2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla tatliya bayilan birisi olarak resmen yatlidan zevk almiyorum eksi tuzlu canim cekiyor kizda oyle olurmus, sonra cok guzellestim cildim.filan duzgun su an erkek bebek guzellestirir dediler o tutmadi, karnim sagdan sola yayvan genisliyor ortada sivri bir karnim yok bu da kiz bebekte olurmus o tuttu bak.. Kiz bebek bekliyorum

Cok haklisin bi arkadasim Trabzon yolunda kaza yaptilar Allah korusun koltuga bagki ve kemer takili oldugilu icin tum aile kurtuldu ve cok onemli oldgunu hala soyler bana.. Ki hic taviz vermeyz bu konuda arka koltuga da birisi otursa kemer takmasini rica ederim com onemli gercekten..

kızlar 17 haftaya kadar büyüdü karnım ama şindi olduğu gibi bi fark hiss etmiyorum 19 haftadayım. Ben kızımdan hatırlamıyorum ama bence hafta hafta büyümesi gerek
Canım gaz da oluyor, önceki hafta ekstra büyüdü sanmışsındır gaz geçince normale dönmüştür

Canim benim de bi kaybim oldu doktorum grip virusu bile yapabilir bunu demisti.. Arkadas hangi enf kaybetti bebegini bilmiyoeum ama ilk uc ay hersey etkileyebiliyor onlari

Genelde idrar yolları enfeksiyonu yaygınmış. Bu yüzden bu yıl deniz havuz yapmayacağım, riske gerek yok

Rahim ağzı enfeksiyonu kayıplara ya da düşüğe sebep oluyormuş. Ve çok az durumda fark edilebiliyormus

Cidden denizde bu risk var mi doktorum bi sakincasi yok dedi bana

Doktorum havuz yasak, denizin de temiz yerinde gir dedi. Bir de geçen yıldan kayıp olunca riske atmak istemiyorum cnm.

Rahim ağzı enfeksiyonu kayıplara ya da düşüğe sebep oluyormuş. Ve çok az durumda fark edilebiliyormus

Doğrudur cnm. Dikkat etmekte fayda var

Yapıldı canım çok şükür dikiş. Geçen yıl ki kayıp rahim ağzından değil enfeksiyondandı. Şu bir ayı atlatırsam hayırlısıyla kafam biraz daha rahat olacak inşallah ❤
Canım enfeksiyon neredeydi benim hep crp yüksek sebebi de bulamadılar antibiyotik de içtim yine aynı malesef

Canım enfeksiyon neredeydi benim hep crp yüksek sebebi de bulamadılar antibiyotik de içtim yine aynı malesef
Canım valla bebeği patolojiye bile aldılar net olarak enfeksiyonun türü söylenemedi. Belirsiz kaldı tek tanı ekfejsiyon ama alrı doldurulmadı ne yazık ki o yüzden bu gebelikte 2 hafta 1 kanda crp ve tam şdrar yapıyoruz. Aynı haftalara gelmek üzereyim kafamız rahat olsun bir şey varsa da haberimiz olsun diye

Benim en başından beri crp 1 gibi çıkıyor yükselmiyor da hamilelikte olabilirmiş belli miktar. Ama kanamam da olduğu için korkuyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…