2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de çok sık gidiyorum. Su içiyorum hemen geliyor. Yeni test yapıldı enfeksiyon yok.
Ya inşallah benimde yoktur emin olamadım sık idrara çıkmak yordu valla gece gündüz sürekli bir bardak su içeyim 10 dakika geçmez tuvalete giderim

canim bebis buyudugu icin mesaneye daha cok baski yapiyor bide suyuda cok tuketiyorsan normal ben wc de yasiyorum resmen

Inşallah!canım haber et
Gittim canım dediğim gibi bir hafta geride görünüyor ölçüleri perinatolog herhangi bir sıkıntı yok her bebek özeldir illaki bu ölçülerde olacak diye şart yok Mesela 70 kilo insan da normaldir 80 de ama 150 degildir. Onemli olan normal aralikta olmasi dedi hatta kizdi normal olmadigi kanisina nasil vardiniz diye

Kizlar dun perinatolog randevum vardi.Doktor cok ilgilendi.Baya zaman ayirdi.Cok sukur her seyi normal cikti bebegimin.Bugun de seker yuklemesi yaptirdim.Onda biraz tereddutluydum ama doktor muhakkak yapilmasi lazim dedi.
Ben 6. Ayda yapiliyor saniyordum doktor bir sey demedi henuz. Gerci ben yaptirmicam da aclik ve tokluk sekeriyle belli oluyor demisti . Seker gebelikte ciddi sorun. Gelisimi olmuyor ama bebek kilo aliyor. birsey olacagi icin degil ama serbet gibi icemem geliyor doktor dort dilim baklavayla ayni sey de demisti bakalim doktor ne diyecek tabi

Selam kızlar ayrıntıya gittim bu gün her şey normal çok şükr şu an tek sorun kordon dolanması her defasında canımı sıkıcak bi şey çıkıyor
Ya benim de su hallolsun rahat olucam dedikce birsey oluyor. Olmasa da ben yeni birsey buluyorum acabalarla. Sanirim olumlu dusunce olumlu seyleri cekiyor. Ne zaman vesveseli olsam olumsuz birseyleri cekiyorum.

Gizlisi de mi varmış aslında bazen hiçbir şey bilmesem daha mı rahat geçer diye geçiriyorum içimden

PEki devamlı bir ağrı mıydı?

Ben de takviye kullanıyorum devam da ediyorum hali hazırda 3 paket var perinatolog için üni hastaneseine gittim. Doktor yararı yok ama zararı da yok dedi tabi dedi kuruyemiş yumurta peynir vs tüketeniliyorsan dedi. Sadece demir çok önemli dedi.

BENİm de geliyor. Doktor kokusuzsa korkma dedi. Hormonal akımtıdır vs. Bir de kesik kesik beyaz geliyorsa çökelek gibi sıkıntılı dedi

Canım sarımsak enfeksiyona çok iyi geliyor. Benim kardeşim hergün yutar Bunu bildiğim için Ben taze sarımsak zamanı birer baş yemek yanında ısıra ısıra yedim hep şimdi kurudular tat acıdı ama yemeklere kat bol bol tabi inanılmaz kötü kokuyorsunuz yiyince dışarı çıkmadığım zamanlar tükettim

Tetanoz aşımı oldum az önce,bakalım şimdilik ağrı sızı yok ama 3gün iş yapma dedi hemşire.Demir hapı da verdi.Unuttum sormayı aç mı tok mu icicem acaba?

merhaba kızlarr
detaylı ultrasonun saati varmı ?
yarın için randevum vardı sabah saat 10 a doktor iptal edelim dedi bebek uyurmuş genelde o saatlerde
sabahtan detaylı ultrasonunu yaptıran oldumu ???

merhaba kızlarr
detaylı ultrasonun saati varmı ?
yarın için randevum vardı sabah saat 10 a doktor iptal edelim dedi bebek uyurmuş genelde o saatlerde
sabahtan detaylı ultrasonunu yaptıran oldumu ???
benımde pazartesı gunu sabah 9 da randevum ...gıderken vısne suyu iç oncesınden cıkolata ye hareketlenır cnm

Ya benim de su hallolsun rahat olucam dedikce birsey oluyor. Olmasa da ben yeni birsey buluyorum acabalarla. Sanirim olumlu dusunce olumlu seyleri cekiyor. Ne zaman vesveseli olsam olumsuz birseyleri cekiyorum.
Evet bazen diyorum gtmek istemyorum yani ninelerin zamanında böyle şeylermi vardı maşallah hepsi dr sağlıklı sinirlerimiz bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…