merhabalar kızlar hepiniz inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :)
bende yeni hamişlerdenim çok şükür 5 yıl sonra rabbim nasip etti
size bişey soracağım
sizler daha yeni cinsiyetleri öğrenmiş olmanız lazım dimi kızlar :)
merak ettiğim cinsiyetleri öğrenmeden ilk başlarda yaşadığınız belirtiler neydi :)
herkesin farklı olur tabide ben çok merak ediyorum sizde merak etmişsinizdir eminim :)
Valla tatliya bayilan birisi olarak resmen yatlidan zevk almiyorum eksi tuzlu canim cekiyor kizda oyle olurmus, sonra cok guzellestim cildim.filan duzgun su an erkek bebek guzellestirir dediler o tutmadi, karnim sagdan sola yayvan genisliyor ortada sivri bir karnim yok bu da kiz bebekte olurmus o tuttu bak.. Kiz bebek bekliyorum
kızlar 17 haftaya kadar büyüdü karnım ama şindi olduğu gibi bi fark hiss etmiyorum 19 haftadayım. Ben kızımdan hatırlamıyorum ama bence hafta hafta büyümesi gerek
Bebeğin ilk bir yıl ters gitmesi gerek bu özellikte birkaç oto koltuğu var. Bebek asla arabada kucakta olmamali. Kaza videosu izleyin hak vereceksiniz
Arabada bakkala giderken bile asla kucağa almadım almam. Aglasa da zirlasa da müsamaha göstermem bu kırmızı cizgimiz. Bebek kaza anında çarpmanın etkisiyle kendi ağırlığının 100 katına çıkıyor. 5 kg çocuk 500 kg ivme ile fırlıyor. Birkaç kaza videosu simülasyon izleyince insan asla bebek koltuğu olmadan yola çıkmıyor.
Cok haklisin bi arkadasim Trabzon yolunda kaza yaptilar Allah korusun koltuga bagki ve kemer takili oldugilu icin tum aile kurtuldu ve cok onemli oldgunu hala soyler bana.. Ki hic taviz vermeyz bu konuda arka koltuga da birisi otursa kemer takmasini rica ederim com onemli gercekten..
Canim benim de bi kaybim oldu doktorum grip virusu bile yapabilir bunu demisti.. Arkadas hangi enf kaybetti bebegini bilmiyoeum ama ilk uc ay hersey etkileyebiliyor onlari
kızlar 17 haftaya kadar büyüdü karnım ama şindi olduğu gibi bi fark hiss etmiyorum 19 haftadayım. Ben kızımdan hatırlamıyorum ama bence hafta hafta büyümesi gerek
Canim benim de bi kaybim oldu doktorum grip virusu bile yapabilir bunu demisti.. Arkadas hangi enf kaybetti bebegini bilmiyoeum ama ilk uc ay hersey etkileyebiliyor onlari
Yapıldı canım çok şükür dikiş. Geçen yıl ki kayıp rahim ağzından değil enfeksiyondandı. Şu bir ayı atlatırsam hayırlısıyla kafam biraz daha rahat olacak inşallah ❤
Canım valla bebeği patolojiye bile aldılar net olarak enfeksiyonun türü söylenemedi. Belirsiz kaldı tek tanı ekfejsiyon ama alrı doldurulmadı ne yazık ki o yüzden bu gebelikte 2 hafta 1 kanda crp ve tam şdrar yapıyoruz. Aynı haftalara gelmek üzereyim kafamız rahat olsun bir şey varsa da haberimiz olsun diye
Canım valla bebeği patolojiye bile aldılar net olarak enfeksiyonun türü söylenemedi. Belirsiz kaldı tek tanı ekfejsiyon ama alrı doldurulmadı ne yazık ki o yüzden bu gebelikte 2 hafta 1 kanda crp ve tam şdrar yapıyoruz. Aynı haftalara gelmek üzereyim kafamız rahat olsun bir şey varsa da haberimiz olsun diye