2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
S Selimm sen detaylıyı nerde yaptıracaksın karar verebildin mi? Ben ümraniyede perinatolojiye sevk yaptırıp randevu almıştım ama yapmadılar artık yapmıyoruz diye.

S Selimm sen detaylıyı nerde yaptıracaksın karar verebildin mi? Ben ümraniyede perinatolojiye sevk yaptırıp randevu almıştım ama yapmadılar artık yapmıyoruz diye.
aaa yapmadilar mi gercekten ben sana randevu verdilerse kesin yaparlar diyordum. Demek doktorum beni basindan savmamis dogru soylemis. Hala zeynep kamile randevu almaya calisiyorum canim karar veremedim malesef biraz daha deneyip hastane arastiracagim. Labistanbul diye bi goruntuleme merkezi buldum radyolog cekiyor cdye falan aktarip veriyolarmis ama kararsizim 290 tl bu arada

Kızlar ilk gebelikte 21. Haftaya kadar hissetmedim normal yani aklınıza takılmasın
canım henüz hissetmen için erken tabi ilk çocuksa. normalde ilk gebelik için 20. haftadan sonra oluyor içini ferah tut bende o haftaalrda hiç hissetmiyordum rahat ol 2 3 haftaya anlarsın demek istedigimi :)

cevaplar icin tessekur ederimm, bazen nette arastirmak yada dr sormak yerine buradaki yorumlar daha iyi oluyor cunku bazi seyler tecrube ile ogreniliyor. ilk cocugum degil ama bebegin hareketlerini hissetmek icin sabirsizlaniyorum.

Belirtimi bilmem ama sırf et ve peynir yemek istiyordum.Oğlum olacak allah nasip ederse.Bu arada tatlidan tiksindim

Malesef yapmadılar.
Perinatolog yapsa daha iyi olur aslında ama fiyat baya fark ediyor. Ben de bilmiyorum ne yapacağım. İyi perinatologlar hem çok pahalı hem de randevu bulmak baya mesele. Bi de ben erkek istemiyorum. Yorumları iyi bir radyologa da gidebilirim. Biraz arastirmam kafa yormam lazım. Labistanbul a da bakayım.

Deniz de risk yok ben kızımda çok girdim denize havuz normalde de zararlı ama deniz aksine faydalı ben ağustosta giderim gene
Geçen yıl Ege ve Akdeniz'dw belli bölgeler icin uyarı yapılmıştı. Çok fazla sığınmacının bulundugu bölgeler ile tekne bot bayan yerlere yakın bölgelerdi.

Allah yavruna sağlık sıhhat versin. Arkadaşım crp çok yükseldiği için için 27+5'te doğum yaptı. Çok şükür atlattılar, sağlıklı bir çocuk şimdi.
Aramızda bir hafta vardı neredeyse onunla. 28+3'tu sanırım ben de erken doğum riskiyle hastaneye yattım, protesteron vs 32'ye kadar çok zor geçmişti, sonra benim bebe gelmekten vazgeçti ... Şimdi senin haftani duyunca bunlar koca adam olmuş gibi geliyor insana.
Allah korktugunu vermesin. Ben ihtimalini sen gerçeğini yasamissin. Anlamam mümkün değil ama tüm kalbimle hayırlı sağlıklı uzun ömürlü yavrular diliyorum sana. Suların seninle.

Arkadaşlar merhaba hepinize
Bu gruba üye mi olunuyor takip mi ediliyor tam anlamadım da. Yoksa alt alta mı yorum yapılıyor bilen bi arkadaşlar bana yardımcı olur mu acaba.
Teşekkür ediyorum şimdiden

cnm istanbulduysan sana altan cebeci öneririm ayrıntılı 550perinatolog kendisi internetten bakabilirsin süper bir doktor

Sağol canım Zor günlerdi Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi tedbirli oluyoruz elimizden geldiğince Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip eyler inşallah hepimize. Sağlıklı bir bebeği kucağıma almaya o kadar hasretim ki...

Ayrıntılı ultrason icin ben Memorial hizmet hastanesinde perinatalog kadın dogum uzmanı Prof.dr. Ayşe Kafkasliya gittim. En küçük ayrıntıya kadar baktı söyledi. Cok iyi ilgilendi.
600₺ ayrıntılı ultrason ücreti. Hastane Marmara foruma giderken yol kenarında bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ben de, memnun kaldım. Ayse hocanın muayene bedeli uygun olsa onunla devam bile edebilirdim ama muayene ücreti bizi aşar; 475₺ ymis. Ben sadece ayrıntılı ultrason çektirdim o yüzden.

Kızlar yatış pozisyonunuz nasıl ben genelde sağ ve sol yana yatmaya çalışıyorum ama artık ağrılarım başladı kalça kemiklerim ağrıyor sürekli aynı tarafa yattığımdan gece uyuyamıyorum ya sizin nasıl

bulursan banada soyleyebilir misin canim

bende ayni senin gibiyim canim simdiden hasret kaldim yuzustu yatmaya bacaklarinin arasina bi yastik koy oyle yat canim beli biraz rahatlatiyor ben artik oyle yatiyorum

Ben nasıl yatarsam yatayım uyanınca kendimi yüzüstü buluyorum.Bacaklarimin arasına 2yastık,1 tane sırtıma 2tane başıma toplam 5 yastıkla yatıyorum ama sonuç yine aynı.Yüzüstü

Allah göstermesin yaptır cnm mutlaka bende 22inci haftada yaptıracam 550tl dedi zor ama sağlık en önemlisi cnm

3 Hafta önce doktora gitmiştim. 2 li 3lü yaptırmadıkiğım için doktor kızdı. Ben de "8 yıl sonra kavuştum sorun olsa dahi aldırmayacağım için gerek duymadım zaten kesin oranları çok düşük" dedim. O da kafasını ölçüp durdu bebeğim normal gününden kafa yapısı 5-6 gün büyük çıktı bir sorun mu var dedim birşey demedi. Sadece ısrarla ayrıntılı yaptırmamı istedi.
Çok endişelendim eve gelip 1 hafta ağladım beni rahatlatabilirdi ya da açıklama yapabilirdi tam tersi tedirgin etti birşey söylememekle.
Netten baktım kafa yapısı vücuduna göre 3 hafta bile öndeyse bir sorun var anlamına gelmiyormuş. Şimdi gidip ayrıntılı yaptırsam bir sorun çıksa ben bu hamileliği kendime zehir ederim Korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…