2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne kadar ince düşünmüşsünüz valla gerçekten ben onu yaşamaya başlardım hemen :)) teşekkürler cevap için inşallah hepimiz zamanında alırız kucağımıza

Ter de olabilir havalar çok sıcak çünkü benim terden dolayı nemli oluyor hep ama 1.5 saat biraz fazla değil mi ben o kadar asla yürüyemem

tamam canim cok sagol soracagim mutlaka

Yok canım benim sürmedi kesildi hemen,belki de gaz sancisiydi

Kızlar merhaba, Kasım anneleri detaylı ultrasonunu, Bursa Şevket Yılmaz eğitim araştırma hastanesinde yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı, bilen var mı acaba
Riskli gebelik olmadığı sürece orda yapmıyorlar.Ben her ay orda ufuk demire de gidiyorum,sormuştum böyle demişti

Ben dün akşam doktora gitti . Önemli bir şey bulunmadı.
Bugün de detaylı ultrasona girdim. Oradaki doktora sordum. Miyomlarıö vardı benim, onlardan dolayıymış ağrım. Olmaya da devam edecekmiş. Büyüme yapmış çünkü miyomlar.
bende de hafif anemi varmış. İlaç kuşllanıyorım.
neden sıkıntı büyük dedin canım? Bende de kansızlık çıktı da merak ettim.
ya inan bende iki gündür aynı sanki adet olacağım gibi ağrı geliyor korktum bende =(
ben de korkmuştum ama benim ağrı miyomlardan olabilirmiş.

Az önce oldu bende,eyvah dedim hatta..Ağrı,sancı tarzı biseydi.
Aynen canım, en azından kafama takılmıyor.

Kasık ise üşütmüş olabilirsin cnm. Bir iki gün dikkat et. Yaz günü üşütmek çok kolay bir Dr ateş basıyor bana mesela zaten

Ayrıntılı ultrason yapan doktor miyomlardan kaynaklandığını söyledi. Hep olacakmış

Benim de oluyor bi 3 gün önce oldu bi de bu gece bir de karnım genelde akşamüstleri semsert oluyor hep huzursuzum bu hafta benim de 21+6 bugün
Sertlik bende de oldu pek hoş bi his değil, ned
Canımm Allah senden binlerce kez razı olsun inşallah beni çok rahatlattın Yarın randevum var inşallah sağlıklı haberler alırız hepimiz
Rahat olmaya çalış canım, içindeki sede, iç güdülerine kulak vermeye çalış. Nasıl geçti randevun?

Yapacak birşey yok en azından sebebini biliyorsun hamilelikten değil cnm öyle düşün

evet canım, başka sağlık sorunu, riskli bir şey olmasın da problem değil... sevindim zaten sebebi öğrenince.

Ter de olabilir havalar çok sıcak çünkü benim terden dolayı nemli oluyor hep ama 1.5 saat biraz fazla değil mi ben o kadar asla yürüyemem
Fazla canm artık 1 saate düşürecez ter de olabilir diye düşündüm bende takip etcem bakalm

canim kansizlik onemli ozellikle dogum gibi bi olayda, sonucta kan kaybedecegiz o esnada o yuzden mutlaka belli bi seviyeye cikmasi lazim

keçi boynuzu pekmezi iç cnm çok iyi geliyor eczanede olanı al

Kızlar kanımda çok yüksek değil ama hep enfeksiyon çıkıyor demiştim. İdrar da kültür de temiz çıktı. Nerden bu enfeksiyon hiç bilmiyorum artık. Ya da normal artık. Allaha emanet yavrularımız.

Canım kaç çıktığı önemli. Elinde küçük kesik olsa o da crp değerin yükselmiş gösteriyor ufak mikroplarda da. Değerin kaç cnm

Kızlar benimde sık idrar a çıkma oluyor sürekli tuvaletim var gibi gidiyorum yapıyorum da aslında ama çok sık çıkıyorum yani ama yanma yok gibi yada çok hafif olabilir. Acaba enfeksiyon mu var haftaya ayrıntılı için gidcem doktora o zamana kadar beklesem o zaman baktırsam birşey olur mu beklemekle yani

Ben de çok sık gidiyorum. Su içiyorum hemen geliyor. Yeni test yapıldı enfeksiyon yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…