Yani çok farklıydı. Öyle adet sancısı gibi değil içerde bir yerde yolunda gitmeyen bir seydi. Açıkçası sancıyi tarifledigim herkes kendini dinlemeye ve olmasa da bunu hissetmeye başladı. O yüzden çok ayrıntılı anlatmayayim. Ama tarifim üzerine doktor hemen vajinal ultrasona alıp yatış verdi. Kasılma ile birlikte yanma ağrı sancı garip bir durumdu.
Kızlar benim sulu akıntım oluyor ya böyle beyaz geliyor kenarları ıslak tedirgin oluyorum her akşam 1.5 saat yürüyüşe çıkıyoruz bugün başka bir ıslaklık daha vardı korktum açıkçası bu tarz akıntısı olan var mı doktora gitmeyelimiyim
Canım balla karistirabilirsin pekmezle ben bunları yiyemedigim icin ceyrek muzla 1 çay kaşığı uzum tozunu iyice ezip karistirdim hergun yedim 1 hafta sonra düzenli yemedim umudum yoktu çünkü benim kanım yükselmezdi ama ondan ama demir ilacından ise yaradı doktoruna danış canım yinede benim doktorum tavsiye etmişti
Kızlar hiçbir ağrı sancinizi atlamayin. Doktora muhakkak söyleyin. Arkadaşım ve benim agrilarimiz aynıydı. Aaaa normalmiş, dedik. Çevredeki herkes normal dedi. Birimiz erken doğum yaptık birimiz erken doğum riski ile hastaneye yattik. Tabii o ağrılar sancılar öyle adet sancısı gibi değildi benimki doğum sancisiymis da çok şükür doktor fark etti önemsemeden geçmedi.
Siz de nasıl bir ağrı sancı varsa mutlaka doktorunuza anlatın. Asla herkeste var diye düşünmeyin. Ağrı eşiği herkesin farklı.
Kızlar merhaba, Kasım anneleri detaylı ultrasonunu, Bursa Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesinde yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı, bilen var mı acaba
Kızlar hiçbir ağrı sancinizi atlamayin. Doktora muhakkak söyleyin. Arkadaşım ve benim agrilarimiz aynıydı. Aaaa normalmiş, dedik. Çevredeki herkes normal dedi. Birimiz erken doğum yaptık birimiz erken doğum riski ile hastaneye yattik. Tabii o ağrılar sancılar öyle adet sancısı gibi değildi benimki doğum sancisiymis da çok şükür doktor fark etti önemsemeden geçmedi.
Siz de nasıl bir ağrı sancı varsa mutlaka doktorunuza anlatın. Asla herkeste var diye düşünmeyin. Ağrı eşiği herkesin farklı.
Ben dün akşam doktora gitti . Önemli bir şey bulunmadı.
Bugün de detaylı ultrasona girdim. Oradaki doktora sordum. Miyomlarıö vardı benim, onlardan dolayıymış ağrım. Olmaya da devam edecekmiş. Büyüme yapmış çünkü miyomlar.
Kizlar selam kansızlık problemi yaşayan var mi? İlac kullanmama ragmen düşüyor kan degerim en son 9 çıktı ilacimi degistirip günde 2ye cikardik ama benim gibi olup ekstra bisey yapan var mi merak ettim. Yapan varsa paylasirsa cok sevinirim
kan degerim 10ken bende 1 iciyordum simdi 9a düşmüş doguma kadar bu sekilde duserek devam ederse sıkıntı büyük o yuzden gunde 2ye cikardik. Demir eksikligin var mi seninde ? Ben d.vitamini kullanmiyorum kan ilaci, omega3 ve magnezyum
Ben dün akşam doktora gitti . Önemli bir şey bulunmadı.
Bugün de detaylı ultrasona girdim. Oradaki doktora sordum. Miyomlarıö vardı benim, onlardan dolayıymış ağrım. Olmaya da devam edecekmiş. Büyüme yapmış çünkü miyomlar.
bende de hafif anemi varmış. İlaç kuşllanıyorım.
neden sıkıntı büyük dedin canım? Bende de kansızlık çıktı da merak ettim.
ben de korkmuştum ama benim ağrı miyomlardan olabilirmiş.
Kizlar selam kansızlık problemi yaşayan var mi? İlac kullanmama ragmen düşüyor kan degerim en son 9 çıktı ilacimi degistirip günde 2ye cikardik ama benim gibi olup ekstra bisey yapan var mi merak ettim. Yapan varsa paylasirsa cok sevinirim
Kızlar kanımda çok yüksek değil ama hep enfeksiyon çıkıyor demiştim. İdrar da kültür de temiz çıktı. Nerden bu enfeksiyon hiç bilmiyorum artık. Ya da normal artık. Allaha emanet yavrularımız.
Kızlar kanımda çok yüksek değil ama hep enfeksiyon çıkıyor demiştim. İdrar da kültür de temiz çıktı. Nerden bu enfeksiyon hiç bilmiyorum artık. Ya da normal artık. Allaha emanet yavrularımız.
Kızlar benimde sık idrar a çıkma oluyor sürekli tuvaletim var gibi gidiyorum yapıyorum da aslında ama çok sık çıkıyorum yani ama yanma yok gibi yada çok hafif olabilir. Acaba enfeksiyon mu var haftaya ayrıntılı için gidcem doktora o zamana kadar beklesem o zaman baktırsam birşey olur mu beklemekle yani
Kızlar benimde sık idrar a çıkma oluyor sürekli tuvaletim var gibi gidiyorum yapıyorum da aslında ama çok sık çıkıyorum yani ama yanma yok gibi yada çok hafif olabilir. Acaba enfeksiyon mu var haftaya ayrıntılı için gidcem doktora o zamana kadar beklesem o zaman baktırsam birşey olur mu beklemekle yani