Kızlar ben ne kan ilacı ne demir ilacı kullanıyorum sadece imom ve D vitamini kullanıyorum benim.gibi olan var mı yoksa sadece ben mi kullanmıyorum demirim yüksek cıkıyor diye vermedi ama kan ilacıyla ilgili hiçbirşey söylemedi kullanmam lazım mı acaba sorsam mı doktoruma
İlki 2 buçuk yaşında. Evet isteyerek oldu çok şükür.. Ama gün o kadar dolu ki... Yemek şu bu ve en büyük gücüm işim oğlum, yemek yapma haricinde tüm vaktim onun. O yüzden günlerin nasıl geçtiğini bile bilemiyorum. Akşamları da genelde oğlanı uyuturken sızıyorum.
oğlun küçük olduğu için canım benimde oglum 1yasindaydi kızıma hamile kalmışım hiç anlamadim her işi yaptım sanki hamile değil gibiydim normal senin yaşadıklarım şimdi oglum 11yasinda bana yardim ediyor cumartesileri beraber ev sileriz bunda çok rahatım
Kesinlikle kız erkek ayrımını yapmadım 8 yıl sonra kavuştum ben mucizeme Allah eğer bağışlarsa. 16 ve 20 haftada kız denildi erkeb haftalar değil ayrıca o kadar kaptırdım ki kendimi bebepim hep sağ taraftaydı bi de ona hep yamuk prenses dedim ilk erkek deselerdi sevinirdim tabi ama şuan inanmakta güçlük çekiyorum kabullenemiyorum o 2 doktor nasl emin olarak kız dedi. Ben ayrıntılı yaptırmayacaktım bi de burdaki arkadaşların bilgileriyle ısrarıyla yaptırdım. İleriki Muayenelerde cinsiyeti tekrar tekrsr sormayacaktım ya hazırlık yapsaydım Rabbim seninkini de bekleyen herkesin bebeğini de sağlıklıca kavuştursun inşallah
Bi de kesinlikle Belirtilerim hep kız belirtisiydi başından beri. Yani hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ekşi istedi canım. Torbalar dolusu ışkın yedim hatta sadece ışkınla beslendim. Yediğim eriklerin haddi hesabı yok. Çok ağor bi hamilelik geçirdim çok zor sürekli yatış verdi doktor kanamalarım düşük tehlikem bşr türlü bitmeyen kusmalarım sabah öğle akşam her an. Ağzıma tatlıya dair hiç birşey sürmemiştim 1 hafta öncesine kadar. Çikolata delisi olan ben çikolata görünce kustum. Yani ne desem inanmam için biraz vakte ihtiyacım var
Bi de kesinlikle Belirtilerim hep kız belirtisiydi başından beri. Yani hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ekşi istedi canım. Torbalar dolusu ışkın yedim hatta sadece ışkınla beslendim. Yediğim eriklerin haddi hesabı yok. Çok ağor bi hamilelik geçirdim çok zor sürekli yatış verdi doktor kanamalarım düşük tehlikem bşr türlü bitmeyen kusmalarım sabah öğle akşam her an. Ağzıma tatlıya dair hiç birşey sürmemiştim 1 hafta öncesine kadar. Çikolata delisi olan ben çikolata görünce kustum. Yani ne desem inanmam için biraz vakte ihtiyacım var
oğlun küçük olduğu için canım benimde oglum 1yasindaydi kızıma hamile kalmışım hiç anlamadim her işi yaptım sanki hamile değil gibiydim normal senin yaşadıklarım şimdi oglum 11yasinda bana yardim ediyor cumartesileri beraber ev sileriz bunda çok rahatım
Canım aklına her olumsuz şey geldiğinde Allaha sığın. Yani o bebeğine ömür nasip edecekse ne olursa olsun hiçbir şey engel olamaz ama nasip etmeyecekse de 100 doktora gitsek de fayda etmez. O yüzden tek liman O
Canım aklına her olumsuz şey geldiğinde Allaha sığın. Yani o bebeğine ömür nasip edecekse ne olursa olsun hiçbir şey engel olamaz ama nasip etmeyecekse de 100 doktora gitsek de fayda etmez. O yüzden tek liman O