinles. Kitap oku.
Inşallah başarırım sakinleşmeyi kızlar ilaç tedaviye başladım dk. yazdı

bebegin hayirli olsun canim sag salim kucagina alirsin insallah cinsiyet belirtileri pek tutmayabiliyor ama benim hemen karnim cikmisti mesela gobegimin alt kismindan, 2 bucuk aylikken falan, birde bebegim ultrasonda falan hep solda dururdu bunlar erkek bebek belirtisi ve benimde oglusum olacak insallah

çok sağol canım amin inşallah :)
biz daha yeni gördük bebişimizi dün :)
kalp atışını duyamadık ama nasıl attığını gördük :)
bebeğin kese içindeki görüntüsümü soldaydı senin yoksa kesenmi ?
benim kesemi doktor sağ tarafta buldu bebeğide kesenin sağında gördük biz

Memlekete gidip geliyoruz bizde oto koltuğu şart ama kısa süreli kullanacağım bir puset için gidip travel sistem ağır bebek arabası almayı düşünmüyorum eni sonu oto koltuğu alınıyor zaten çünkü bebek büyüyünce pusete sığmıyor. O yüzden baston bebek arabası ve oto koltuğu düşünüyorum bende bakalım

bebegin kese icindeki goruntusu canim

Bebeğin ilk bir yıl ters gitmesi gerek bu özellikte birkaç oto koltuğu var. Bebek asla arabada kucakta olmamali. Kaza videosu izleyin hak vereceksiniz
Arabada bakkala giderken bile asla kucağa almadım almam. Aglasa da zirlasa da müsamaha göstermem bu kırmızı cizgimiz. Bebek kaza anında çarpmanın etkisiyle kendi ağırlığının 100 katına çıkıyor. 5 kg çocuk 500 kg ivme ile fırlıyor. Birkaç kaza videosu simülasyon izleyince insan asla bebek koltuğu olmadan yola çıkmıyor.

Dikişin yapıldı diye biliyorum canım bence lütfen kötü düşünme artık tedbirini de aldınız bir daha olmaz Allahın izniyle.bizim bu haftalarda kaybetmemiz daha olası sana göre içini ferah tut
Yapıldı canım çok şükür dikiş. Geçen yıl ki kayıp rahim ağzından değil enfeksiyondandı. Şu bir ayı atlatırsam hayırlısıyla kafam biraz daha rahat olacak inşallah

Canım kaybim enfeksiyondandi yazmışsın ne enfeksiyonuydu?
İdrar ya da kanda diye net tespit edilemedi. Yeniden hamile kalınca gittiğim 2 prenatolog profesör de onca saat kanama ve sancı yaşadığınmı söyleyince daha ben demeden doğrudan enfeksiyon yaşamışsın dediler.

İdrar enfeksiyonunda tuvalette yanma, kanda var ise ateş yaparmış ama ben hiç hissetmedim.

O yüzden 24. Haftaya kadar 2 haftada 1 kan ve idrar testi yapacak doktorum cnm

Kizlar ben bugun benim hesabima gore 17+3 doktora gore 18+ ve hala bebegin tam hareketlerini tam hissedemiyorum. mesela iki gun once bi kipirdama hissetmistim bidaha hissedemedim. sizler ne durumdasiniz? yazarsaniz sevinirim.
Bende ole hissedeiyorumm 18 deyimm gayet normal bencee

Kızlar ilk gebelikte 21. Haftaya kadar hissetmedim normal yani aklınıza takılmasın

canım henüz hissetmen için erken tabi ilk çocuksa. normalde ilk gebelik için 20. haftadan sonra oluyor içini ferah tut bende o haftaalrda hiç hissetmiyordum rahat ol 2 3 haftaya anlarsın demek istedigimi :)

kızlar 17 haftaya kadar büyüdü karnım ama şindi olduğu gibi bi fark hiss etmiyorum 19 haftadayım. Ben kızımdan hatırlamıyorum ama bence hafta hafta büyümesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…