2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
merhaba kızlarr
detaylı ultrasonun saati varmı ?
yarın için randevum vardı sabah saat 10 a doktor iptal edelim dedi bebek uyurmuş genelde o saatlerde
sabahtan detaylı ultrasonunu yaptıran oldumu ???
Benim kide uyanık canım sabah ben 7 de uyanıyorum maşalah kıpır kıpır bazen gece hareketli oluyo uyutmuyor

Çok geçmiş olsun .

Bugün kontrole girdim. Ne kilosunu ne boyunu sordum doktorun da dogumu vardı. Kalbe uzunca bakti. Başka bir sorun bulgu yok leke bir şey ifade etmiyor dedi. Sanırım ikinci olunca insan daha meraksiz oluyor.

Kızlar ben ne kan ilacı ne demir ilacı kullanıyorum sadece imom ve D vitamini kullanıyorum benim.gibi olan var mı yoksa sadece ben mi kullanmıyorum demirim yüksek cıkıyor diye vermedi ama kan ilacıyla ilgili hiçbirşey söylemedi kullanmam lazım mı acaba sorsam mı doktoruma

Bugün kontrole girdim. Ne kilosunu ne boyunu sordum doktorun da dogumu vardı. Kalbe uzunca bakti. Başka bir sorun bulgu yok leke bir şey ifade etmiyor dedi. Sanırım ikinci olunca insan daha meraksiz oluyor.
yok kiz bence benim 3uncu ilk gibi 9sene ara vermiştim her gördüğümde heycanlaniyorum

merhaba kızlarr
detaylı ultrasonun saati varmı ?
yarın için randevum vardı sabah saat 10 a doktor iptal edelim dedi bebek uyurmuş genelde o saatlerde
sabahtan detaylı ultrasonunu yaptıran oldumu ???
saati olmaz canim girmeden yarim saat once cikolata ye uyuyo olsa bile uyanir

Tetanoz aşımı oldum az önce,bakalım şimdilik ağrı sızı yok ama 3gün iş yapma dedi hemşire.Demir hapı da verdi.Unuttum sormayı aç mı tok mu icicem acaba?
benimde ertesi gun baslamisti agrisi bugun 3. Gun hala gecmedi, geceleri o kolunun ustune yatma, demir hapini aç iceceksin canim ictikten sonra 2 saat icinde peynir süt yogurt cay kahve tuketme, emilimini arttirmak istersen c vitamini iceren herhangi bi yiyecekle birlikte icebilirsin ilaci

ay canım ozaman erkek çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…