2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Detaylı için İstanbul Anadolu yakasında bayan perinatologa giden var mı kızlar?

ayy ciddi erkek buu korktum valla ya benimde ayrintilida kiz cikarsa gerci bizde pipisini gorduk ammaa bu arada yaptirmakta cok iyi yapmissin canim

Bwnim hayalimdeki kızım olacaktı çok aşırı kaptırmıştım kendimi kıza İsmi Meva olacaktı doktor binde 1 milyon dedi erkek

Yaaaa büyük sürpriz ben de bekledim hiçbir şey almadım ama hala kızmış artık değişmez sanırım sağlıkları iyi olsun da gerisi önemsiz

bende sadece d vitamini kullanıyorum

Bwnim hayalimdeki kızım olacaktı çok aşırı kaptırmıştım kendimi kıza İsmi Meva olacaktı doktor binde 1 milyon dedi erkek
Canım öncelikle gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim bende ismini meva koyucam allah izin verirse ve şuanda içim bi tuhaf oldu çok kaptırmışım bende pazartesi kontrole gidicem 22+3 olucam hayırlısı sağlıkla gelsinler

Yaaaa büyük sürpriz ben de bekledim hiçbir şey almadım ama hala kızmış artık değişmez sanırım sağlıkları iyi olsun da gerisi önemsiz

bilemedim ben 8. aya kadar beklemeyi düşünüyodum zaten tamamen karar verdim gerçekten emin olunmuyormuş. Ayrıntılı ultrason ne kadar yanılma payı var bilmiyorum yaptırdıysan öyle hazırlık yap

Allahım hayıelı sağlıklı evlat eylesin inşallah parmaklarına kadar tek tek saydı herşeyini gördüm ayrıntılı yapmakta fayda varmış gerçekten. Meva ismi çok gğzek nasio tabi ama eğer nasip olursa ben de koymak isterim bi dahakine

Çok keyifisizim kızlar Sürekli kordon dolanmaaından bi şey olurmu diye düşünceseinden alı koyamlyorum kendimi

Amin canım inşallah nasip tabi allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağımiza alalım kuzucuklarimizi ❤

ilki kaç yaşında cnm birde istiyerekmi oldu
İlki 2 buçuk yaşında. Evet isteyerek oldu çok şükür.. Ama gün o kadar dolu ki... Yemek şu bu ve en büyük gücüm işim oğlum, yemek yapma haricinde tüm vaktim onun. O yüzden günlerin nasıl geçtiğini bile bilemiyorum. Akşamları da genelde oğlanı uyuturken sızıyorum.

Eyvah ki ne eyvah Gece acıkmalarım başladı kızlar.Uyku tutmadı vallahi.Yedim rahatladım ama yol, su,elektrik olarak dönecek bunlar bana

merhaba kızlarr
detaylı ultrasonun saati varmı ?
yarın için randevum vardı sabah saat 10 a doktor iptal edelim dedi bebek uyurmuş genelde o saatlerde
sabahtan detaylı ultrasonunu yaptıran oldumu ???
Yok canım giderken aaatinden 15 dakika önce çikolata ye kupür kupür olsun

İlk gebelik ise normal ayrıca ben de ilkinde geç hissetmiştim canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…