kızlar ilk cinsiyeti 16 haftalıkken kız demişti doktor 20. haftada da kız dedi
Ayrıntılı ultrasonda Erkek çıktı
Çok şükür sağlığı iyiymiş 5 günde kafası öndeymiş destek olan herkesten Rabbim razı olsun
Kızlar ben ne kan ilacı ne demir ilacı kullanıyorum sadece imom ve D vitamini kullanıyorum benim.gibi olan var mı yoksa sadece ben mi kullanmıyorum demirim yüksek cıkıyor diye vermedi ama kan ilacıyla ilgili hiçbirşey söylemedi kullanmam lazım mı acaba sorsam mı doktoruma
Canım öncelikle gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim bende ismini meva koyucam allah izin verirse ve şuanda içim bi tuhaf oldu çok kaptırmışım bende pazartesi kontrole gidicem 22+3 olucam hayırlısı sağlıkla gelsinler
bilemedim ben 8. aya kadar beklemeyi düşünüyodum zaten tamamen karar verdim gerçekten emin olunmuyormuş. Ayrıntılı ultrason ne kadar yanılma payı var bilmiyorum yaptırdıysan öyle hazırlık yap
Canım öncelikle gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim bende ismini meva koyucam allah izin verirse ve şuanda içim bi tuhaf oldu çok kaptırmışım bende pazartesi kontrole gidicem 22+3 olucam hayırlısı sağlıkla gelsinler
Allahım hayıelı sağlıklı evlat eylesin inşallah parmaklarına kadar tek tek saydı herşeyini gördüm ayrıntılı yapmakta fayda varmış gerçekten. Meva ismi çok gğzek nasio tabi ama eğer nasip olursa ben de koymak isterim bi dahakine
Allahım hayıelı sağlıklı evlat eylesin inşallah parmaklarına kadar tek tek saydı herşeyini gördüm ayrıntılı yapmakta fayda varmış gerçekten. Meva ismi çok gğzek nasio tabi ama eğer nasip olursa ben de koymak isterim bi dahakine
İlki 2 buçuk yaşında. Evet isteyerek oldu çok şükür.. Ama gün o kadar dolu ki... Yemek şu bu ve en büyük gücüm işim oğlum, yemek yapma haricinde tüm vaktim onun. O yüzden günlerin nasıl geçtiğini bile bilemiyorum. Akşamları da genelde oğlanı uyuturken sızıyorum.
merhaba kızlarr
detaylı ultrasonun saati varmı ?
yarın için randevum vardı sabah saat 10 a doktor iptal edelim dedi bebek uyurmuş genelde o saatlerde
sabahtan detaylı ultrasonunu yaptıran oldumu ???